Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugВанинка HugАлекс HugТеси HugЛили Hug
Лили миличка мерси за превода на инфото за процеса  smile3525 smile3525 smile3525
Хм Бурчин хич ама хич не е постъпила готино като е отказала да даде показания.Бившата годеница на русичък Енгинчо ми се издигна в очите много -отишла жената и дала показания като човек без да прави шоу прогами.Сумати години бяха заедно с Енгин ,после  тамън се сгодиха и се разделиха ,сега той се ожени обаче Озге като пич отишла и дала показания .А нашата бивша снаха въпреки всички приказки за третото десетилетие от живота и за това как жената ставала по-мъдра и уверена ,знаела  ,че нищо не е нито чак толкова лошо ,или пък добро нито пък чак толкова много  май не е осъзнала тези думи и само ги произнася без да вниква в смисъла им .
Мдааааа не искам да съм лоша и злопаметна ама все си спомням сватбата на брата на Сарп и как Бубето и Джансу се веселяха да не казвам друга дума ,а Мурат седеше като пъдарин до тях .Не знам дали Мурат взима забранени субстанции ама поне никой не го е хванал как се излага на обществени места .

# 646
Ени, здравей!!! Hug Hug

На тази снимка Мурат е в бижутерия

# 647
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета Hug Peace
Да не ви изреждам, вие си знаете че всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug прегръщам мислено и всички ви чета.
Само на Лили една   love001 че тя колкото и да е заета винаги ни протяга ръка и дава оченце и ушенце към най-важното, което ни интересува. Верна дружка - благодаря й   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз продължавам да съм в кофти настроение още от момента, в който разбрах че оправната Бурчин, дето била толкова много щастлива в момента, е оставила Мурат да си се оправя сам с проблемите си и публично му е обърнала гръб. Щото нали уж семейството, приятелите и любовта били най-важното за нея.  Той вече явно не е за нея нито от семейството, нито от приятелите, нито от любовта. Което означава, че бракът не е прекъснат цивилизовано по партньорски, както ни го бяха внушили  Thinking
Не знам какво е скъсало нишката между тях, но и аз не искам повече да чувам нищо за нея ако ще златен портокал за актьорско майсторство да й дадат. Лошо е че са отказали тестове на Мурат, а това, което са го правили с адвоката си самоинициативно след като ги обвиниха в съда не го признават. Доколкото зная следите от наркотици остават в косъма до 6 месеца, ама може да не ми е точна информацията. Но това, че досега не е поискал официално нови тестове, че миналия път не се яви, че човекът, който е живял денонощно с него не иска да свидетелства в негова полза и т.н. ме кара да мисля, че е позагазил яко. Ще се види колая, но сигурно няма да е скоро. Thinking

А за Хиджран си мисля, че в това ТВ или има някой сред важните персони, който не може да понася Аслъ и като се заформи интерес към нейно дизи скача (както беше и в Кайъп) или по-вероятното има непоносимост към истории, в които млада жена може да забременее без да е женена и това да  предизвиква симпатии в публиката  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе не мога да си го обесня това ранно остсвирване. То излиза, че това дизи е най-скапано от всички, щом е първото дето го махат, а не е така  Rolling Eyes

Вие да сте здрави!
И нашите любимци също!
Все ще се намери нещо, за което те да се захванат , а вие с което да се забавлявате Peace
Лека вечер Hug Hug Hug Peace

# 648
Ох , още една новина, която ме шашардиса. В днешно време всичко е възможно,защо да се чудя,дори и в Турция.

Енгинчо русичкия сладък, чета ще се развежда, Shocked Shocked ако се вярва на ТОВА ТУК.
Направи голяма, шумна сватба,имаше вечер на къната на годеницата му, сега чета,че  семейства им  са съгласни с решението на двамата, не коментират нищо.

Бившата му помогна, дали пък не е осъзнала че и липсва едва когато сключи брак с друга жена,май била манекенка

# 649
Ени, здравей!!! Hug Hug

На тази снимка Мурат е в бижутерия

Много ми харесва Мурат на тия снимки от СА  smile3521Дано си е намерил гадженце и за това да е в бижутерията -за един мноооого красив годежен пръстен .Пък Бурчин да си тренира кикбокса и да продължава да филосовства .
Значи не мога да разбера тая жена имам чувството че нарочно избира винаги когато аз започна да я харесвам тя да вземе да направи някоя грандиозна глупост и да ме накара пак да си припомня защо не я харесвам  smile3511
Кво па толкова и е направил Мурат ,че да не ще да свидетелства.Хубаво разбирам ядосана му е ама те се разведоха преди колко месеца вече не и ли мина бе  newsm78Аз за това време ще съм забравила вече защо съм била сърдита пък Бубето много злопаметна .Нищоооо айде да е жива и здрава и да си живее живота както и харесва .
Ооох тоя Русичък Енгинчо бе кога се ожени кога ще се развежда. smile3521.Може  Йозгето така като го е защитила в съда той да си е възобновил старата ашк към нея  Joy Joy Joy Joy
Хиджран се надявам да не я спрат щото това ще бъде егати простотията  smile3511.Има  толкова много тъпи сериали които си вървят ,а Хиджран само на 4 епизод и аидеее СОН  smile3511Еее кат си нямат манекен в екипа тъй ще е   smile3511Едно е  героя на Кивчо да си има метреса от сумати години ,да я лъже  ,че ще се ожени за нея и най-накрая да и бие шута и да си вземе свястна туркиня друго е младо момиче като Хиджран да не ще да се ожени за тираджията и да вземе да забременее докато е момиче  smile3511 smile3511 smile3511Резилнък чоооок резилнък  smile3511.не че имам  против сериала на Къванч ,аз даже го и гледам ама не знам защо веднага ми идва това сравнение в главата  newsm78

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 23:00 от Eny87

# 650
Лили, пак си на линия, когато ни трябваш, за да ни просветлиш какво се е случило точно. Мен ме заболя главата, като я видях тая статия на обяд и още не ми е минала. Права си, че може Бурчин да се чувства много наранена - от какво и дали е така те си знаят. Но аз не мога да приема такова поведение, каквото и да се е случило. Още повече така демостративно, публично и то в критичен момент.

Но цялата тази дандания не е попречила на Мурат още днес да замине пак за Саудитска Арабия. Ени, иска ти се да е с гадженце и да купува пръстен, но той е там с намерението да стане хаджия - ще си имаме скоро Хаджимурат.  Joy А може би го прави точно защото има нужда от спокойствие, размисъл, да остане на саме със себе си и Алах... Фатма преведе коментарите под снимките на този младеж, защото те бяха на арабски, и той споделя, че са говорили с Мурат и той потвърдил намерението си да отиде на Хадж. Големи вълнения настъпиха пак, ако го направи, дали после може пак да продължи да бъде актьор и да играе в романтични роли, или трябва да стане някакъв смирен, въздържан и т.н. Аз нищо не разбирам, може би Лили пак ще ни даде някакви разяснения какво се случва с човек, който е ходил на Хадж, ако има време, естествено.

А за Хиджран наистина има призив към феновете да подкрепят екипа да се намери нов канал за излъчване. Навсякъде се появи - в официалните туитър, инстаграм и фейсбук на сериала, както и в страниците на Аслъ и Буура и т.н. Ще сложа хаштага и останалите адреси, който където има акаунт може да лайкне, да сподели, да напише коментар, току виж пък се получи положителен резултат.

Dizinin takipcileri ‪#‎BanaAHicranDeKanalDegistirsin‬ etiketiyle yapım ekibinin kanal değiştirmesi yönünde çalışma yapmalarını istiyorlar! Siz de destek vermek amacıyla Twitter üzerinden etiket ile paylaşım yapabilirsiniz.

https://www.facebook.com/hashtag/banaahicrandekanaldegistirsin?s … d=794693663931875

http://instagram.com/p/tqOD6eAwUF/?modal=true

https://twitter.com/hashtag/BanaAHicranDeKanalDegistirsin?src=hash

Ели, това за развода на русичкия Енгин и аз го видях при езелките, но така и не разбрах дали е само журналистическо предположение, или наистина е сериозно. Учудих се също като теб, защото той се ожени само преди два месеца, уж голямо щастие цареше... Мацката е от някакво заможно и известно семейство, не знам самата тя с какво се занимава. Най-много и той да е последвал примера на Алиджан и да се разведе скоропостижно.  Laughing

# 651
Привет момичета,  smile3525 newsm51

Ама много ме ядоса тази Бурчин, май е зодия акула, а не рибка мренка. Незная дали има някой от тази зодия, "нищо лично не искам да обидя някой", но имам наблюдение и жените риби са изключително отмъстителни, особено към съпрузите си, а към бивши такива нещата явно са още по зле. Имам двете приятелки, но не ми се иска да съм на мястото на мъжете им.

Аз ще зачезна за няколко дни на едно място дето няма връзка с "външния свят" и дано като се върна облаците да са отишли в друга посока.

Лека да ви е нощта      smile3524

# 652
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Луда Гана казват на такива като мене  Joy Joy hahaha Вместо да спя ей това правих:

Нагледно - ей на там е тръгнал:

Ако ви е интересно какво представлява хадж-а ето тук има една наистина интересна информация

http://www.takva.co.uk/hadj.htm

Аз си мислех, че хадж е да се съблечеш голичък, да облечеш бялата дреха (ихрам) и да обиколиш няколко пъти онзи камък в Мека дето му викат Кааба, но то не било толкова просто. Ени, стана ми интересно дали Мурат ще направи курбан, което означава, че не е изпълнил някоя от Ваджибите на Хаджа (какво си мисля по нощите - боже, боже Joy Joy hahaha) И не си мислете че като го пиша това съвсем не им уважавам ритуалите. Стига да не са от ония дето ги правят в ИД. Всичко има смисъл и причина в този живот - нищо, че така казва и госпожа щастливата.

Алекс, наистина е интересно как ще се промени Хаджи Мурат. Докато е в хадж не трябва да се целува и това онова, но за след това - намерих само това инфо.

Човекът, извършил поклонението хадж:
•   Увеличава в съзнанието си чувството за равенство с другите хаджии.
•   Разбира, че това, което има днес като имот, пари или знания е преходно и по този начин се увеличава нуждата от това да бъде още по-справедлив в работата си.
•   Осъзнава, че разликата във възрастта, цвета на кожата, езика или пола са без значение. Под покрива на Исляма всички са братя и сестри.
•   Спомня си за деня, когато всички ще даваме сметка за делата си пред Аллах и започва да внимава повече в постъпките си.
•   Печели качества като търпение, борба срещу трудностите, помагане на тези, които са в нужда.
•   Благодари на Аллах за благата, с които го е дарил.
•   Разбира много по-добре съобщенията, които е оставил Пратеника Мухаммед , разхождайки се из местата, където е живял.

И още...
„ ....По време на поклонението хадж с обличането на един вид облекло, мюсюлманите на практика изживяват и научават как да се разграничат от показност, горделивост, усещат равноправието, припомнят си за смъртта и отвъдния живот.

Те се отървават от лоши желания и привички и са обзети от желание за един съвсем нов пречист живот. Забраните, влизащи в сила с обличането на ихрам научават хаджията на търпение, състрадание и милосърдие към всички творения, дори и към насекомите. Всичко това учи вярващия на един подреден и дискриминиран живот. Човекът, който изпълнява поклонението си хадж с това разбиране и усещане, се пречиства от всички грехове, а в същото време става полезен и за обкръжаващите го хора. „

Като се замисля си викам, че може след време да видим Мурат и коленичил на килимче между снимките с целувките  Thinking Хич няма да се учудя  Peace Щом ще му е по лесно така да преодолява трудностите да целува Джансуто. Може  Joy Joy Joy Joy hahaha

А в следващия спойлер събрах инфо за видовете изследвания, които се правят за да се установи употребата на наркотици при съдебни дела. Позагубих час два, но устанвих, че това с тестове на косата при тези подстригвания дето ги прави нашия от сускунларския период насам е бош лаф. Няма начин да не го знае това, така че правилно отива да се пречисти в Мека, щото това дето го е приказвал в съда си е малко и по Кенановски, за омотаване на фенки дето ще си кажат – какви лоши съдии, той иска тест пък те не искат да му го направят  ooooh! Laughing

Скрит текст:
Уринните тестове за кокаин могат да засекат наличието на веществото в рамките на 2 до 3 денонощия. При дългогодишните и редовно употребяващи този срок може да бъде и малко по-дълъг. Тези тестове хващат много кратък период и по него не може да се съди каква точно е употребата. Достатъчно е един човек да спре да взима 4-5 дни и той ще може да даде "чист" тест. Но си остават най-лесния начин за тестуване. Освен това трябват различни лентички за различните наркотични вещества, което означава, че много пъти трябва да се пишка, ако тестът не е комбиниран. Принципът е следният - за всеки отделен наркотик си има отделен тест, който засича активната съставка в него. Има тестове за различни видове наркотици - за амфетамини, марихуана, хероин, кокаин, екстази и т.н. Уринните тестове могат да бъдат в отделни опаковки, но могат както казах, да бъдат и комбинирани - т.е. с една проба урина да се търси наличието на 5 или 6 различни наркотика. В зависимост от вида на тестовете, както и от други фактори, които са индивидуални за човека, кокаинът се открива в урината обикновено от 2 до 4 дни, метамфетамините (като пико) и амфетамините - от 2 до 3 дни, ТНС (активната съставка в канабиса) - до 14 дни, но може и малко по-дълго. Явно като ги хванаха са ги тествали не с комбиниран тест ами с най различни щом Мурат казва, че голяма бъркотия е било и кажи речи през пет минути са ги пробвали за нещо.

Кръвните тестове са много по-точни, тъй като с тях могат да се открият и най-малките следи от активното вещество и активните метаболити на даден наркотик. При изследването на кръв обаче, срокът, в който може да се засече веществото, е още по-кратък. Активното вещество в марихуаната - ТНС - се задържа най-дълго в кръвта след всекидневна употреба - може и до 14 дни. Уринните тестове могат да я засекат от 7 до 30 дни след последната употреба, когато употребата е била честа (всеки ден или почти всеки ден) и е продължила по-дълго във времето. В кръвта може да се задържи до 2 седмици при такава честа употреба.

За изследването на коса трябва кичурче коса с дължина около 7,5 см. Един косъм не върши работа, трябва кичур. При този тест може да се хване употреба до 90 дни назад. В същото време той не хваща употреба, станала през последната една седмица. Ако има често подстригване на косата, тестът не става, защото кокаинът има свойството да се "движи" по продължение на косъма, като по този начин става по-трудно да се определи кога точно е започнала употребата и кога е прекратена.
И най-важното, което не е за подценяване от адвокатите - доказването на психоактивни вещества в организма не винаги доказват злоупотреба или зависимост към тях! Кодеин се съдържа в някои лекарства, които по принцип се продават с рецепти - кодтерпин, солпадеин, димекс-ко, ацефеин и др. - те могат също да дадат положителен тест за опиати. А в хранителни добавки могат да се открият още мно-о-ого други неща, които също могат да изненадат тестващите се. Ако няма свидетели и фотки как точно е слагал трева между тютюна като е свивал цигарите, всичко друго подлежи на защита при добри адвокати.

Незнам дали да се моля за Хиджран като яка фенка. Все си мисля, че ще е напразно, както си беше и за Кайъп ooooh! ooooh! Sick

Обаче вече ще кажа - лека нощ Hug Hug Hug Peace

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 01:38 от vanina707

# 653
Привет на всички!  Hug

# 654
Днес е ден на траур, утре - за размисъл, а в неделя - за избори. Господ добре ни подреди този път... Дано си вземем най-после някакви поуки!

Бог да прости душите на загиналите и да даде сили на близките им в това тежко за тях изпитание! Да почиват в мир!

# 655
Ванина, добре се е развихрила Луда Гана нощес и многи интересно инфо ни е събрала! Благодаря за старанието!  Hug Сега прегледах всичко набързо, че нямам много време, но после ще се върна да го изчета подробно.

Още две снимки на Мурат от Мека - и той е решил да се отдаде на размисъл, дано да намери това, което търси... Ето един линк за гледане на живо на това, което се случва в момента в Кааба - някъде там сигурно е и Мурат.

http://www.elahmad.com/tv/qurantv.php

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 09:00 от Alex_B

# 656
  • София
Здравейте, момичета!

Печален ден  е днес са близките на загиналите! И за всички нас. Нелепо си отиват млади хора. Не знам кой е виновен. Но явно народът ни плаща за нещо. Връщам се назад и си спомням времето, когато сърбите казваха "ако има Господ, он е бугарин!"  Ама май вече не е бугарин. Спомняте ли си колко помия изляхме по бежанците от Сирия? Нарекохме ги какви ли не. Въпреки това се намираха и добри хора. Всички знаете, че дъщеря ми работеше в Червения кръст тогава. От нея знам, че дори те нарушиха правилата си и отвориха пункт за събиране на помощи в натура. Всички мои близки  и познати закарваха с колите си всичко, каквото можеха. Някои дадоха къщите си, за да живеят там бежанци. Аз познавам такива хора. Но имаше и други, които ги гонеха от селата си. Помните, нали?  Във всеки случай не знам дали някои сириец направи нещо лошо на българин. Поне аз не знам.
Лошото си го правим ние.
Затова си плащаме.
И докато не спрем да правим ще продължават и потопите, които ни заляха, градушките, които убиха реколтата на много места в България, а какво ли още ще стане само един Бог знае.

Сега искам да ви кажа, че никога не съм харесвала Бурчин и не съм го крила. Може да е актриса, ама е посредствена. Може да е хубавка, но само толкова, може да е интелигентна, но не го е доказала. Показа ни едно лице, което не знам кой би харесал. Даже и вие, мили съфорумки, които толкова я хвалехте и винаги намирахте начин да ми обясните колко не съм права видяхте това лице. Представям си как се е почувствал Мурат, щом присъстващите на делото са били възмутени.

Ето ви я, радвайте й се. Прилича на развилнял
а се вещица. Мнооооого стегната.

# 657
Здравейте момичета!  Hug
Снощи добре сте се поядосвали.  ooooh! ooooh! ooooh!
Какво да кажа - благородството не намира почва да живее в "малките" хора...
Лили, благодаря ти за превода, мила!  smile3525
Новините са притеснителни, но ... Peace
Ели, Ванина, Ени, Алекс,  Тес, Кет, smile3525
Ванина, интересна информация си събрала за нас!  Peace

Алекс, ние си се "подреждаме" така, ние...  Thinking Thinking

Тъжен ден - отвсякъде.

# 658
  • София
Тесе, хубаво е да знаеш, че хората не са 12 вида, колкото са зодиите. Не всички риби са  "отмъстителни" както си ги нарекла и не всички лъвове са благородни.
Аз съм от зодията риби, не съм отмъстителна и не съм се обидила от квалификацията ти. Просто не си права.
Приятно прекарване там, където отиваш за известно време и няма да ни пишеш.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт