PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета,беше споменато в темата, че в ТЦ Гранд в Пловдив на вторият етаж има магазинче в което продават продуктите на Фитокод. Вчера обикалях, обикалях и не можах да го намеря. Моля, някой който е ходил, да обясни точно къде е.
Намира се на 2 ет. точно зад детския център. Магазина се казва Ирис.

# 406
  • Пловдив
Момичета,беше споменато в темата, че в ТЦ Гранд в Пловдив на вторият етаж има магазинче в което продават продуктите на Фитокод. Вчера обикалях, обикалях и не можах да го намеря. Моля, някой който е ходил, да обясни точно къде е.
Намира се на 2 ет. точно зад детския център. Магазина се казва Ирис.
Много благодаря  bouquet, ще пробвам днес отново.

# 407
Имам питане Praynig Дали е възможно комбинацията тоник + крем да ми идва в повече. Особено като чета че някои момичета с по лесно омазняващи се кожи ползват понякога само тоник. Питам, защото в началото ползвах само крем и се чувствах много добре, заобичах си кремчето и така примамена си купих и тоник, но полека лека кожата започна да ми се омазнява отново и то още до обяд. Сега от вчера спрях тоника, днес също (ползвах и сутрин и вечер) и кожата ми е по-добре, събудих се със много мека и не мазна кожа, което не се беше случвало от 2-3 седмици.  newsm78
Всъщност при вас едното е достатъчно, тоника не е точно тоник, а Facial Essence, нещо като лек серум. Явно нещо в него ви е в повече и предизвиква себум отделяне.
Весели празници

# 408
Имам питане Praynig Дали е възможно комбинацията тоник + крем да ми идва в повече. Особено като чета че някои момичета с по лесно омазняващи се кожи ползват понякога само тоник. Питам, защото в началото ползвах само крем и се чувствах много добре, заобичах си кремчето и така примамена си купих и тоник, но полека лека кожата започна да ми се омазнява отново и то още до обяд. Сега от вчера спрях тоника, днес също (ползвах и сутрин и вечер) и кожата ми е по-добре, събудих се със много мека и не мазна кожа, което не се беше случвало от 2-3 седмици.  newsm78
Всъщност при вас едното е достатъчно, тоника не е точно тоник, а Facial Essence, нещо като лек серум. Явно нещо в него ви е в повече и предизвиква себум отделяне.
Весели празници
Благодаря за включването CI!
Няколко дена съм само с крем и макар, че съм на 30, а взех 35+ кожата ми е много по-добре отколкото като ползвах матиращия анти-ейдж, но в комбинация с тоник.

Светъл и топъл и изпълнен с любов празник на Вас и на всички в прекрасната тема, както и на скъпите създателки на прекрасната козметика!

ПП: За пореден път днес се убеждавам колко незаменима е маската за коса Heart Eyes

# 409
Linnda, споделям мнението ти за маската за коса. Никога не оставам без нея. Въпреки, че нуждите на косата ми по дължините се променя и ползвам и други продукти. Но маската на Фитокод е единствената, която всеки път нанасям в корените.

# 410
  • В къЩи.
Крема +35 подходящ ли е за дехидритирана и суха кожа?

# 411
Моята е нормална към мазна и откакто спрях тоника ми е перфектен Heart Eyes
Но съм пробвала от мостра и хидратиращия, предназначен за суха кожа, който може би за теб ще е по-подходящ. На мен след 3-4 намазвания /сутрин и вечер/ започна да ми идва в повече. Peace

# 412
  • В къЩи.
Този ли имаш предвид http://phytocode.net/index.php/shop/rosa-damascena/krem-za-litze … suha-kozha-detail  ?

От кой тоник не си доволна?

# 413
Този е крема, да. А иначе не че не съм доволна, ползвала съм и 20+ и 35+, но просто кожата ми като че ли "натоварва" от комбинация тоник+крем, затова оставам само с крем и измиващия гел, разбира се. Peace

# 414
Момичета имате ли отзиви за околоочните кремове? Тъкмо писах в темата за NAT'AURA на Биофреш, че околоочния от серията 45+ / за протокола на 37 съм, но обичам по-богати кремчета/ не ми хидратира добре околоочната зона, та се принудих да слагам преди крема рициново или кокосово масло. Чувствам много суха кожата си с него.
Та сега се зачудих за оклоочните кремчета на PHytoCode.  Само тях не съм пробвала. Споделете как се отразяват на вас?

# 415
  • Sofia
На мен не ми е подходящ околоочният им крем  Embarassed
Можещ да вземеш мостра и да пробваш  Peace

# 416
Има ли някакъв шанс да подобрите миризмата на Red Out крема? Просто е потресаваща, като си намажа лицето ми мирише цял ден и не се издържа. Коментирали сме и друг път миризмите, че е така поради липса на консерванти и парфюми и по-добре да са натурални продуктите, отколкото наблъскани с химия, но ето че интимния гел, спрей-дезодоранта, тоника 35+, лосиона за почистване на грим от очите си миришат приятно.
Винаги ми е било проблем миризмата на кремовете Фикод, даже спрях да ги купувам поради тази причина, но след много добрите отзиви за Ред Аут, реших да го пробвам. Надявах, се вече да е подобрена миризмата, но той е най-зле от всички, които съм купувала досега. С другите свиквах по някое време, но с този абсурд. А имам нужда от туширане на зачервявания по бузите.

# 417
На мен единствено Ред Аут не ми мирише на нищо, сравнен с другите кремове, които съм пробвала на марката. Rolling Eyes

# 418
ползвала съм Red Out повече от година. изобщо не ми е направил впечатление миризмата.
интимният гел мирише на екстрата от грейпфрут, който е вложен там по съвсем друга идея.

# 419
Има ли някакъв шанс да подобрите миризмата на Red Out крема? Просто е потресаваща, като си намажа лицето ми мирише цял ден и не се издържа. Коментирали сме и друг път миризмите, че е така поради липса на консерванти и парфюми и по-добре да са натурални продуктите, отколкото наблъскани с химия, но ето че интимния гел, спрей-дезодоранта, тоника 35+, лосиона за почистване на грим от очите си миришат приятно.
Винаги ми е било проблем миризмата на кремовете Фикод, даже спрях да ги купувам поради тази причина, но след много добрите отзиви за Ред Аут, реших да го пробвам. Надявах, се вече да е подобрена миризмата, но той е най-зле от всички, които съм купувала досега. С другите свиквах по някое време, но с този абсурд. А имам нужда от туширане на зачервявания по бузите.

Здравейте. Преди месеци обещах на администраторите, че в темата няма да пиша - управителите на форума считат това за реклама. Не мога да се сдържа, защото видях последната платена рекламна тема и нейния "успех". Разбрах и че бг мама има нов собственик. Моля да преусмислите политиката си относно това, кое е реклама и кое е ефективен контакт производител-потребител. Ще е страхотно, ако колегите могат  професионално да коментират без да се ограничават в този форум. Това ще е полезно за всички и за рекламодателите също.
Сега за Ред Аут- има възможност да добавим аромат...разбирам претенцията ВИ. Ежечасно сме бомбардирани с реклами описващи аромати запазвани с месеци за омекотители, прахове, козметика...Обонянието свиква и трудно приема друго. Днес чух ново изследване,  всеки 3 страда от алергии.. .Ароматите са най-силните потенциални алергени.
Да призная, очаквах коментари за гела за интимна хигиена, особено след труда на уникалната Драгон. Мисля, че да си здрав е красиво, а превенцията е отговорност и зрялост.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 12:42 от FDA

Общи условия

Активация на акаунт