Отговори
# 225
  • някъде из Врачанско
добър ден на всички в темата  Hug, да ни е приятен денят и да нямаме ядове
Романтичка  Hug слънце дай боже да си намериш работа, но сега е важно да не се нервиш за това, млада си, учена си, имаш си дипломата и ще стане, но без нерви и стрес, стискам ти палци
може ли да се пие кафе или е реклама newsm78 получих страхова невроза да знаете, ама ще рискувам
Скрит текст:
аз харесвам и онази в стаята и, но и тази, когато бяха разделени и тя си взе блузата му да си я гушка в общежитието, и тук го изигра Хазал, а там в мазето пък Чаатай беше страхотен,отдавам го и на добрата работа на оператора и насоките на режисьора, много е важна работата и погледа и на монтажиста, на целия екип

# 226
  • Варненска клюкарка
Така е- вече очевидно редовно ще ни забърсват, така че внимавайте в картинката!

И какво излезе - сега баш клю-клю предаването в Турция се оказва с най-меродавната позиция по въпроса за Чачо и Сера и успокоително хапче за някои хора! Тия телевизионни клюкари са битер и от агенция Ханде видЕ hahaha Joy едната казва имат връзка, а другия "слушайте какво ви казвам- никога не са имали" ... а сега де на кой да вярвам  Joy Joy Joy
Всичко се свежда до сигурното доказателство  "една жена ми каза"  hahaha остава да кажат накрая и че звездите им го говорят Crazy Mr. Green И на единия му казали и на другия също Joy  Боже Боже hahaha  Ма как да не повярва човек на такива къртещи доказателства hahaha Обичайните лакърдии, но ако не се лъжа на тези клюкари в това предаване преди никой не им вярваше а? Клюкарки били и нищо не знаели...чак пък толкова да са се информирали сега....Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз на Минето ли да вярвам или на тия кокошки? Ми те даже не са си направили труда елементарни неща да проследят за хората за които говорят tooth единственото правилно произнесоха имената на обсъжданите хора... щото, някои и толкова не могат !
Общо взето чесане на езици но Мине Тугай ще го отнесе със сигурност, сега тя им е черната овца- не видях някъде да са засегнали това, което е писала лично и е загатнала причината за недоволството си, но пък затова доволно много пъти повториха скълъпената си теорийка за съперничеството и с екранната и сестра! Интересно Баръш Фалай със смешната си роличка с кого е в конфликт и защо още устоява и не е напуснал като колежката си Мине а ?!?? Wink Дефицитите боже дефицитите....
Отново изместват фокуса, от поредния чичко-паричко на Сера! колко навреме- предния ден излиза новината за поредния богаташ и  Минето е на мушка...що така?!?? Тъкмо успеят да го позагладят и зачистят имиджа  и на СС , ахааа да излезе бяла и добра, ма то нали лошото винаги намира от къде да пробие, та дори и неволно милата се олива с кал...за кой ли път!Не знам дали остана читав човек да вярва в приказките за ашк-машк и прочие!

пп Офф по-късно ще излизам че нещо се разминаха нещата днес....

Хубаво са се захапали тука Mr. Green

# 227
Тези почиствания взеха да ми омръзват  #Cussing out ще ме принудят да се махна изцяло от мамата !!! И като се махнат и още и форума ще залезе ....

Най ме е яд за твоя пост Naughty За сефте да изброиш толко хора и те да ти го изтрият Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Павлин4е Hug Hug Hug

# 228
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, мили момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug какви са тея чистки всеки ден и защо, какво толкова има писано - не разбирам

# 229
Тези почиствания взеха да ми омръзват  #Cussing out ще ме принудят да се махна изцяло от мамата !!! И като се махнат и още и форума ще залезе ....

И на мен.
Чувствам се като наблюдавана с лупа без възможност за спокойно и свободно изказване.
Допреди това никога не е било така откакто съм във форума.
Разбирам, че се трият постове, които са спам и такива, които са провокативни според лицата длъжни да следят за тона в темите но все пак не може винаги, и изцяло на 100% да се пише само по темите във форума колкото, и да се стараем, защото хората привикват едни с други в отделните теми, и именно поради тази причина настъпват тези отклонения от основните тематики на темите, а и обратното би било твърде сухарско за мен.
Да, знам, че форума не е частен чат но все пак всички страни участващи в общуването трябва да са удовлетворени от престоя си тук.
Мими, Hug Павлинке, Hug Мариетке. Hug
Ивче то и на мен една ми каза, че няма такова неща като Ча и С Mr. Green а нали, и преди време Ви писах, че лично видях Ча, и Хазал да пият кафе Joy а на сета си деряха очите. tooth
Какво да Ви кажа, в скоро време мисля да започна да гледам на кълбо, на боб, на карти, Laughing че не ми е достатъчно какво ми говорят звездите. Mr. Green

# 230
Миши Hug Hug Hug надушили са Релакса, 4е ни поздравява и айдееее newsm28 Joy Joy Joy Joy

# 231
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Наде,  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Мими,
  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
Повече няа ви поздраствам,че гледайте метлата сама почва да играе  Mr. Green

# 233
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Миши Hug Hug Hug надушили са Релакса, 4е ни поздравява и айдееее newsm28 Joy Joy Joy Joy

отиде вече няма да ни брои  Laughing Laughing Laughing

# 234
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
отиде вече няма да ни брои  Laughing Laughing Laughing
ей от това най-много ме беше страх  Joy Joy Joy

# 235
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи,  Hug Hug Hug Hug ей го и чистача Wink

# 236
Профи,Мише  Hug
Ааа ето кой размахвал парцалетката  Joy

# 237
  • Варненска клюкарка

Хе хеее- добре изглежда и парцалетката му ходи Mr. Green И аз няма да ви изреждам- и без това не обичам Crazy
 Ирчето ми липсва днес, както и габи- втората и в Т липсва, което е странно!

# 238
Ооо ако това е чистача хич няма да мрънкотим. tooth
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Време е за плодове. Laughing

# 239
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:
Гале, Ренка, Белл, Лини, Ми4е, Рони, Релаксче, Зиз, Наде,
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добро ви утро!

Лини къв лак ше теглиш, и ти ли стана Ацетонка? hahaha И тая фотка на Чачко отде я изрови. Мадамата вдясно на снимката ми прилича на момичето, което играеше приятелка на Нехир и Ханде в унито. Thinking

Зиз, много отрано си заскубала патките. Mr. Green  Joy Joy

Белл, успех в изпълнението на планираните задачки! thumbsup

Оставям ви един хубав Чачко да ви наглежда.  Wink Crazy Heart Eyes
И не е сам. Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт