Отговори
# 240
Повече няа ви поздраствам,че гледайте метлата сама почва да играе  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Проф4е Hug Hug Hug

# 241
  • Варненска клюкарка
Сера е с нов пич в рекламата на Мави джинс, но пак са в грешка- трябвало е да занулят нея!
 Според мен по-добър от Киво няма по тая част! Мъжкар секси... Водещата фигура в рекламата на дънкови облекла трябва да е мъжът, а не някаква разчепатена, дето се чекне като пристанищен кран! Тука Киво на диванчето сякаш го чувам .....ррррррр Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 14:08 от Беллора

# 242
На Ча му ходи таз барсалка. Mr. Green Heart Eyes

# 243
  • По света и в нас.
Не смеем да пишем да не мине [/color]

# 244
  • Варненска клюкарка

Ръчичките и винаги изглеждаха толкова нежни и малки в неговите ръце Heart Eyes

# 245
Сера е с нов пич в рекламата на Мави джинс, но пак са в грешка- трябвало е да занулят нея!
 Според мен по-добър от Киво няма по тая част!

Скрит текст:

И според мен.
Мави=Къванч а гледайки сегашните направо ми се отщяват дънки. Mr. Green Добре, че въобще не нося дънки и дънкови облекла.
Наистина взех да си мисля, че има само един костюм. Laughing Joy

# 246
 Здравейте на всички  Hug    Сера с кой рекламира Маави,   хърбав  ми е нещо тоя  Joy  Ча  и в чистач го превърнаха  Mr. Green

# 247
  • Варненска клюкарка
Здравейте на всички  Hug    Сера с кой рекламира Маави,   хърбав  ми е нещо тоя  Joy  Ча  и в чистач го превърнаха  Mr. Green

Сега ще е с някакво английско актьорче, бил участвал в Хобит и в още едно заглавие американско го споменават в което е участвал и Керем Бюрсин...Може би затова преди 2 месеца излезе новина че Керо ще и партнира  в рекламата ама не....

новият не ми харесва нещо, но пък изглежда много по-добре от бразилчето! Не знам Чико бразилиеро кой го беше нарочил за топ модел...сигурно самият той tooth

# 248
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мими, Hug тук ли си мила?

# 249
  • Мюнхен
Здравейте!

Изгледах Пътят на Емир с БГ аудио и исках да попитам дали 16еп. е финала или просто последният излъчен епизод у нас? Ще има ли продължение? Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

# 250
това  къщата в Авджалар ли е  на родителите му ,  там живеят български емигранти

# 251
 това е последния епизод на ПЕ  , повече епизоди няма излъчени и заснети    Peace

# 252
  • София
Профче, Hug,от туитър е снимката Grinning.Жури ли е ,какъв е,ама е толко хубав Party Party Party.
Скрит текст:
Конкуренция съм аз на Мишето  Mr. Green,без лак не ходя и едвам изневерявам на любимата си червената гама преко сили с розово ,ама рядко Grinning.
Това за Ирчето  Hug

И тук сега какво ли пише newsm78?

Уф,пет часа маам гащи и меря улиците,сега ще опъна кокалите Mr. Green.

# 253
 тука  приказват за Ча и други актьори , за кво иде реч     май за сериала  http://www.dailymotion.com/video/x25jmh1_soylemezsem-olmaz-09-09 … 14-1-kisim_people

# 254
 Линка    Hug

Общи условия

Активация на акаунт