Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка

Страхотна сцена, ама тука са резнали онова докосване на кичура коса с треперещи пръсти....

# 256
Бел и на мен ми харесва тази сцена.

# 257
  • Варненска клюкарка
Феми писала съм преди две страници, ако все още не са го измели... някакви патки, псевдожурналистки си чешат езиците, този казал на онзи...общо взето е това! Едната чула че Ч и С имали връзка, апък другия още изначално знаел че никога не са имали... и така....Абе запълване на времето между рекламите-това е!

Започвам да си мисля, че все повече държат да ни разкарат от тук....

Не знаех че и доброто ми утро като поздрав е против правилата... първата метла го пропусна, но втората не, а аз пиша предимно по темата! Обидно ми е такова отношение!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:18 от Беллора

# 258
  Белл Hug прочетох го  , Мерси   общо казано      този казал на онзи ,  онзи казал на  тая , чули не дочули  Joy Joy Joy Joy Joy  за измислената връзка на звъздътъ с Ча

# 259
# 260
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз чакам Мави да фалира след последното лице на марката, По да падне от екран, Чачо да се подстриже и да иде на фитнес...като цяло ако ПО-то остане да сменят Серолина с Хазал, че мнооу си тичкат с Чачун... Whistling Whistling Whistling
А, и да не забравяме Елидор....айде и той под ножа. Mr. Green

# 261
 Зизу  Hug Heart Eyes  Чачо се подстрига  може би като свърши сериала ,  още  ще се подстриже   не знам  колко е вярно , но  Хазал са я искали да играе в ПО , но тя вече била подписала за   сериала, който  игра и го спряха 

# 262
  • Варненска клюкарка

Аз чакам Мави да фалира след последното лице на марката, По да падне от екран, Чачо да се подстриже и да иде на фитнес...като цяло ако ПО-то остане да сменят Серолина с Хазал, че мнооу си тичкат с Чачун... Whistling Whistling Whistling

Еееее ти пък сега направо се изказа  Mr. Green- питай онези журналистки с кого най- много си тичка Ча и коя ли беше тая Хазал newsm78.... Аааа да бе- с нея дето мачкаше с рейтинг, нищо че не си подхождали и само се карали на сета Mr. Green  Нищо че от устите им излезе онова че се ревнуват- и по точно от устата на по-обрания от двамата Mr. Green Нищо че Ча изглеждаше като лупнат у главата на онова тв предаване при Саба Тюмер, та колегата Юсуф, трябваше да го стрелне с очи, че даже май и го ритна под масата, щото беше зинал така срещу колежката, че за малко да  му се откачи мандибулата tooth

Ох кат се сетим каква целувка си изплющяха тукЯ....малииии, че и по вратлето  smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 16:34 от Беллора

# 263
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Зиз, Hug Hug таман хубаво ще стане!!!!! Дано!!! Айде аз отивам да ме боядисва Мими  Hug

# 264

Скрит текст:
А, и да не забравяме Елидор....айде и той под ножа. Mr. Green[/b]
Joy Joy Joy
То тези, които сега стигат до тези умопомрачителни изводи на принципа този ми рече, онзи ми каза Joy преди пишеха друго Laughing ноооооо така става когато хората си противоречат, объркват се tooth кога и пред кого какво са казали/писали. Mr. Green

# 265
# 266
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па БелА, как ми поряза мечтите Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 267
  • Варненска клюкарка

Зиз, Hug Hug таман хубаво ще стане!!!!! Дано!!! Айде аз отивам да ме боядисва Мими  Hug

Наде, аз бих казала че така става, когато заиграят пачките! Всички като видят солидно количество финикийски знаци и ги хваща амнезията! Помните ли като ви пишех преди на онзи чичо Абдуррахман да му нямате вяра?!?? От личния си блог се лъзгаше у собствените си лиги по АФК и си личеше че му идва отвътре, щото бай-Фатю беше стиснат, а сериала отдавна приключен-нямаше как да му плащат! В началото каза че ПО-то не струва без Ча..без Ча, т.е. всякакви там Минета, Баръш и прочие паплач не си заслужават вниманието...барабар и с голямата звИздЪ Сера! Кога я захвали, се случи в края на декември, барабар със съобщаването за тази велика любов дето се зародила на сета!Как изведнъж спря да пише в личния си блог и се караше с хората в Т и как се лееше мазно от блога на милиет Whistling.... Е мина време, явно новината си свърши работата и чичака пак се сети че има личен блог.... Whistling Наскоро пак той писа че ашка е битти.... в Т имаше въпроси към него, в смисъл, че той някога започвал ли е hahaha Joy Не че им беше отговорено на хората де... Mr. Green

# 268
Ако Хазал нямаше подписан договор за друг сериял и беше подписала за ПО и Ча да участва щяха да са първата двойка която играят в 2 серияла един след друг така де с няколко месеца разлика..

# 269
 Наде  Hug   стар тв напрайли  неква смешна реклама за   актьорите и сериалите  Joy Joy Joy Joy  https://www.youtube.com/watch?v=yLNEwsvfCUw

Общи условия

Активация на акаунт