Отговори
# 495
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

dance dance dance dance dance dance dance dazzler1 dazzler1 dazzler1 dazzler1 dazzler1

# 496
Зиз, Hug,продължаваш да изтрещяваш и да спамиш Mr. Green
Рени, Hug,Мимчо, Hug,Релаксче, Hug
Релаксче,знаеш ли кога почва Грим newsm78,края на Октомври ли беше?
май на 26 актомври е при нас  newsm78

# 497
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пуууууу отврат  #Crazy
hahaha hahaha
Каква съм будала било  hahaha hahaha hahaha hahaha Ти, сега ако се видиш ква си  Joy Joy Joy Joy
Ренку, то ясно ама това нещо на венеца си не мога го сложа, аз на ръката не мога, какво остава за другаде, а и хемороиди лекували  Mr. Green
Мразя себе си, затова че я обичам  Heart Eyes

# 498
Зиз, Hug,продължаваш да изтрещяваш и да спамиш Mr. Green
Рени, Hug,Мимчо, Hug,Релаксче, Hug
Релаксче,знаеш ли кога почва Грим newsm78,края на Октомври ли беше?
май на 26 актомври е при нас  newsm78
При нас на 1.10.2014г Mr. Green

# 499
То и аз не мога да я сложа никъде Sick

hahaha hahaha
Каква съм будала било  hahaha hahaha hahaha hahaha Ти, сега ако се видиш ква си Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
  • Варненска клюкарка
пияната Ферка с каква физиономия е тука Mr. Green готина сценка беше!

Даже не знам как успях да сложа снимката, щото съм през телефона, голям съм индианец с техниката! В чакалнята на джипката съм с келеша.....Как ли е на Чачо делото, дали започна, дали го отложиха за пореден път newsm78

# 501
Таз пък за кво мисли до като е пред кабинета Laughing Бел Heart Eyes мани го ше се оправи Peace

# 502
Здравейте. Hug Hug Hug
Ивче ако не беше споменала за Чачовото дело съвсем бях забравила, успех му желая.

# 503
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

Лелче Heart Eyes Hug БелА Heart Eyes Hug

# 504
Ей го на Фериха кучето

# 505
# 506
# 507
  • Варненска клюкарка
Таз пък за кво мисли до като е пред кабинета Laughing Бел Heart Eyes мани го ше се оправи Peace

Ми за какво да мисля- то 100 човека, пък келеша е за профилактичен за училище и двамата сме забили носове в телефоните..... tooth
Даже ме е срам да си кажа какъв ми е телефона, че за друго не мога да го ползвам освен за ало-ало...опитах се да цитирам Ирка, пък то излезе снимката с пияната Ферка и размазания от любов Емко и то даже не като цитат....Абе пълен индианец съм с тези телефони...

йееее тоя път се получи цитата- то сигурно щях да съм по-наясно, ама нали съм по цял ден пред компютър на работа, та не ми  се е налагало да се мъча с телефон...само малко това малки и главни букви не нерви ама....

# 508
Дека ти е колажчето Mr. Green

Бел що ти дреме къв ти е тел Hug и моя мъж е кат тебе Laughing нали може да кажел ало Laughing и само пита а това а онова Laughing

# 509
  • Варненска клюкарка
Дека ти е колажчето Mr. Green

Бел що ти дреме къв ти е тел Hug и моя мъж е кат тебе Laughing нали може да кажел ало Laughing и само пита а това а онова Laughing

Ренко, напротив, по друг повод е срама ми- исках да кажа, че моя тел.е много як, последен писък, ама индианец като мен може да го ползва само за ало-ало Embarassed Embarassed Embarassed От това ме е срам да кажа какъв е и какви са му възможностите, че хората ще ми се смеят, че го ползвам само по основната функция и четене насам-натам ... Embarassed
 не помня точно, но май е като на Зизиня на мъжо и, може и да съм забравила неговия точно кой модел беше, но все един от серията....Добре че е с голям екран, та като съм някъде примерно висяща по опашки поне да си чета, че съм зависима от мамата... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт