Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥

Наде  Heart Eyes Hug Hug

# 511
Зизче леля, Hug Ренка, Hug Мими, Hug Ирче. Hug
А така, колажчета, снимки иии купона си върви. Laughing
Гледам бая са го замислили Чачун в нета.
Някои може би живеят по цял ден с бляновете си по него. Joy

# 512
  • Варненска клюкарка

пуууу какъв поглед бе...щях да сложа сърчицето но сега ми изчезнаха емотиконите....

А преди него е прегръдката от колажа горе на темата....

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 11:13 от Беллора

# 513
# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел, ти моя за какво мислиш го ползвам, и той е с хиляда функции, ама половината не съм си направила труда да ги разуча даже, ей го преди няколко дена разбрах, че снима видео в HD-формат  ooooh!
И то по случайност го разбрах, още не мога да разбера как се прави скрийншот  #Crazy

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тука не можа да се разсополиви, като Звездътъ, инак щях да я призная, какви са тия сълзи едвам, едвам  Crossing Arms

# 516
Бел, ти моя за какво мислиш го ползвам, и той е с хиляда функции, ама половината не съм си направила труда да ги разуча даже, ей го преди няколко дена разбрах, че снима видео в HD-формат  ooooh!
И то по случайност го разбрах, още не мога да разбера как се прави скрийншот  #Crazy

аз па на моя вси4ко му знам Mr. Green оба4е кат му извадим писалката, найш ква съм делова Crazy  Joy Добре 4е е Цецо да ме светва за тва, онова Joy Joy Joy

# 517
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма как пък да не му знаеш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Колкото знаеше Ферка, какво е да бъде с мъж  Mr. Green

# 518
Булка,  Mr. Green

# 519
Ха, ха и у нас не се е харесал ПЕ и рейтинга на медията се е сринал главоломно. Добре, че е КГ, че да го спаси.

http://www.kliuki.net/sever-yug-spasyava-reitinga-na-btv-sled-patyat-na-emir/

Браво на Гиземчето, радвам се за сериалът й Party и дано днес, и се размине.

# 520
Еееееееееее ooooh! най после нещо арно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

# 521
  • Варненска клюкарка

Тука не можа да се разсополиви, като Звездътъ, инак щях да я призная, какви са тия сълзи едвам, едвам  Crossing Arms

Да ама я колко са по-въздействащи тихо падащите сълзи а!

Те звездЪтЪ я карат да ръкомаха и да крещи като някоя латино миска в първия и сериал, щото да изглежда че може да играе... някъде в крясъците и ръкомахането да я запомнят поне....Иначе баш най-яките сцени са точно такива неми и пропити с невероятни чувства! Само като се сетя за Берен как изигра изнасилването  в КВФ и последвалите дни след него....Майка ми и до ден днешен не може да изгледа тази сцена докрай...
Накрая като погледна и Керим, последния от четиримата мъже, все едно му каза с поглед "хайде, давай, направи го и ти и да се свършва"... а сълзите  се стичаха по лицето и...само показаха, как стисна челюст! Абе  който си го може, го може и без да остава без глас от викане Wink

# 522
Понеже липсва химия newsm62 newsm53 smile3503 между Ча и Хазал зрителите отказали да гледат продължението. newsm47

http://www.kliuki.net/patyat-na-emir-razocharova-zritelite-bez-f … unkata-ne-struva/

Ивче права си.....а който си го не може си го не може та ако, ще да сцепи мрака от крясъци. Mr. Green

# 523
  • Варненска клюкарка
Ха, ха и у нас не се е харесал ПЕ и рейтинга на медията се е сринал главоломно. Добре, че е КГ, че да го спаси.

http://www.kliuki.net/sever-yug-spasyava-reitinga-na-btv-sled-patyat-na-emir/

Браво на Гиземчето, радвам се за сериалът й Party и дано днес, и се размине.

Ами така е! Да бяха прочели в Мамата от бтв-то преди да се хабят с недоносчето ПЕ! То в родната Турция стигна до никъде, те решили тук да го пускат....
Явно и те като фатих Аксой и Шоу тв силно са се поблазнили от високия рейтинг на АФК но и те удариха на камък с продължението! Абе идиоти- то ако ставаше за нещо, нали нямаше да го спрат в родината му...

ЗизунЯ
Скрит текст:
самсунг галакси 5, ама само съм на ало-ало и музиката дето съм качила...имам един служебен който е за историческия музей че е на 8 г.- Самсунг Е 770, V-образен ама си ми е по -удобен поне като са ми мазни ръцете или мокри, нямам проблем с отварянето му

Хайде след малко е наш ред... за едно теглене и мерене ни правят на маймуни...
Скрит текст:
Тези дни на моя бъдещ петокласник му купихме 39 ти номер кецки Mr. Green Почти колкото мен е на ръст и с един номер по-големи ходила вади...абе мутанти са сегашните келеши... Преди 3 месеца стана на 11г...С тия темпове, май един ден ще търсим 46 номер Shocked

# 524
  • У Диспансера ...♥♥♥

Оф, ква е тая гавра с , Клаусиньо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт