Отговори
# 165
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен ще види как се движи рейтинга и от там ще прецени какво да ги прави, но ако се движи в този дух ме печели да хвърлям по едно око на мига  Mr. Green
Ренку, и на мен не ми е нещо кеф и аз след малко ще се оттегля, лека ти  Hug Hug Hug

Така, така имаме напредък към стария Чачун, и естествено Емко  Crazy

# 166
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ммммм красота, Чачко даже малко се попрестарава ми се струва, забрави че снимат сцена май  Thinking
Ммммм  newsm53 много добре изглежда сцената!  Heart Eyes

Рониspoko ще стискаме палци да успееш следващия път!  thumbsup

Мише, малко го изтървах КГ, че една тенджера ме зовеше от котлона. Rolling Eyes

# 167
Гледа балет и пак се ядосва на някой от нашите отбори. Peace
Joy Joy

Скрит текст:
МариетО hug spoko Бад spoko hug

ФифО, ние студиото го напрайхме, аз от сутринта съм почнала... Mr. Green
Нещо забелязвам рехавост отностно честитките за празника ми... Naughty

Лебеди Party Party Party Party Party
Бяха нагъсто ама ги проредиха, че между тях немойше се мине. tooth  thumbsup

# 168
  • Варненска клюкарка

Ммммм красота, Чачко даже малко се попрестарава ми се струва, забрави че снимат сцена май  Thinking
Скрит текст:

Баш ми е драго на мен от такива сцени, щом не е със звезДътъ.... както каза Профи, трябва действие да има, история, развитие, стига с този лигоч, който доволно омръзна дори и на следящите сериала, ако се съди по сурващия се рейтинг последните месеци ooooh! Като си представя как го чакахме новия му сериал...пфу Sick Ако му хвърлям по едно,  око  то е само заради него, ама много ме е яд- голям мъж, а на какво го направиха ooooh! Надявам се поне сега да му сложат правилното поведение, подходящо за възрастта му- мъжко!
Чакай...надеждата умира последна...Еджето е решила да е дебил и такъв ще се финализира. Аз просто се надявам да залюби друга девойка и да остави Мира на ексгоденика...да си мъркат и да мяукат заминавайки с еднопосочен билет за Щатите без кадри от там.

Joy Joy Joy

Ох Зизуняяя Peace жалко наистина! В по-младите му години го видяхме като мъжкар, гъзар, секси мачо мен, а сега дето отвсякъде на възраст трябва да е такъв, а той пети б клас го играе hahaha Дано поне ни спестят песньовките и лигоча че ъъъъъъ Sick Бая пресни миски са наринали, направо на килогрем tooth

С радост забелязвам че някои са на мнение че Еджето май се приближавала до оригинала- а дано! Ако е така друг ще е джамджията Mr. Green пък после Яман може да събира потрошената стъклария Mr. Green Не че го вярвам, ама дано  Praynig Ако не, дано ципа на палатката да е дръпнат до горе и СЕМ-Тюрк да си гледа прилежно работата! В други години кой намазал с гледка- намазал, стига толкова Mr. Green

# 169
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Не съм на кеф тая вечер Peace изчезвам Hug
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БелА, сал да не земе се пореже от парчетата джам... Mr. Green
Предполагам, че са му спучили китарката, а кареоке бара е затворен за ревизия... Whistling
Дано има разлъка, че инак ще е голяма мъка...за тях де...аз не ги отбелязвам.

# 171
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ирка, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Профи,  Hug Hug Hug Hug аз гледах ама не съвсем редовно

# 172
  • Варненска клюкарка
Според мен ще види как се движи рейтинга и от там ще прецени какво да ги прави, но ако се движи в този дух ме печели да хвърлям по едно око на мига  Mr. Green
Ренку, и на мен не ми е нещо кеф и аз след малко ще се оттегля, лека ти  Hug Hug Hug

Така, така имаме напредък към стария Чачун, и естествено Емко  Crazy

Еее ами повтали се, че бая тлъстю беше станал, то чорбите и всякакви там редовни софри не прощават...Поизтънили са му веждите и някак е грейнал, нищо че го карат да играе че му е сдухано!

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейда.
Марче  Heart Eyes Hug Hug

Това е от неговата къща доколкото имам спомен, гледката беше същата.
Русата на майка му ми удря, а другите ще са от родата предполагам.
Ама как стриктно сме задълбали у тематиката  Joy Joy Joy Joy

# 174
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз предполагам, че е имало големо мучане в социалните мрежи и както каза Нарцисчева , Еджето опипва почвата...кое баш ще дигне рейтинга дето поддържаха изкуствено цял сезон.
Тя не го прави за първи път това...ще извърти сценарият ако трябва за да задоволи мнозинството...по това как ще действа занапред, ще разберем колко се хистерясва по неземната Ямано-Мирина любов. Laughing

# 175
Ренко, чао докат пак си додеш!  Hug

Белл, аз днеска писах обилно за приближаването към оригинала, ма не знам дали този ми пост седи, че ми триха неща по темата   33uu. Точно в оригинала това задържаше интереса, че не беше всичко в розова лигня, а имаше противоречия между героите, сблъсъци на характери, дълбоко скрити зад кулисите неща, които от време на време излизаха наяве и т.н. На Едже достойнствата на сценария са, че вкара братлето Кенан и завъртя връзка между него и Суде, връзката между свежия образ на Седеф и Фарук също, и че вкара драматичен и крими елемент с тоя Турундж Надир. Лошото е, че го направи за сметка на главните образи, които вкара в безумни за годините на героите рамки и поведение, а образите на Селим и Ендер Серез са по-постни от постната пица на Дянков. ooooh!

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има и изрязана сцена от фрагмана, точно преди да души на майка си дрехите, дават как този от Езел, гали снимката с Мине, и са изрязали именно сцената със снимката  ooooh!
И това е само защото Мине, им каза някой истини и ги разбра цял свят, че зад привидно лъскавата фасада, която се опитва да наложи Едже, е пълно с вмирисан боклук .

# 177
Джейда.
Марче  Heart Eyes Hug Hug

Ама как стриктно сме задълбали у тематиката  Joy Joy Joy Joy
Да, имат и други снимки там с лелите и бабите.  Peace Тая най-вляво е една от сестрите на маман. Момичето трябва да е нейна дъщеря. Peace

Много хубава снимка на Джейда!  Heart Eyes
Днес харесах и една нова снимка на Капитана, дето някой я сложи, но не успях да измуча навреме. Laughing

# 178
  • Варненска клюкарка
Джейда.
Марче  Heart Eyes Hug Hug

Ама как стриктно сме задълбали у тематиката  Joy Joy Joy Joy

Джейда е с къносани ръце, да не би да се жени това момиче? Shocked

И да, това е домът на майка му-има една снимка пак с братовчедката и лелята, абсолютно същата подредба, само че без Ча!

# 179
Аз предполагам, че е имало големо мучане в социалните мрежи и както каза Нарцисчева , Еджето опипва почвата...кое баш ще дигне рейтинга дето поддържаха изкуствено цял сезон.
Тя не го прави за първи път това...ще извърти сценарият ако трябва за да задоволи мнозинството...по това как ще действа занапред, ще разберем колко се хистерясва по неземната Ямано-Мирина любов. Laughing

Да ти кажа, наистина има много тийнове, които точно хистерясват по изсмуканата от пръсти любов Яман-Мира. Особено Серкините фенчета и фенки са болни мозъци на тая тема. Още след първия фрагман за сезона почнаха да леят сълзи и да пулят Очи в социалните мрежи. Да не говорим колко тежко преживяват факта, че ашк в реала няма. Даже имаше такива дето се наеха срещу Еджето как можело да ги разделя Яман и Мира. hahaha Пилешки мозъци, какво да ги направиш!  33uu В същото време най-малко гледаха бозавите серии, в които всичко лепнеше от леещия се шекер. А рейтингът се вдигаше, когато в действието назряваше интрига и проблем. Еджето ще се мъчи да се съобрази с пищенето им, но трябва много да внимава, защото те не са единствените, които формират рейтинга. Просто са по-лаещи от каките и майките си, които също седят пред телевизорите.  Peace
Писах го веднъж, ама не ми пречи пак да го напиша.  bowuu  Едно време Чачко го заобикаляха по сетовете и по улиците млади момичета, сега се завъртат малки момчета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт