Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥

Такива с надписи много ми харесват  Heart Eyes
Една баба, дето гледала канабис и дали две години и половина, а за Чачун нищо не се чува  newsm78

# 526
Рену, другия път искам тая песен да надъниш у рендето Naughty Laughing
http://vbox7.com/play:b03012a57d
Не ми харесва Laughing

# 527
На Ча 1 г Mr. Green

# 528
Shocked ми ти си по кю4ека, а не по баладите hahaha hahaha hahaha

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes
Божееее, изтряскал народ, в Пловдив им пращали в пощенските кутии писма с покани за онзи свят и с отстъпка при погребението в дадената траурна агенция  Joy Joy Joy
То да се смееш ли не знам направо  ooooh!

Чачко, ще изяде хляба на Гъбака, ми се струва  Joy Joy Joy

# 530
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ади бържи бе моме, докат не се е отказал, Корайката  Mr. Green

# 531
Аууу Ирче, ooooh! да не дава Господ Praynig на никоя майчица да изживее подобна мъка. Cry
Скрит текст:
Снощи пък нашия син излезна с децата пред блока и след около минута се прибра а ние с баща му го карахме да излезне при децата а той не та не.
След около час едно от момчетата, с които играе моя син се опитал да изпревари с колелото си кола но друга го засякла и детето паднало, и металните шипове на педала му се забили в мускула на крака му, и оттам картинката Ви е ясна. #Crazy
Аз се разплаках и мъжът ми не можеше да ме успокои.....само като си помислих, че ако синът ми не беше се върнал щеше да е с него. Rolling Eyes
Значи #2gunfire маммата е изключително мудна, #Cussing out чак ми се отщява да чета и пиша.

# 532
# 533
https://www.youtube.com/watch?v=udH1nogmxyc и тая Party

Ти избра най тъпата ooooh! Mr. Green

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тяло за чудо и приказ  Mr. Green
Наде, ужас направо  #Crazy

# 535
Ако знаете бихте ли ми казали как да влезна в историята на гугъл хрома и да изтрия данните от сърфирането?
За Операта знам как става изчистването и го правя редовно но за хрома не съм наясно.

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ако знаете бихте ли ми казали как да влезна в историята на гугъл хрома и да изтрия данните от сърфирането?
За Операта знам как става изчистването и го правя редовно но за хрома не съм наясно.
Ми кат влезеш в историята горе има бутон да изчистиш данните от сърфирането. Peace

# 537
Скрит текст:
Ми кат влезеш в историята горе има бутон да изчистиш данните от сърфирането. Peace
Е да де но кой е този бутон и къде е, защото такъв не виждам?!
Опс, намерих го.

# 538
Скрит текст:
Е да де но кой е този бутон и къде е, защото такъв не виждам?!
Опс, намерих го.
къде е  newsm78

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Наде, ето натискаш в горния десен ъгъл едно като на три реда в формата на квадрат, от там избираш история и после изчисти данните за сърфирането, както е на снимката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт