Другият наш възможен живот

• 97 838
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София - Рим и обратно
Съвсем се обърках.
Пак минавам в режим на четене.
Няма ли друго произведение от Калчо?
Не, но можеш да си вземеш душ, докато се съвземеш Laughing
Скрит текст:

# 2 911
  • Куциндрел
Всички обичаме различните, докато не се наложи да имаме близки срещи с тях.
Ако не знаеш, че са различни? Може да се окаже, че всекиденвно имаш среща с различен без да знаеш.

Съвсем се обърках.
Пак минавам в режим на четене.
Няма ли друго произведение от Калчо?
Не, но можеш да си вземеш душ, докато се съвземеш Laughing
Скрит текст:
То това е Калчодостойно.
Глей как се радвам кат малко дете.
Ха сега - различна ли съм?

# 2 912
  • София
Единствения наркоман с когото все още поддържам връзка и който ми се пада и роднина, сега бачка в Италия. Иначе си бяхме близки, да. Познавам дилъри, но те живеят в друг град и не се виждаме често.

И не, не сме еднаквички с моите познати. Много сме различни даже..особено по отношение на важни житейски въпроси.

Бизнес не искам да правя с никого.
Бих се сродила с всеки, който ми е на сърце и ми е интересен.
Нямам ''съкровени сърдечни тайни'', дори самата фраза ми е нелепа, като копирана от роман на Санд. Каквото съм писала тук, това мога да го кажа, и съм го казвала, на познатите си, или поне на тези, които са питали. Някои не питат, и това е нормално. Не всеки се е интересувал от моя живот.

# 2 913
И не, не сме еднаквички с моите познати. Много сме различни даже..особено по отношение на важни житейски въпроси.

Подборът на дума те издаде.

# 2 914

Говоря за неща като: би ли им дала пари назаем; дали принадлежат към кръга ти на доверие; би ли се сродила с тях, бихте ли имали общ бизнес, би ли споделяла съкровени тайни с тях. Иначе за сравнително неусложнени социални връзки- разбира се, че може с почти всякакви. Особено ако имаш усещане, че те "обогатяват". Но виж ако ти виснат на врата с мрънкане и техните си специфични проблеми и драми...ще останат ли приятели дълго?

И аз се обърках.

Имам приятели със значително по-ниски доходи, на които съм давала пари на заем без притеснение. И споделям с тях без притеснение. За това ли иде реч?  Или дали имаме приятели, които категоризираш като маргинали (наркомани и хора с психични заболявания)?

# 2 915
  • София
Глупости  Laughing Сред тези ''познати'' даже слагам и роднините си. Хващаш се за думите.

# 2 916
  • Куциндрел
Чакайте малко да разведря:
Ето за Мамасита
Скрит текст:

Кафе  Mr. Green Вече 2-ри пия.
Скрит текст:

# 2 917
За това иде реч, макар че не толкова буквално.

Не се хващам за думите, подборът е важен, по принцип зад него стои някакво намерение- или несъзнателно виждане. Така че е важно дали ще кажеш "приятел" или "познат".

Аз се старая да говоря с точност: има едни 11-12 души в най-тесния ми кръг; по-широк социален кръг, имам и доста повече "познати", което значи нещо съвсем друго. Там е шарения, но това няма голямо значение.

Сори, не съм гледала дори и минутка турски сериал, не мога да разбера къде е майтапът и кой е Али.

# 2 918
Мамасита, на мен би ли ми дала някоя кинта на заем?  Flutter

# 2 919
  • Куциндрел
Сори, не съм гледала дори и минутка турски сериал, не мога да разбера къде е майтапът и кой е Али.
И аз, и аз. Joy Joy Joy
С Кафето вече флудим из темите. hahaha hahaha hahaha

# 2 920

Само ако знам, че ако се наложи, ще помагаш да скрием тялото.

# 2 921
  • София - Рим и обратно
Сеса, споко, всичко ще е наред, щом си пиеш аспирина Mr. Green
Скрит текст:

Мамасита, и аз не съм го гледала, но се забавляваме тук с Сеса, с лиготии.

# 2 922

Само ако знам, че ако се наложи, ще помагаш да скрием тялото.

Deal.

# 2 923
За това иде реч, макар че не толкова буквално.

Добре, да кажем, че разнообразието от наркотични вещества е по-ново явление. Хора с психични заболявания е имало и преди (и никой не е застрахован, впрочем). Та още ми се губи коя е цялата тази шарения от маргинали, за които говориш.

# 2 924
Това си е направо болест, тоя стремеж за непрекъснат "фън" и забавление. Подсилван от медии и реклами...

Еййй, да. Ето нещо, с което се съгласих. Е, разбира се не в тоя контекст, но действително това "яко"... "фън"... "с приятели"... "споделяне".... Повръща ми се вече. Мобилните оператори са виновни - рекламата на всеки смартфон.

Общи условия

Активация на акаунт