Другият наш възможен живот

• 97 803
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 2 940
Е, и аз съм влязла от този вход на комфорнизма. Затова имам право да коментирам уж нестандартните- и оттам съм минала. Със сигурност не съм скучна и сива лелка, която умира да търка мивки. Нито пък бих насилила някого- но все пак да си кажа. Това, което го мислите за хипер оригинално, фън и готино и перспективно- била съм там. Сега съм с мъж и деца. Правете си съответните изводи.

# 2 941
само артисти ли  допринасят йижота ви да е интересен?  newsm78

# 2 942
Не ми се искаше да обърнем темата в такава за домакини и работещи. Но евентуално все дотам се стига .
Всеки както казах си избира живота и така трябва да бъде. Да имаш избор да учиш, да ходиш на работа или да си гледаш децата у дома. Но изборът е винаги взаимно-обвързан с условности и не е 'чист избор' в повечето случаи.
И в тези два случая ,които описах посочих ,че и в двата казуса жените искаха това ,което не правеха ,а де факто правеха абсолютно същото ,но не с техните си деца. Ето това намирам за грешно и се опитвам да коригирам в моето си положение.
Нима за вас е осмислено да си дадете малкото бебе/ дете на ясла/градина по цял ден и вие да работите същото в друга градина? Нима си струва да си продавачка / касиер в банка, рецепционист в хотел, камериерка и т.н. ,а децата под 5 да са на отглеждане другаде? Изкарването на доходи стигащи за джобни и просто ходене на работа заради самото ходене на работа ми е нещото ,което не искам да ми се случва ...
А за другия мой възможен живот мога само да спекулирам .

# 2 943
  • Куциндрел
Това, което го мислите за хипер оригинално, фън и готино и перспективно- била съм там. Сега съм с мъж и деца. Правете си съответните изводи.
Направо ще си го извезам това. bowuu

Titina, зависи от интересите на човек. Като гледам доста неща ми правят интересен живота, а на по-голямата част не знам създателите.

# 2 944

Тях даже не ги смятам за хора с принос. Но виж Алберт Айнщайн, Ричард Файнман...абе не са били хаймани и бохеми баш.

# 2 945
 А не, и артистите допринасят. Всеки случай повече допринасят от комшийката. То и на комшийката със сигурност повече артистите и допринасят интерес в живота, даже може и от мъжа и...

Въпросът е, че жените са също като кокошките - кълват, някой път до смърт бялата, или черната там... А защо? Тя може да е съвсем свестна кокошка и на никого да не пречи, даже да е по-забавна, интересна, ненатоварваща личност от друга, отметнала правилните стъпала в развитието, просто да не ще петел и деца. Чудо голямо.
 Ужасно е натоварващо да се опитваш да вкарваш хората в някакви претенции за правилност. На практика те природно се опитват да се измъкнат от тях, вършейки всякакви дивотии - и от женени, заможни и сериозни изведнъж се преобразуват в изневерни, фалирали и хлътнали по даскала си по тенис.

Айнщайн ли... намери и ти кого да дадеш за семействен пример - изоставено незаконно дете, странни семейни отношения и инцестен брак. Laughing

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 17:22 от Iris04

# 2 946
  • София
Изкарването на доходи стигащи за джобни и просто ходене на работа заради самото ходене на работа ми е нещото ,което не искам да ми се случва ...
Сигурно ще подразня доста хора, но и аз смятам, че не си заслужава. Не съм си давала децата на градина преди третата година и т.нар. ясли са нещо, което силно ме плаши.
Надявам се децата ми да могат да се справят сами в живота, но ако им се налага да си дадат детето на ясла бих помагала, ако ще да зарежа собствения си живот. Наета жена в дома на семейството  за мен е ОК, всъщност аз така съм правила и двата пъти.

# 2 947

Тях даже не ги смятам за хора с принос. Но виж Алберт Айнщайн, Ричард Файнман...абе не са били хаймани и бохеми баш.

Кондолиза Райс не е омъжена и няма деца.

# 2 948
  • София
Това, което го мислите за хипер оригинално, фън и готино и перспективно- била съм там. Сега съм с мъж и деца. Правете си съответните изводи.
...
А, отвориха ли ти очите, кажи честно? Laughing

# 2 949
  • n/a
Много повече глупости се случват от
стремеж за оригиналност, отколкото
от стремеж за правилност. Много по-
вече и много по-грозни. И животът,
вместо да стане по-шарен (уж, нали
това е модерното мерило за по-готи-
но), става объркан и си е жива чал-
га - с много шум и малко смисъл.

Днес ми се случи да попадна в ком-
пания на мноооого студенти. Как да
кажа - толкова еднакви в стремежа
си да бъдат различни, че ми дожаля.
А такова отношение не си позволя-
вам често, неловко ми е с него.

И приносът на Кондолиза Райс е?

Допис: сега, ако беше наистина су-
пер добре да си неженен и бездетен,
то едва ли полит-технологиите биха
залагали на обратния образ.

# 2 950
  • Куциндрел
...
А, отвориха ли ти очите, кажи честно? Laughing

Директно, даже рИспект ме затресе.
Направо да пуснем анкета - Къде сме ние?
Изледване на Мамаситка. bowuu

# 2 951
  • Куциндрел
Малко ли е, че доста хора й знаят името?
Това да не ти е Калчо Иванов?

# 2 952
Изкарването на доходи стигащи за джобни и просто ходене на работа заради самото ходене на работа ми е нещото ,което не искам да ми се случва ...
Сигурно ще подразня доста хора, но и аз смятам, че не си заслужава. Не съм си давала децата на градина преди третата година и т.нар. ясли са нещо, което силно ме плаши.
Надявам се децата ми да могат да се справят сами в живота, но ако им се налага да си дадат детето на ясла бих помагала, ако ще да зарежа собствения си живот. Наета жена в дома на семейството  за мен е ОК, всъщност аз така съм правила и двата пъти.
И аз .Поне опитвам . Peace

# 2 953
  • n/a
О, и на Парис Хилтън ѝ знаят името.
И на още много-премного, не знам и
аз как да ги нарека. Но какво доказ-
ва това? Принос?

# 2 954
Малко ли е, че доста хора й знаят името?

И на Парис Хилтън й знаят името.

Общи условия

Активация на акаунт