ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 840
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
  • София
от фейса

Цитат
Добро утро момичета номер 23196 от 17.01.2014 получи обаждане за получаване на заповед на 03.10. Успех на всички!!!

# 106
# 107
# 108
  • София/Севлиево
Номер 25964 вече се разглежда от комисия или поне така пише като натисна за справка.Миналата седмица пишеше, че съм подала документите, сега това.После какво следва?И колко дълго продължава въпросното разглеждане?

# 109
  • България
И аз "разглежда се от комисия" Laughing
Елислава, ние сме близо 25 949, сега до месец,два - чакаме одобрение  Peace
Ти в коя клиника си? Ние сме подали в Селена документите, но ще видим докато дойде времето. Все още не съм ориентирана към лекар. По принцип съм пациент на д-р Даскалов и ако новата клиника дотогава има договор с ФАР ще е  супер.

# 110
  • София/Севлиево
В клиниката на доктор Владимиров сме.Него го познаваме още от едно време, когато имах една неуспешна бременност преди да родя и понеже ,когато февруари си избирахме дали да сме пак там или в "Надежда" решихме да сме при него, защото за "Надежда " трябваше да чакаме повече от 1 година само за първия преглед, а не ни се чакахме.А и не мислехме, че ще стигнем до инвитро...

# 111
Обадиха се за получаване на заповед на 3.10 Simple Smile Номер 23 204 от януари 2014г. Нямам търпение!

# 112
Zdrawejte, dnes mai nqma obajdaniq. Az sam nomer 23212 i we4e cqla godina 4akam s netarpenie da se obadqt Simple Smile no veroqtno 6te e drugata sedmica kato sledq nomeraciqta tuk w saita.

# 113
Ние сме 23 240 и също нямаме търпение!

# 114
  • София
Каква е процедурата като ти се обадят? Отиваш да си вземеш заповедта, и после какво? В болницата и се започва всичко отначало както си е по принцип и без фонда, нали?
И още един въпрос. Четох някъде, че фонда не финансира ин-витро със замразени яйцеклетки преди излизане на заповед, така ли е?

# 115
  • София
Много благодаря за темата! Толкова е хубаво да има място където да получаваш подкрепа! Успех на всички!  Hug

# 116
  • Пловдив
Ти в коя клиника си? Ние сме подали в Селена документите, но ще видим докато дойде времето. Все още не съм ориентирана към лекар. По принцип съм пациент на д-р Даскалов и ако новата клиника дотогава има договор с ФАР ще е  супер.
Аз съм пък при Даскалова. И правим изследванията за записване във фонда. Но така и не разбрах тя ли ще ни подготви документите или ще ни прати в Селена?

# 117
Аз съм пък при Даскалова. И правим изследванията за записване във фонда. Но така и не разбрах тя ли ще ни подготви документите или ще ни прати в Селена?

Че Даскалов, доскоро не правише ИнВитро, тъй като му беше изтекъл лиценза, нима вече е започнал?

# 118
  • България
Да,  д-р Даскалов и д-р Петрова ( нея не я познавам) правят инвитро в новата клиника!

# 119
на никой ли не са се обадили от миналия четвъртък?

Общи условия

Активация на акаунт