ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 677
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
  • България
Честита Нова година, момичета
Нека на първо място да сме здрави ние и близките ни и да има само поводи за радост.
Аз съм с надежда, че след обещанията за допълнително финансиране на фонда ще получим заповеди по-рано от очакваното тази година  Simple Smile

# 706
Здравейте! За много години живи и здрави всички и само положителни емоции и сбъднати мечти.
Искам да ви попитам: от 3 дни на сайта на цар по справка с ЕГН-то на жена ми излиза - няма намерени резултати. До преди това имаше статус "одобрено" Не съм се обаждал в центъра днес - просто не ми остана време, но утре ще звънна да попитам какво се случва. Пише, че сайта е в техническа профилактитика. Интересува ме при някой от вас така ли е /до преди няколко дена одобрено - сега няма резултати/ ? 

Благодаря !

# 707
Здравейте Simple Smile Аз това съм го сложила в друга тема не знам как...това е от фб.

Здравейте, това е информация от фб:
Уважаеми пациенти,
На основание разпоредбите на Правилника за организацията на работа и дейността на Център за асистирана репродукция през месец януари се изготвят годишни отчети и се сключват договори с лечебните заведения. Във връзка с това, бихме желали да Ви информираме, че връчването на заповеди за финансово и организационно подпомагане ще бъде възобновено в края на месец януари тази година.

С уважение,
Д-р Мария Георгиева
Директор ЦАР

# 708
  • София
И при мен е така, но не се притеснявам. Предполагам, че е част от подготовката за тази година. A Tedito82 ме изпревари с другата информация  Grinning

# 709
  • София
НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ
И НОВА ТЕМА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт