ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 687
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
  • България
И аз най-вероятно ще сменям от Селена в Ню Лайф ( когато подавах документите , те все още нямаха договор)
 Не съм срещала още отзиви за новата клиника. Има ли във форума момичета, които са правили вече процедура там?

# 676
И аз най-вероятно ще сменям от Селена в Ню Лайф ( когато подавах документите , те все още нямаха договор)
 Не съм срещала още отзиви за новата клиника. Има ли във форума момичета, които са правили вече процедура там?

Аз не съм ходила в клиниката, но съм била при Д-р Даскалов, който знам, че е част от тази клиника! Аз лично, не съм доволна от този лекар. Може да е добър, в което и не се съмнявам, че има бебета, благодарение на него, и то не едно ... но според мен, не само този факт е важен, а че всеки човек си е индивидуален, сам за себе си!

# 677
  • София
По новините казаха, че са гласували за новия бюджет 5 млн. лева за инвитро процедури, или не съм чула правилно, не знам. Досега колко бяха парите?

# 678
  • София
По-миналата година са били 15 млн., доколкото знам, а тази бяха намалени, но после бяха гласували допълнително няколко милиона общо за Фонда за лечение на деца и за ФАР. 5 млн. са прекалено малко  Rolling Eyes. Това са 1000 заповеди за годината. Ако е вярна статистиката, че 30% забременяват, докато си чакат заповедта, да речем 1400 да са, но пак са малко.

# 679
Номер 24158/04.04.14 отива за заповед на 23.12.14. Мисля, че нашият номер е един от последните за тази година. На 29 и 30.12 няма да се раздават заповеди.
Търпение на всички чакащи и помнете, че номерът ви е само средата на пътя в едно дълго пътуване, в което преди да стигнете в края му може да се върнете на същия етап много пъти, а може и докато чакате, да ви се случи чудото. Животът е това, което ни се случва, докато ние планираме как да го живеем. Wink

# 680
  • Пазарджик
Успех миличка  Hug

Момичета къде можем да проверим това инфо за финансирането. Това е доста стряскащо newsm78

# 681
И аз това щях да питам.

# 682
 Аз не съм 100% сигурна, но случайно като слушах изказванията в парламента, разбрах че ще отпуснат 5 мил. лв. повече за асистирана репродукция, ноооо може така да съм разбрала, защото така ми се иска!!! Предполагам, че трябва да пуснат някаква информация за финансирането на страницата на ЦАР, най-вероятно януари, като има някаква яснота.

# 683
Момичета, не бързайте да се шашкате ей така чули-недочули. Аз лично чух по радиото,но не помня кой ден точно беше, но предложението е парите за ин витро да са с 5000000 ПОВЕЧЕ от досегашните(даже казаха, че това ще са 1000 ин витро процедури повече на година), а не общо да са 5 млн.  Hug
Друг е въпросът,че аз лично не съм обнадеждена, че ще го приемат, но пък много се надявам-нали е Коледа и чудеса се случват! Успех на всички!

Бързам да си редактирам поста, тъй като покрай други мои анганжименти не бях разбрала, че вече са приели новия бюджет. Моля заповядайте - http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%B5_428833.html
Май имаме огромен повод за радост!

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 12:15 от mamochka

# 684
  • Пазарджик
Eeeee това са супер новини. Дано всичко да е така и да се раздадат много повече номера тази година.

# 685
Успех миличка  Hug

Момичета къде можем да проверим това инфо за финансирането. Това е доста стряскащо newsm78

Благодаря pipilota_85. Успех на всички Simple Smile

# 686
  • София
Супер. Значи не съм чула най-важната думичка, "повече"  Grinning

# 687
Браво, браво! Наистина много хубава новина!

# 688
Момичета знаете ли колко заповеди се дават годишно? Аз ще подавам документи другата седмица и знам че ще трябва да почакам сигурно 8-10 месеца, но ми е интересно колко получават одобрение на година.

# 689
  • България
Това че се отпускат 5млн. повече, означава ли , че ще се забързат с раздаването на заповеди през новата година т.е. дали ще се съкрати времето за чакане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт