ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 685
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
здравейте как да се включа в в групата в фейсбук

# 661
  • Пловдив
здравейте как да се включа в в групата в фейсбук

Намери групата "фонд асистирана репродукция" и поискай да те довавят или ми изпрати на лични имената ти както си регистрира и ще те добавя.

# 662
здравей отново аз май се справих

# 663
  • Пазарджик
Момичета от фейса

"Здравейте момичета, номер 24129 от 02.04.2014 год. отива за заповед на 22.12.2014 год. "

Браво на Фонда. Така приятно ме изненадаха с това напредване на номерата.До нас има 528 номера и така се вълнувам Praynig

# 664
Леле, супер Simple Smile до нас < 900. Супер изненада, сега остава и януари да ни изненадат приятно и ....

# 665
Здравейте момичета,чета ви всеки божи ден и се моля заедно с вас.Аз сам №25 665 и чакам с нетърпение март-април  да си получим заповедта  Praynig

# 666
Всички сме така - четем, чакаме и се молим.

# 667
Номер 24139/04.04.2014 г. днес получи обаждане. Заповедта е отложена с молба за по-нататък. Успех на всички! Simple Smile

# 668
Дано и за мен да има коледен подарък. Малко номера останаха до мен Simple Smile Аз съм 24192.
Успех на всички получили заповеди и търпение за тези, които ги очакват .

# 669
Малееее! Успех! Под 600 номера до нас! Много се вълнувам.  Hug Heart Eyes

# 670
  • Пловдив
Момичета как беше процедурата за смяна на клиника? И чака ли се допълнително. Аз съм номер 26 496

# 671
Момичета как беше процедурата за смяна на клиника? И чака ли се допълнително. Аз съм номер 26 496

Здравей!
Когато ти се обадят от фонда ще им кажеш , че искаш да смениш клиниката и те ще ти кажат как тогава . Това беше отговора, който получих от тях , когато ги питах.

# 672

Когато ти се обадят да отидеш да ти връчат заповедта предупреждаваш в Центъра, че ще смениш клиниката. Преди да я вземеш отиваш в клиниката, в която искаш да правиш процедурата. Там попълваш молба-декларация, че искаш да извършиш процедурата при тях и че не си се възползвала от заповедта в първоначално избраната клиника. От новата клиника ти издават удостоверение или служебна бележка, че те приемат за пациент и с този документ отиваш да си получиш заповедта в Центъра по асистирана репродукция.  Peace

# 673
  • Пловдив
Благодаря. Още съм в Дилема Селена или Ню Лайф но до тогава 9.10 месеца си има Simple Smile

# 674
Благодаря. Още съм в Дилема Селена или Ню Лайф но до тогава 9.10 месеца си има Simple Smile

Живот и здраве аз ще съм в Ню лайф. Ще можеш да събереш още информация и да решиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт