ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 687
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм 24098...от 1 април...да видим как ще приключи годината!
Стискам палци! Това са двайсетина номера над моя, а аз съм за четвъртък - 18-ти. Предполагам, че и на 19-ти ще раздават, така че вярвам, че ще вземеш и ти своя подарък!
Ммммм, за сега си уча за изпитите и се старая да не го мисля много-много, но...се надявам да съм приятно изненадана!!

# 646
  • Пазарджик
МОМИЧЕТА, ПОЛУЧИХ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК! newsm44

С радост съобщавам, че номер 24 074 от 31.03.2014г. отива за заповед на 18.12.2014г. за първи, надявам се успешен опит!

Не мога да ви опиша колко треперя от вълнение, радост и ......мъничко страх от неуспех......

Пожелавам на всички, а и на себе си, успех и дано Бог чуе молитвите ни и макар и чрез ръцете на лекарите ни, дари с така дългоочакваните рожби!

Честито това е прекрасна новина  Hug Пожелавам ти успех  Hug

# 647
  • Пловдив
МОМИЧЕТА, ПОЛУЧИХ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК! newsm44

С радост съобщавам, че номер 24 074 от 31.03.2014г. отива за заповед на 18.12.2014г. за първи, надявам се успешен опит!

Не мога да ви опиша колко треперя от вълнение, радост и ......мъничко страх от неуспех......

Пожелавам на всички, а и на себе си, успех и дано Бог чуе молитвите ни и макар и чрез ръцете на лекарите ни, дари с така дългоочакваните рожби!

Честито това е прекрасна новина  Hug Пожелавам ти успех  Hug

Благодаря ти, миличка!  Hug
Търпение на теб, и на всички чакащи и най-вече като си вземем заповедите, на всички процедурите да са успешни!
Желая на всички от сърце!
Praynig

# 648
  • София

от фейса

Цитат
Дами, 24098 от 1.04 получи обаждане за получаване на заповед на 19.12 

# 649
Дaно всички имaте бебенцa от този опит! Толковa се вълнувaм. Кaто влизaм в сaйтa сърцето ми се рaзтуптявa. До нaс имa около 640 номерa, a от сегa се вълнувaм!  Heart Eyes

# 650

от фейса

Цитат
Изпревари ме, докато се добера до компа, че да се похваля.... Wink Успех на всички!

# 651

от фейса

Цитат
Изпревари ме, докато се добера до компа, че да се похваля.... Wink Успех на всички!

Belga, а споменаха ли от фонда до кой номер смята да стигнат в допълнителните номера? Ние сме на 60-тина номера от теб и съм любопитна да разбера дали въобще да се надявам тази година...   newsm78

# 652

от фейса

Цитат

Belga, а споменаха ли от фонда до кой номер смята да стигнат в допълнителните номера? Ние сме на 60-тина номера от теб и съм любопитна да разбера дали въобще да се надявам тази година...   newsm78

Съжалявам, но не попитах, точно излизах от изпит и беше голяма шумотевица в университета и ми изскочи.
..

# 653
  • Пловдив
Според мен има шанс да стигнат до повече номера, защото една-две страници назад момиче беше написало, че я викат за 22-ри декември. Важното е за мен до коя дата смятат да викат, защото за 2-3- дни извикаха около 70 номера /ако не се лъжа/.

# 654
 И според мен има шанс да се обадят на още номера, все пак и моя беше далеч след обявената бройка, но си мисля, че процедурите така или иначе, на взелите заповед пред декември, ще стартират след като се подпишат новите договори, защото клиниките излизат в почивка. Но пак си е приятно, като ти се обадят след толкова чакане!

# 655
Naskomimi и Belga, благодаря за окуражаващите думи   bouquet
Следващата седмица ще се разбере Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 14:20 от Alo alo

# 656
С лекарите от клиниката планираме опит по ЦАР януари. Според вас няма ли да е възможно? (говорим за първите дни на януари)

# 657
здравейте аз съм нова в темата днес получих номерче какво следва от тук нататък .извинявам се за въпроса но не ми е ясно.

# 658
  • София
buba1122, това което ти предстои е да се научиш на търпение Simple Smile

В сайта на ЦАР можеш да си следиш статуса на твоя номер  http://www.car-bg.org/
1 - прието заявление
2 - предстои разглеждане на обществен съвет
3 - одобрен (след 1-2 месеца ще го видиш в сайта)
4 - обаждане за получаване на заповед

Принципно от датата на подаване на документите слагаш едни 9-10 месеца и тогава можеш да очакваш обаждане за заповед. Междувременно в тази тема можеш да следиш как се движат номерата. Или ако искаш можеш да се включиш в групата във фейса.

# 659
Еstlar, би трябвало да може, след като сте го планирали с лекарите.Според мен ще може, все пак заповедта ти е от по-рано. Ние също планирахме с доктора опит за януари, ако всичко е наред ( дай боже), но аз очаквам цикъл към 20 януари и сега между  празниците ме вика за секрет и цитонамазка. Дано имаме късмет всички . Стискам палци! Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт