ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 680
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Това че се отпускат 5млн. повече, означава ли , че ще се забързат с раздаването на заповеди през новата година т.е. дали ще се съкрати времето за чакане  newsm78

Би трябвало и това е идеята - увеличаване на бюджета, за мен означава, че и е увеличаване на бройката за годината! Simple Smile

# 691
Браво! Това са прекрасни новини. 2015 да ни донесе повече заповеди и само успешни опити с тях!

# 692
Едва сега попаднах на тази новина, тук сте както винаги напред с материала Simple Smile
http://www.dnevnik.bg/zdrave/2014/12/27/2445449_hiliada_in_vitro … veche_shte_budat/

Успех и много бебета през 2015 година!

# 693
Ако започна да действам самофинансирано докато ми излезе заповедта, разходите, които са направени може ли после да минат към фонда или не?
 И ако е да, трябва вместо касови бележки да искам фактура ли?
Благодаря ви за отговорите.

# 694
Gerda - няма начин, не можеш да започнеш преди да си взела заповедта.

# 695
Герда, не може. И аз съм със самофинансиран опит, още чакаме заповед, но живот и здраве ще ги помоля да ми я заделят за второ. Ако се самофинансираш всичко си остава за твоя сметка, фондът не възстановява разходи.

# 696
Ако случайно успея от първи самофинансиран, има ли вариант да си отложа заповедта за второ детенце?

# 697
Да, заповедта се заделя и после, като решиш не се чака. Просто като се обадят им казваш да ти я запазят. Аз очаквам такова обаждане през март-април.Само не знам колко време я пазят, но не знам и не вярвам да има срок. Стискам ти палци за опита, ако ще почвате!! Аз така направих и за сега съм щастлива в 13та седмица. Hug

# 698
Бистракова, аз четох и се вълнувах с твоя положителен резултат. Simple Smile
Благодаря!

# 699
  • София, Бургас
На мен ми я пазиха повече от година. Мисля, че няма срок за пазене. Имали папка "бременни"и там чакали готовите заповеди..

# 700
Къде бих могла да прочета за 2014 година, кой номер са одобрили и кой месец? А ориентировъчно по колко ли заповеди са давали на месец?

# 701
По-назад в темата има статистика.  bouquet

# 702
  • София, Бургас
В началото на всеки месец момичетата пускат статистика в темата..потърси малко назад..

# 703
  • София
Gerda1, последния който е споделил за заповед тук е с номер 24 158, което е 158 номера над обявените официално в сайта на фонда (там е написано, че до края на декември ще дадат заповеди до номер 24 000). Средно се раздават по 350 заповеди на месец, но това е средно ... има месеци с повече и месеци с по-малко заповеди. Януари не се дават заповеди. Както е написала Bistrakova има статистика, която е в началото на темата, където и цялата важна инфо за фонда.  Simple Smile thumbsup

# 704
Честита нова 2015 година, момичета! Нека е много успешна и плодородна за всички ни!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт