ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 838
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Бургас
Зависи от преценката на доктора. След 2-3 месеца ще те одобрят, а заповедта 9-10 месеца, ако вървят така номерата..

# 91
Здравейте бъдещи мами! Аз съм с номер 25899, нямам търпение да минат месеците на чакане и най-накрая да има сбъднати мечти! Успех!!!!

# 92
  • В сърцето на любимия човек
А от какво зависи къс или дълъг протокол. И да се похваля, че няколко пъти мрънках. Вече съм със статут "прието заявление"  Grinning Grinning Grinning
Сега след колко време да чакам "одобрен"?

При нас от момента на подаване, до момента на одобрение мина точно 1 месец. Подадохме документи в началото на юли, а в началото на август вече бяхме одобрени  Peace

# 93
Номер 23178/16.01.2014г. отива за заповед на 02.10.2014г.
Успех на всички!

# 94
  • софия
Здравейте, номер 23163 получи вчера обаждане за получаване на заповед за втори опит.  Няма да ходя сега да си я взимам понеже съм бременна в петия месец след ЗЕТ.  WinkКазаха ми,че я прибират и като реша мога да се възползвам от нея живот и здраве за второ бебе. Попитах дали има срок, казаха за сега няма. Надявам се да е така наистина.
 УСПЕХ НА ВСИЧКИ !

# 95
Здравейте, номер 23163 получи вчера обаждане за получаване на заповед за втори опит.  Няма да ходя сега да си я взимам понеже съм бременна в петия месец след ЗЕТ.  WinkКазаха ми,че я прибират и като реша мога да се възползвам от нея живот и здраве за второ бебе. Попитах дали има срок, казаха за сега няма. Надявам се да е така наистина.
 УСПЕХ НА ВСИЧКИ !

Това е страхотно,пожелавам ти скоро да гушкаш сладко,малко бебенце!А процедурата със ЗЕТ-какво се заплаща за нея?

# 96
Здравейте! Номер 23 192 от 16.01 получи обаждане за получаване на 02.10, но се наложи да го отложа за 20.10. Успех на всички!

# 97
Здравейте! Номер 23 192 от 16.01 получи обаждане за получаване на 02.10, но се наложи да го отложа за 20.10. Успех на всички!

Късмет и много успех!

Само 424 номерца Simple Smile НИЩО "РАБОТА"  Rolling Eyes

# 98
  • Пловдив

Късмет и много успех!

Само 424 номерца Simple Smile НИЩО "РАБОТА"  Rolling Eyes
Ох, дано по-бързо да дойде твоя ред, че да дойде и моя  Laughing До моя двойно на тези 424....дали до края на годината ще успея да се вредя! Три месеца са - поне по 300 заповеди, пак би трябвало да ми дойде реда, а?

# 99
Момичета, по кое време горе-долу звънят от фонда за заповед? Остават по-малко от 50 номера до нас и ми е много нетърпеливо.....очаквам в началото на следващата седмица вече да се обадят!  Praynig

# 100
Момичета, по кое време горе-долу звънят от фонда за заповед? Остават по-малко от 50 номера до нас и ми е много нетърпеливо.....очаквам в началото на следващата седмица вече да се обадят!  Praynig
И сутринта може да ти звъннат,както и на обяд или следобяд.Общо взето до към 17:00часа все още има шанс,така че стискай телефона.А ако е така както аз смятам,би трябвало до петък да ти се обадят.При нормално темпо звънят на около 75 двойки на седмица.,а до тук са под 40.

# 101
Предстой събирането на група за психологическа подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми на фондация Искам бебе в София. Ако има желаещи, нека ми пишат на лично  Simple Smile

# 102
И сутринта може да ти звъннат,както и на обяд или следобяд.Общо взето до към 17:00часа все още има шанс,така че стискай телефона.А ако е така както аз смятам,би трябвало до петък да ти се обадят.При нормално темпо звънят на около 75 двойки на седмица.,а до тук са под 40.

Олеелеее,ако ми се обадят до края на седмицата няма да си намеря място от щастие.....  #Crazy #Crazy

# 103
При нормално темпо звънят на около 75 двойки на седмица.,а до тук са под 40.

Оххх, размечтах се - с това темпо, имам шанс дори да направим опита още през декември.
(Въпреки желанието ми да си платя, вече два пъти отлагахме ... дано този път да няма пречки  Praynig )

# 104
Предстой събирането на група за психологическа подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми на фондация Искам бебе в София. Ако има желаещи, нека ми пишат на лично  Simple Smile

От 20-ти септември стартира и група в гр.Бургас.За повече информация към Ваня от Искам Бебе в Бургас или към мен.

Общи условия

Активация на акаунт