Гласуване за най-секси мъж на всички времена, анкета 3

• 15 214
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
  • Луната ни пази
Добутах ги до цели трима. Възмутих се от наличието на онзи гнусен и мазен тип Робин Тик.
Тогава се възмущавай на мен, аз съм виновна за наличието му  Hug Peace  Hug
Направил ли е нещо? Не следя клюките.....

# 46
  • София
Бе той Кавънч Тататлу ще стане на всички времена, ще видите. Къф шанс има Пол Нюман пред тоя колос на световното кино. hahaha Уф, добре, че в нашите анкети ги няма тия неща, да не си тровя нервите.

# 47
  • София
Добутах ги до цели трима. Възмутих се от наличието на онзи гнусен и мазен тип Робин Тик.
Хаха, не знам дали е направил нещо, просто ми прилича на едно бивше гадже, който имаше същия мазнишко-мръснишки поглед.  Mr. Green И затова ми е неприятен. Ти да не се засегнеш.  Hug

# 48
  • Луната ни пази
Хаха, не знам дали е направил нещо, просто ми прилича на едно бивше гадже, който имаше същия мазнишко-мръснишки поглед.  Mr. Green И затова ми е неприятен. Ти да не се засегнеш.  Hug
Не, стана ми интересно   bouquet. Иначе аз по погледа ги избирам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 49
Има 2 гласа за Петко Димитров Laughing

# 50
  • София
Всеки има право на лош вкус.  Peace Или пък Яна и Ели Гигова са гласували за него.

# 51
Всеки има право на лош вкус.  Peace Или пък Яна и Ели Гигова са гласували за него.

hahaha  hahaha  hahaha

# 52
  • Варна
Уго Силва и Чанинг Тейтъм.  Party

Тук не се чудих много.

# 53
  • София
Бе той Кавънч Тататлу ще стане на всички времена, ще видите. Къф шанс има Пол Нюман пред тоя колос на световното кино. hahaha Уф, добре, че в нашите анкети ги няма тия неща, да не си тровя нервите.

Пепел ти на клавиатурата, пу пу пу  fingerscrossed
Ама Къванч води с най-много гласове /35/ от трите анкети до момента  ooooh!
Втори след него е Киану с 33, Матю Макконъхи с 30, Иън е четвърти с 29.

# 54
Сигурно е коментирано, но аз не съм разбрала- по колко човека от анкета продължават, има ли някакъв минимум гласове, които да съберат?

# 55
  • Пловдив

Пепел ти на клавиатурата, пу пу пу  fingerscrossed
Ама Къванч води с най-много гласове /35/ от трите анкети до момента  ooooh!
Втори след него е Киану с 33, Матю Макконъхи с 30, Иън е четвърти с 29.
Shocked Мислех, че се шегуваш, обаче не се шегуваш Shocked #Crazy

# 56
  • София
Бе той Брад Пит още не е събрал пълните си гласове. hahaha Трагедия, пълна трагедия. ooooh!

# 57
  • София
Вижте сега, ако трябва, за Брад ще гласуваме.

# 58
  • Пловдив
Като стигнем до окончателната анкета, моля ви се, гласувайте - не желая да съм свързвана с анкета, в което за най-секси мъж е избран Татлъту.

# 59
  • София
Е, ако дойдат "априлките", може и така да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт