Гласуване за най-секси мъж на всички времена, анкета 3

• 15 242
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
  Не съм, така е, но просто самата му физиономия ми е нелицеприятна. Иначе може да има присъствие на екрана, но това няма нищо общо. Laughing

Знам, че ти много го харесваш, но пък, ето – аз никак не долюбвам и другия ти любимец, даже ми е откровено противен. Mr. Green

А, не съм съгласна. По-напред писах, един Къмбърбач е чудесен пример.

# 76
Хубави очи има тоя Ратик, не го знам кой е иначе. Косата му къдрава ли е?

Да.

Скрит текст:

Една много силна личност, която доказва, че чрез итициатива и постоянство човек може да постигне всичко. От кльошаво дете родено с аномалии - шест пръста на дясната ръка, сколиоза (изкривяване на гръбначния стълб), постоянни болки в ставите (краката най-вече) и не на последно място - заичане, със силата на волята може да се постигне всичко. Това му е и посланието - "Щом аз успях, ще успеете и вие". Набляга точно на това - на най-големите си недъзи. Наричат го Гръцкият бог (фитнес иконата) на Боливуд заради тялото, което е изваял. Признат е за най-добрият танцьор на Боливуд... и не на последно място - "философът" и добрякът (добър до наивност, въпреки супер звездната му кариера) на Боливуд.
Така, че може да се каже, че е "секси" и по душа.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 16:16 от kali_georgieva

# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
   Не съм, така е, но просто самата му физиономия ми е нелицеприятна. Иначе може да има присъствие на екрана, но това няма нищо общо. Laughing
Има, и още как. Фани ти е дала чудесен пример, Том не е чак толкова, понеже точно той никак не се страхува да е нелицеприятен на екран. А колко актьори има, които на снимка са уникално страхотни, а в движение- безличен ужас... пример- тук борещият се за гласове Патинсън.

# 78
  • В Космоса
Тук май най-слаба активност.

Юлиан Вергов  Shocked

Аз искам да си оттегля гласа за Орлин и да подкрепя някой друг с преднина, ама не знам кой. Thinking

# 79
  • Пловдив
Е какво, не е зле Simple Smile

# 80
  • В Космоса

За някой може и върхът на сексапила да е, но не и за мен. Grinning

# 81
  • София
Аз също намирам Юлиян Вергов за хубав мъж. Не го намирам да пращи от сексапил, но ми харесва.

# 82
  • Пловдив
Лично на мен ми харесва доста повече от поне половината номинирани Simple Smile

# 83
  • София

Аз искам да си оттегля гласа за Орлин и да подкрепя някой друг с преднина, ама не знам кой. Thinking

За  Ралф Файнс? smile3544

И аз вчера гледах така за Вергов... Tired

# 84
  • В Космоса
Мда, най-много се колебая между Ралф Файнс, Хавиер Бардем и Хийт Леджър.

# 85
Раул Бова, борещия се за гласове Патинсън  Mr. Green, Хенри Кавил, Хю Джакмън и Чарли Хънам. 6-тия след малко.

# 86
тва "на всички времена" май с трета тема дойде

успех с намирането на най-секси мъж в малкия отрязък от време който познаваме  Smile
най-малкото снимки се правят от колко 100-150 години  Laughing
хомо сапиенс на колко е?  Mr. Green

# 87
  • Пловдив
тва "на всички времена" май с трета тема дойде

успех с намирането на най-секси мъж в малкия отрязък от време който познаваме  Smile
най-малкото снимки се правят от колко 100-150 години  Laughing
хомо сапиенс на колко е?  Mr. Green
Нещо ти е криво, че изобщо не си споменат в класациите, а?

# 88
  • София
Ама никой не ми харесва Томовците, пък.  Crossing Arms
Хайде и аз да агитирам малко:

Том Мисън:
Скрит текст:

Том Райли:
Скрит текст:

# 89
Пол Бетани, Тайлър Китч, Травис Фимел, Чарли Хънъм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт