"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас

ами ще видите  Laughing
 Omer follows Sami’s advice and continues to be distant to Elif to be able to save her. Elif who is very miserable because of Omer’s behaviors realizes that she is tired of begging for love.

Йо следва съветите на Сами и продължава да се държи дистанцирано от Ел. Ел , която е много нещастна от поведението на Йо осъзнава, 4е се е уморила да се моли  за любов!!!
нараненото и сърце намира съчувствие и разбиране у дон Дългио, който я засипва с внимание и нежни жестове. ХемХанъмХемГюзел още страда по голямата си любов, но с времето течението я отнася все повече в ръцете на дон-а. Йомер наблюдава всичко с бинокъла, ембарго стяга сърцето му, но той е професионалист, няма да се поддаде на напрежението. Нито капка спагет не остава на брадата му и никой от приятелите му не може да предположи
Скрит текст:
путкакво
напрежение работи.

Оооох, бе  Hug  rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 23:21 от shoppич

# 706
  • Разград

# 707

Злати Hug   shoppич  Hug  мерси за гифчетата!  bouquet  bouquet

Keskinowa Hug  наистина е непростимо ако Нилюфер предаде сестра си
и застраши живота и.  Naughty

Канти Hug  bouquet

# 708
Ние хубаво си се шегувкаме тука,ама тези две кокошки СЦ ако мислят да гонят рейтинг няма да го получат със сръдни,раздели и надувки  на ГГ.Не си спомням кой контактуваше с тях,ама натутакси да им съобщи да наблегнат на либовта,че да няма после ама защо,ама как така.

# 709
  • In the light side of the Moon!
 hahaha hahaha hahaha Спирит4е ти не й даваш по4ивка на Ел бе...тя 4е е Флюб4ива, Флюб4ива е, ама 4ак пък да иде при дългия  Crossing Arms
 Joy Joy Joy Joy Joy

моми4ета, Ел къде ги спряга тия спагетки  newsm78 в коя къща са...това ми се 4ини малко помещение за нейната къща  newsm78

Канти  Peace мисля 4е само лекинко ще се отдръпне  Joy Joy Joy оба4е ще продължава да го наблюдава за сигнали  Laughing

# 710
  • Варна
 ooooh! Вай бе, не мога да ви настигна  animal037

Разгеле в края на темата ще се запиша Mr. Green
Благодаря на всички за преводи, трейчета, резюменца, подсказчици, снимки и не на последно място за прекрасните разсъждения и анализи. Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря и за пожеланията - за днешния  празник-  bouquet

Девойки,клуб на енгето има ли newsm78
Аз мисля да се присъединя,ако има.Ако няма,ще основа Wink За членския внос ще помисля Laughing

Има клубче йенге Мелике-
в сезона-първи-„МелиЗар“ се то зове.
Бяха те- патронки две,
член на клуба само Бризка бе!

Е, сега патронката Зарин-
спомина се…..Амин!
И остана баш патрон-
Мелике- у серийния фон.

А клубчето от „МелиЗар“
ще се именува май че „Мелизвяр“,
щото зная, че кат разбере
за кадъната на Хю и Мелике
като джанавар ще изреве!!!

Аз мисля да се присъединя,ако има.Ако няма,ще основа Wink За членския внос ще помисля Laughing

давай и ме пиши веднага  Peace
някой не направи ли оня ден  newsm78  #Crazy ве4е съвсем се ошашавих с тия клубове  Joy Joy Joy
newsm10

И мен ме пишете в клуба на Меликето. По традиция съм си в клубовете на йенгетата.  Joy
Скрит текст:
Момичета, а вие забелязахте ли дървото , на което рисуваше Йо?

newsm10

# 711
  • В Града на Липите
...нараненото и сърце намира съчувствие и разбиране у дон Дългио, който я засипва с внимание и нежни жестове. ХемХанъмХемГюзел още страда по голямата си любов, но с времето течението я отнася все повече в ръцете на дон-а. Йомер наблюдава всичко с бинокъла, ембарго стяга сърцето му, но той е професионалист, няма да се поддаде на напрежението. Нито капка спагет не остава на брадата му и никой от приятелите му не може да предположи путкакво напрежение работи.
Но един ден, Йомер вижда на скритата камера невиждано безобразие   ooooh!
Дългуч бей, седи в кабинета на ХХХГ и си бродира инициалите на един неин шал.
Комс'ар бей изкрещява Олмаз/писна ми! и кучето на Пело изпада в прединфарктно състояние от стрес.
Той рита драматично масата ( тя и без това вече е за смяна) и хуква да се саморазправя с наглеца.
Шала е увит около врата на Колегата, и съответно той е изсурнат от кабинета.
Настава суматоха. Един прав, два криви, десен... Опс Бахарчето го отнесе по погрешка... Ритник... Нещо крещят... точки... Пак точки...
И дойде Ел с точилката на мама Елван  Joy
Пело й се е обадила по спешност и е напуснала урока: Как да навием правилно баницата, че да му се завие свят на севгилито ти и да капитулира.
Идея нямам кой отнесе точилката  Joy

Бризче  newsm51  Joy

Меги, в новия дом на Арда, готви  Grinning

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 00:08 от hrissi_sz

# 712
  • софия
hahaha hahaha hahaha Спирит4е ти не й даваш по4ивка на Ел бе...тя 4е е Флюб4ива, Флюб4ива е, ама 4ак пък да иде при дългия  Crossing Arms
 Joy Joy Joy Joy Joy
ХемХанъмХемГюзел е сломена  Sad сърцето и плаче по пълнолуние, новолуние и помежду тях. Търси отговори в очите на любимия, но бинокъл скрива любимите очи и тя не прочита истината в тях. Родата одобрява дон Дългия, спасителя на холдинги и настоява ХемХанъмХемГюзел да го ощастливи. Дългът към семейството и традициите я обрича на нещастно бъдеще, в което няма любов. Няма химия. Няма гевреци, пиперени питки уроци по стрелба. Сърцето и умира, тату-то избледнява..... мрак се спуска над "Графството" /това последното май беше от друг сценарий  newsm78/ Ще успее ли Йомер да върне цвета на татуто и да спаси любимата си?

сори мацуранки, хвана ме лигнята  Laughing

май е време да си лягам  Laughing

лека на всички  Hug Hug Hug

п.п. оо Хрисе  Hug, имаш допълнение.... Peace Joy Joy

Бризче  Hug бива си я вашта мома  Joy даже име на новата ми героиня даде  Joy

# 713
ooooh! Вай бе, не мога да ви настигна  animal037

Разгеле в края на темата ще се запиша Mr. Green
Благодаря на всички за преводи, трейчета, резюменца, подсказчици, снимки и не на последно място за прекрасните разсъждения и анализи. Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря и за пожеланията - за днешния  празник-  bouquet

Има клубче йенге Мелике-
в сезона-първи-„МелиЗар“ се то зове.
Бяха те- патронки две,
член на клуба само Бризка бе!

Е, сега патронката Зарин-
спомина се…..Амин!
И остана баш патрон-
Мелике- у серийния фон.

А клубчето от „МелиЗар“
ще се именува май че „Мелизвяр“,
щото зная, че кат разбере
за кадъната на Хю и Мелике
като джанавар ще изреве!!!

давай и ме пиши веднага  Peace
някой не направи ли оня ден  newsm78  #Crazy ве4е съвсем се ошашавих с тия клубове  Joy Joy Joy
newsm10

И мен ме пишете в клуба на Меликето. По традиция съм си в клубовете на йенгетата.  Joy
Скрит текст:
Момичета, а вие забелязахте ли дървото , на което рисуваше Йо?

newsm10

Да ме запишете и мен веднага, моля.
Аз още в началото си признах за единствената си слабост - към йенгетата. Подчертавам към йенгетата , за да няма неразбрали.  Joy Joy Joy

# 714
...нараненото и сърце намира съчувствие и разбиране у дон Дългио, който я засипва с внимание и нежни жестове. ХемХанъмХемГюзел още страда по голямата си любов, но с времето течението я отнася все повече в ръцете на дон-а. Йомер наблюдава всичко с бинокъла, ембарго стяга сърцето му, но той е професионалист, няма да се поддаде на напрежението. Нито капка спагет не остава на брадата му и никой от приятелите му не може да предположи путкакво напрежение работи.
Но един ден, Йомер вижда на скритата камера невиждано безобразие  Whistling
Дългуч бей, седи в кабинета на ХХХГ и си бродира инициалите на един неин шал.
Комс'ар бей изкрещява Олмаз и кучето на Пело изпада в прединфарктно състояние от стрес.
Той рита драматично масата ( тя и без това вече е за смяна) и хуква да се саморазправя с наглеца.
Шала е увит около врата на Колегата, и съответно той е изсурнат от кабинета.
Настава суматоха. Един прав, два криви, десен... Опс Бахарчето го отнесе по погрешка... Ритник... Нещо крещят... точки... Пак точки...
И дойде Ел с точилката на мама Елван  Joy
Пело й се е обадила по спешност и е напуснала урока: Как да навием правилно баницата, че да му се завие свят на севгилито ти и да капитулира.
Идея нямам кой отнесе точилката  Joy

Бризче  newsm51  Joy
Шъ мъ прощавате много, ама това си го записвам редом до Чалъмите на една много известна дама  hahaha

# 715
Спиритче,това добре ,ама съде е таз рода-те не останаха.И таз прословута леля я занема.

# 716
  • Бургас

hahaha 

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 23:58 от shoppич

# 717
Ох, как Ви обичам  ! Буквално изтрихте напрегнатия ми ден, момичета! Направо съм като нова, следа като ви прочетох

Благодаря за трейчетата и преводите, за всичко!  Hug
Не мога да пиша, но имам нужда да Ви чета!

# 718
  • софия
Спиритче,това добре ,ама съде е таз рода-те не останаха.И таз прословута леля я занема.
дамммм  Thinking, много лошо се получи това с родата....тц тц, оредяха редиците.... newsm78
кво стана верно с леля  newsm78 да вземе да идва, барабар с братчеди и братчетки, че ми се обърква сценария.... Joy

Нианта  wavey Hug

# 719
  • Варна

Да ме запишете и мен веднага, моля.
Аз още в началото си признах за единствената си слабост - към йенгетата. Подчертавам към йенгетата , за да няма неразбрали.  Joy Joy Joy
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт