"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • В Града на Липите

Лиа, тук е по добре  Joy
В много оплезена поза си го хванала  Joy
Ама много е сръчен, на косъм се разминаха спагетините с брадата му  Grinning

# 691
"ония, високият" е деликатен мъж, мъж с финес, ама Ел..... Йо та Йо Joy Joy Joy
ще излезе, че е "чок гюзел, йок ханъм".... Joy

Тук може да се окажеш много права, спиритче (дори и да си седнала в момента  Joy Joy Joy).

Имаше една приказка за красивите жени, че били винаги сами, защото мъжете не се престрашавали да си кажат желанията.

Та може да се окаже вярна тази приказка и за по-красивата част от мъжката половина на човечеството.

Между другото списъка с пушките е прошнурован и разделен по сезони. Ще си запазя и първата част, че току виж нещо пукне и там.

п.п. Аз съм на вино. Ха, наздраве  cheers

# 692
Вярно Хриси Hug, гифчето ти е по-добро Peace
...И друго ми направи впечатление....в тази малка тенджерка ли е тутта паста?  Shocked Щото на мен тенджерката ми е тамън /само за мен hahaha/

# 693
Те пък избрали да показват как яде спагети-ами то спагетите се ядат най-некрасиво JoyИли нещо виси и трябва да го засмукваш,или нещо пада-абе отвсякъде не е много красиво,ама Йомер като същи италианец се справя горе долу добре. Peace
Лиа,на твоите снимки ми е много интересно какво ли пак се дракат двамата?
Елифчето каква диадемка си е турила на главичката-като кралица.

# 694
  • софия

А, "кусура бакма" значи "съжалявам". Но ти не спирай да дерзаеш.  Joy
ааааа не, мерси, ще разчитам на вас  Hug мерси за пояснението  Hug Hug Hug

а, добре си се завърнала  Heart Eyes

# 695
  • In the light side of the Moon!

Елиф4е ще й писне да му досажда още в следващия еп  Wink
тя синьорина ли е или на гъска 4овката  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Меги, Елиф си гони целта докрай, няма да се откаже току така hahaha

Тъкмо да предизвиква Йомер Grinning  за наша радост Heart Eyes

ами ще видите  Laughing

Omer follows Sami’s advice and continues to be distant to Elif to be able to save her. Elif who is very miserable because of Omer’s behaviors realizes that she is tired of begging for love.

Йо следва съветите на Сами и продължава да се държи дистанцирано от Ел. Ел , която е много нещастна от поведението на Йо осъзнава, 4е се е уморила да се моли  за любов!!!

# 696
  • софия
Лия, Хрисе  Joy Joyмерси и на двете  Hug супер са..... Joy Joy Joy
абе колко ли  дубъла са направили  newsm78 newsm78 newsm78

Цитат
Между другото списъка с пушките е прошнурован и разделен по сезони. Ще си запазя и първата част, че току виж нещо пукне и там.
браво на теб  Peace а наздраве  cheers

# 697
Здравейте Диамантени детективки wavey

Първо да честитя на всички началото на учебната година- учители, ученици и студенти. Да им върви по вода учебният процес(при нас времето е в синхрон с това мое пожелание Mr. Green)

Ринка, Морски бриз, Детелинка (ако има и други под прикритие)   bouquet да сте живи и здрави и да можете да предадете на учениците си това, което трябва да научат!

Докато се включа и вие почти сте изписали темата newsm03 Ама как няма - при толкова трейлъри, че и подсказка. Имаме много материал за разнищване Peace
Ринка, Варна  newsm51 мерси за трейлърите и преводите
Не съм ви чела последните 3-4 страници, така, че може да се повторя с някои. Втори трейлър чок ми хареса- романтик плюс има и нотки на хумор Peace Трети - видя ми се доста тежък и драмата в него е голяма. Така, че в 16 еп ще се люшкаме в емоциите- от положителни  и Two Hearts до доста тежки. А Сами му напомня на Йо, че с любовта си застрашава живота и на двамата. Peace

Елиф4е ще й писне да му досажда още в следващия еп  Wink
тя синьорина ли е или на гъска 4овката  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Меги, Елиф си гони целта докрай, няма да се откаже току така hahaha

Тъкмо да предизвиква Йомер Grinning  за наша радост Heart Eyes

ами ще видите  Laughing

Omer follows Sami’s advice and continues to be distant to Elif to be able to save her. Elif who is very miserable because of Omer’s behaviors realizes that she is tired of begging for love.

Йо следва съветите на Сами и продължава да се държи дистанцирано от Ел. Ел , която е много нещастна от поведението на Йо осъзнава, 4е се е уморила да се моли  за любов!!!

Меги Peace като Ел се е уморила да го моли за любов, да не би да опита  да се захласва по Левент. Не, че ще й се получи, ама така ще получим в по-голяма доза ревнив Йо

Елинор Hug много ми харесаха двата ти последователни поста 565 и 566  от днес. И аз така чувствам нещата Peace

# 698
  • В Града на Липите
...
абе колко ли  дубъла са направили   newsm78  newsm78

Минимум две тенджерки   Joy Joy

Куба Либре  beer

# 699
Добър вечер,елмазки Hug Hug Hug
Ринка,Варна  smile3525 smile3525 smile3525
Явно след като се уточниха,че мач няма да се излъчва, решиха да наваксат с трейчета- два за нула време.Чакат ни трудни серии-любов май само в спомени.В първи сезон ги оставиха да се нацелуват,а сега само ще си спомнят тези мигове и целувчица йок в този сезон.Сега и като ги разделят ще вкарат Левент като обожател на Елиф,а Йомер ще си къса нервите от ревност, без да може да защити и покаже чувствата си открито пред Елиф.Ще има сълзи за цял океан, май.Освен ако не си кажат, че си остават приятели,за да са един до друг.А и  как така хем ще са неотлъчно до Елиф,за да я пазят,хем Йомер ще стои далече от момичето.Как ще я опазят от Тайяр груп.
Не знам какви са настроенията по време на снимките,но ми се струва,че нашите двамцата се забавляват на мах.
Елинор,много ми допаднаха двата ти поста от днес по- рано.  bouquet

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 23:01 от Keskinowa

# 700
  • софия
ами ще видите  Laughing

нараненото и сърце намира съчувствие и разбиране у дон Дългио, който я засипва с внимание и нежни жестове. ХемХанъмХемГюзел още страда по голямата си любов, но с времето течението я отнася все повече в ръцете на дон-а. Йомер наблюдава всичко с бинокъла, ембарго стяга сърцето му, но той е професионалист, няма да се поддаде на напрежението. Нито капка спагет не остава на брадата му и никой от приятелите му не може да предположи
Скрит текст:
путкакво
напрежение работи.

# 701
Абе  ще яде бой Левент,ама кой го кара да се пъха в калабалъка. Joy

# 702
# 703
  • В Града на Липите
Спиритче, Тц! Не вярвам  Ел да поддаде, на някакви си там китки и жестове на дон Дългуч.
Тя е жена с вкус и може да не яде улични гевреци, обаче си обича нашия хайван и няма да се умори толкова лесно  Grinning
По-скоро ще му нахлюпи тенджерата със спагети на дебелата глава,
отколкото да му прилага евтини номера  Joy

# 704
Ох бе,Нилю не стига,че само циври,но и ще предаде сестра си.Още в първи сезон казах,че Елиф жертва себе си,за да спаси сестра си,а тук ставаме свидетели как Нилюфер ще жертва Елиф,заради отношенията си с Метин.Отвращава ме ,и не ще я съжаля вече в сериала,защо ли Мето не я направи своя куриерка,тя и без това е готова на всичко за него.
Скрит текст:
Аз също имам две по-големи от мен сестри и не мога да си представя някоя от тях да постъпи така-това би било най-големият удар в живота ми.Те двете винаги са били опора в живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт