"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
[

аз това със спагетите с голям страх го гледах да си призная  Laughing Laughing Laughing
само да отбележа, дебело и цветно, че аз ПЪРВА, повтарям ПЪРВА отбелязах, че Йо е сто пъти по-красив и мъжествен с брада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

обаче изтръпнах да не се помаже с тая паста маста.... #Crazy #Crazy

Тъкмо да питам каква връзка имат спагетите с това, че Йомер е по-красив с брада hahaha Joy Joy : Joy

видях обяснението Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Елинор Hug, така е, всички около тях ще искат нещо от Ел и Йо.... и шефове и врагове, че и роднини даже, ама те - не, щури и заедно ще преодоляват всичко Party Party Party

# 677
"ония, високият" е деликатен мъж, мъж с финес, ама Ел..... Йо та Йо Joy Joy Joy

# 678
  • В Града на Липите
аз това със спагетите с голям страх го гледах да си призная  Laughing Laughing Laughing
само да отбележа, дебело и цветно, че аз ПЪРВА, повтарям ПЪРВА отбелязах, че Йо е сто пъти по-красив и мъжествен с брада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
обаче изтръпнах да не се помаже с тая паста маста.... #Crazy #Crazy

Признавам  Peace  аз до последно се дърпах  Joy

Как ще се омаже бе, тия двете от екипа, дето се въртят около него, веднага ще го избършат  Joy

# 679
  • софия
ще излезе, че е "чок гюзел, йок ханъм".... Joy

# 680
  • Бургас
Лиа  Hug в нашия сериал леща не готвим  Joy
Ние сме сеньорини  smile3503

newsm68 smile3521

Ний сме белли сеньорини,
готвим вкусни спагетини...  Joy  

bouquet Благодаря за новите трейлъри, озети, преводи и тн. Интересна серийка се очертава  Party Имах чувството, че Йо както пресреща своята синьорина до печката, а-ха и ще мушне глава в тенджерата и ще засмуче някоя спагета  Joy Елифче пък може да я подхване от другия край...  Embarassed

newsm51 Благодаря на екипа за превода на 15 епизод и на всички за коментарите  Hug Много обичам да ви чета  Peace

пп Може ли да ме запишете в клуба на МЕЛике ?  Praynig

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:59 от shoppич

# 681
Елинор Hug, така е, всички около тях ще искат нещо от Ел и Йо.... и шефове и врагове, че и роднини даже, ама те - не, щури и заедно ще преодоляват всичко Party Party Party

Те, както казахме, са си лика-прилика, упорити и инат. Grinning

И Йомер ще продължи каквото си е наумил, та да се държи уж на дистанция Grinning
и Елиф ще продължи да му ''досажда'' и да си иска обяснения с любовни думи Grinning

Така ще я карат и докато преодоляват препятствията, дано да не се разделят,
да са си заедно. Heart Eyes Heart Eyes

# 682
  • In the light side of the Moon!

Те, както казахме, са си лика-прилика, упорити и инат. Grinning

И Йомер ще продължи каквото си е наумил, та да се държи уж на дистанция Grinning
и Елиф ще продължи да му ''досажда'' и да си иска обяснения с любовни думи Grinning

Така ще я карат и докато преодоляват препятствията, дано да не се разделят,
да са си заедно. Heart Eyes Heart Eyes

Елиф4е ще й писне да му досажда още в следващия еп  Wink
тя синьорина ли е или на гъска 4овката  Crossing Arms

# 683
ще излезе, че е "чок гюзел, йок ханъм".... Joy

Спиритче Hug, какъв е този невероятен напредък с турския? Shocked Направо ме шашардиса Thinking Тоз чиляк ли е виновникът за напредъка ти Laughing

# 684
Да,да,ще й писне-тя милата игра кючек,яде лют хляб,боядисва,готви,ама нашият твърд,твърд,също като пластелин. Joy Joy
Ще ме прощават момичетата,които харесват Левент,тоз дългуч както му казва Йомер,но как пък за 15 серии не си смени физиономията това момче,като маска-с леко присвити устни,не можеш да разбереш дали ще се усмихне или разплаче

# 685
  • софия

Спиритче Hug, какъв е този невероятен напредък с турския? Shocked Направо ме шашардиса Thinking Тоз чиляк ли е виновникът за напредъка ти Laughing
Скрит текст:
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/p526x296/10710624_323549137823181_8242795430015514935_n.jpg?oh=4c5857ac41f4d6c36541d321858ef286&oe=54C69399&__gda__=1422861438_d1438f8f98eaef9bf93d238b4ce478ac[/img
]
той най-малко, сладкия ми  Joy
заслугата е на Мелике в случая  Joy, а иначе на преводачките ни и най-вече на мацките коментиращи в темата  Hug Hug Hug

ама това са ми всичките познания да знаеш  Joy Joy Joy

п.п.
Скрит текст:
аааа и "кусура бакма" - Фентъзито ми го пробутва, май значи - не се тревожи  Joy
а ти изучи ли го италианския  Laughing

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 22:16 от freespirit

# 686

Eй на това по-горе аз му викам забрана за любов hahaha

Виж за Левент нямаше да се учудя, ако му  наредят да се раздели с любима жена, да изпълни заповедта мигновено Mr. Green

# 687
Здравейте, момиченца,
Пожелавам на учителките и на ученичките много успехи. Благодаря на домакинята и на преводачките за преводите.

Спиритче, и аз го харесвам Йомерко чоок с брада. По- ми е мъжествен. И без тези руси къдрици. Grinning Пардон, не са руси де, ама къдрици.

Скрит текст:
Прибирам се след едномесечно отсъствие и намирам синът ми с брада досущ като на Йомерко - незасечена, неокастрена. Гледа ме, като един щастлив талибан и вика, че адски било модерно с брада. И не били на мода вече талибаните, а тия ИДИЛ. И много авторитетно се чуствал с тая брада. И като ходел по срещи всявал респект. Ей тия стилисти на КПА, бе, все по модата се движат
.

А, "кусура бакма" значи "съжалявам". Но ти не спирай да дерзаеш.  Joy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 22:30 от fantasya

# 688

Елиф4е ще й писне да му досажда още в следващия еп  Wink
тя синьорина ли е или на гъска 4овката  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Меги, Елиф си гони целта докрай, няма да се откаже току така hahaha

Тъкмо да предизвиква Йомер Grinning  за наша радост Heart Eyes

# 689
Специално за Спиритчето Hug

Как Йомер папка паста Joy Joy Joy, без лигавниче и с изплезено езиче Laughing