"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Девойки,клуб на енгето има ли newsm78
Аз мисля да се присъединя,ако има.Ако няма,ще основа Wink За членския внос ще помисля Laughing

# 541
  • In the light side of the Moon!
Девойки,клуб на енгето има ли newsm78
Аз мисля да се присъединя,ако има.Ако няма,ще основа Wink За членския внос ще помисля Laughing

давай и ме пиши веднага  Peace
някой не направи ли оня ден  newsm78  #Crazy ве4е съвсем се ошашавих с тия клубове  Joy Joy Joy

# 542
Все още ли си нямаме някакво туйо-муйо за новата серийка?
Ама те така ли ще ни държат на пост, анорексичен трей и пистолети?
Май започват да ме вадят от чорапите... #Cussing out #Cussing out

# 543
И мен ме пишете в клуба на Меликето. По традиция съм си в клубовете на йенгетата.  Joy

Момичета, а вие забелязахте ли дървото , на което рисуваше Йо?

# 544
И мен ме пишете в клуба на Меликето. По традиция съм си в клубовете на йенгетата.  Joy

Момичета, а вие забелязахте ли дървото , на което рисуваше Йо?

Joy Joy Joy Joy е той е минал предния ден и го е отбелязал с букви4ката на севгилито си  Joy Joy Joy Joy

# 545
Така ще да е , Меги.  Joy Joy Joy И си беше избрал дървото от предния ден, за маркиране беше сложил един парцал на по-предно дърво. Така знаеше къде да я спре и на кое дърво точно да драска.  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 20:18 от Dimony

# 546
Така ще да е , Меги.  Joy Joy Joy И си беше избрал дървото от предния ден, за маркиране беше сложил един парцал на по-предно дърво. Така знаеше къде да я спре и на кое дърво точно да драска.  Joy Joy Joy
да , да   Peace то4но така беше...то4но пред парцала я спря...4е дори тя малко го подмина и той я дръпна..вика и бекле бурда  Joy Joy Joy Joy
само дето не предположи, 4е Ел по дървета не стреля  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 547
от англ форум  Peace

окрийте приликите и разликите  Joy Joy Joy Joy

май 4и4и и Хю са се срещали в ноща на убийството, единствената разлика, която аз виждам в облеклото на Хю е бялата тениска под ризата му, това може и да е недоглеждане на стилистките ...таааа възможно ли е Хю да е убил Ахмет по поръ4ка на 4и4и  newsm78

# 548
Момичета,второ трейче галиба няма? newsm78Е не са прави тези от Ay Yapim,значи.

Меги,явно Хюсеин се е попотил от притеснение при срещата с чиче,та е свалил тениската.
Това в рамките на шегата-срещата явно не е била същата нощ,защото тогава Чиче още не знаеше,че Йомер ще се зарови дълбоко в тази гнусотия.Той тогава дори не знаеше за съществуването на Йомер.

# 549
  • AMS
Привет!!!
Най-после ви настигнах.
Първо най-сърдечни благодарности за превода на серияата и за трея!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря и за интересните постове.

Аз този път нащраках по-малко стоп кадри - около 35

Много ми хареса отиването на Йо при чиче. Комисариото излезе с доволен поглед.

Цитат
Освен това Хюсеин трябва да намери що годе приемлива причина за ареста,но моето бедно въображение в момента не може да измисли такава.

И моето не е по-богато, но напимер  Rolling Eyes -  Али и Хю искат да се затвори делото, след "самоубийството" на Танер. Копчето не свърши работа.  Пельо и Арда измолиха още малко време "до вечерта." А именно вечерта Йо разбра, че предсмъртното писмо от Танер е писано насила. Да ама се случиха други работи и ... На следващия ден може да излезе самоуправство. На своя глава Йо отваря делото. Ето ти престъпление по служба и последвал арест.

По повод на това кой е шефът на чичо, аз мисля, че не е един, но че чиче е най-важната брънка от веригата.  
Ето какво казва Йо -

Но поради политическата конюнктура, Mr. Green
може да си останем само с реплики от този сорт Whistling

Скрит текст:
По повод на някой постове искам да споделя, че макар и да съм съгласна с написаното Peace, не смятам, че мястото им е тук. Разбирам, че сърце не трае и ... Но, който каквото има да споделя за фенските пристрастия към Туба и Енгин, да го прави в съответните теми и по правилата.
Вече ме предупредихте :  

"... в тази тема бяхме решили да сме по-толерантни и по-меки в "плюенето" по актьори, ама явно не важи за всички. Мислех че ти е дошло до гуша, от неприятни и напрегнати дебати  
Не знам какво целиш с поста си, и какво очакваш  освен създаване на напрежение "

Взех си поука Embarassed от горното  Rolling Eyes и сега пак ставам разногледа  #Crazy  
За едни може, за други не може?!   Laughing
Едни разпалват, а други гасят  ooooh!  
Хайде всички да спазваме вътрешния ред  Laughing
Който, където е чел, там да пише, щом му напира отвътре.  А и там е мястото на такива постове  Peace
Вие вместо да ми помагате да забравя старите си и лоши навици,  ooooh! ме карате да чета там, където не искам Cry
Моля ви!!! Този сериал съм го гледала няколко сезона и сега го повратят Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 22:07 от Di...va

# 550
  • Разград

# 551
  • Разград

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 23:34 от vania_e

# 552
  • София
Dimony, ей ме на  Hug. Взимам си бележка и веднага слизам от балкона.

Напоследък свободното време се оказва кът, пък и попаднах в плен на едни шотландци друговремци и си признавам дори преведения епизод не съм изгледала. Благодарности за момичетата, които отново превеждат. Обаче ви чета редовно и съм в час с развитието.

Благодаря на ananova, че днес ме отмени със списъка. По - долу ще добавя и някои допълнителни пушки, макар да не съм сигурна дали са актуални при новото развитие на сюжета:

29. Елиф: „От 18-годишна чакам някой да ме хареса“
30. Фалита на Денизер Холдинг – странен ми е толкова бързо, пък и да се пази в тайна
31. Планирано ли е отвличането и на двете сестри? - Тайяр го попита: "Е, ти какво направи? Взе ли момичетата?" А Метин му отговори: "Взех ги! Елиф доста се изплаши. Плачейки, тръгна." Значи всичко е било предварително планувано да се отвлекат и двете.
32. Какви ли ги е свършил Мерт, че Нилюфер да го изкаже на тати?

Продължавам да водя списъка и всеки, който има съмнения и предложения за пушка, да си ги сподели, моля.

п.п. Честит празник на всички!!!

Да добавя няколко пушки към протокола:

ЧичЕ и Хю се познават
Второто семейство на Хю
Мнимата Амнезия на Пънар.

# 553
Относно Пънар - до кога ще и работи късмета?  newsm78 До тук оцеля на руска рулетка и закопчана с белезници на яхта в открито море. Май е кандидат за клуба "Гушнал букета"?  bishop Все някога ще изтегли късата клечка.  no

# 554
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт