"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • В Града на Липите
Лия,Веляна  Hug, джанъмки, абе вие крими сериали не гледате ли, я да си взимате чашите и да отивате в ъгъла наказани да изгледате некой и друг ...... Laughing само ашк ви в главите и на двете....
Лия, нали искаш логично крими джанъм, па сега и  концентриран влюбен искаш... Laughing Laughing Laughing

smile3521 и после сценаристките пак ще са виновни  Joy
Логика йок, крими йок, дини, мишници...  И т.н.м Joy

Тя Ел досега ако не е разбрала, че Йо я люби(обича:) ) най-страстно и горещо да отиде да си прегледа очите  Joy
Ето и доказателствен материал:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:14 от hrissi_sz

# 661

Хриси Hug, всичко става, щерката може да го е проследила до другия дом и хоп.... разгледала какво има над гардероба Joy Joy Joy Joy Може да е наследила нюха на баща си newsm62
даааамммм , затова миналия еп я нямаше никде никаква  newsm78

А, Меги, щерката я видяхме как игра кючек, и тя беше там. Simple Smile

Демет краде, а пък Хасан как само уплаши момчето, че щяло много да боли Joy Joy Joy
Ама го направи, за да му вземе мястото в колата. Naughty

# 662
Отивам да си пия питието ,макар и не в ъгъла и не виновно,но никой не може да ме убеди,че са прави да разделят двамата. hahaha hahaha

# 663
  • софия
Отивам да си пия питието ,макар и не в ъгъла и не виновно,но никой не може да ме убеди,че са прави да разделят двамата. hahaha hahaha
ок бе  Peace, важното е да се хванем за питиетата  Laughing Laughing Laughing
наздраве  Hug

Цитат
Тя Ел досега ако не е разбрала, че Йо я люби(обича:) ) най-страстно и горещо да отиде да си прегледа очите  35
и картина и подаари и вика - като я погледнеш, да си спомниш за мене  Joy Joy Joy
мислех че Ел ще му перне един зад ухото за тия думи..... Joy хем уж не я иска, хем това.... Laughing Laughing Laughingама тя хич пък не реагира, та се чудя сега за какво беше тая работа с картината и тая реплика  newsm78 дали да не я сложа като пушка  newsm78

# 664
  • В Града на Липите
Сложи я Спиритче,   Grinning няма да се учудя ако тоз хайван е монтирал скрита камера вътре  Thinking
Все пак е мъж, не може да няма скрити/задни намерения  Joy

# 665
Цитат на Хриси: smile3521 и после сценаристките пак ще са виновни  Joy
Логика йок, крими йок, дини, мишници...  И т.н.м Joy

Тя Ел досега ако не е разбрала, че Йо я люби(обича:) ) най-страстно и горещо да отиде да си прегледа очите  Joy

Хриси Hug и логика си има и всичко, крими-частта малко са я забатачили, но няма нищо общо с това, че Елиф иска отговор от Йо...и на мен ми е чудно какъв отговор още иска hahaha, особено след като сготви в трейлъра спагетите, как не беше леща Simple Smile Те нещата са ясни, а и Йо толкова и ще спази заповедта на Сами-спец Wink Joy Joy Joy

# 666
  • В Града на Липите
Лиа  Hug в нашия сериал леща не готвим  Joy
Ние сме сеньорини  smile3503

# 667
  • In the light side of the Moon!
аз доколкото знам Ел още не знае за тази заповед на Сами..тя си мисли 4е Йо и е сърдит....  newsm78
бъркам ли?  Thinking

# 668
  • AMS
Казах ви аз, че с клуба на Сами, ще берете ядове, ама ...  Joy Joy Joy
Велианка,  Hug пий си спокойно питието  beer
За твое успокоение, мога да кажа, че "раздялата" е на мода, във всички дизита, този сезон.
Няма изключения Laughing Похватите са същите  Laughing Шаблони, клишета ... Joy Joy Joy
Ама да става филм, както се казва  Joy Joy Joy

Комисариото дава задачите на колегите си  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:39 от Di...va

# 669
Тя Елифче хубаво сготви паста,ама Йомер къде блее та още не е скочил да купи тирамису и да спретне по едно капучино. Joy Joy

Дива,мерси за биричката,макар,че в тази дъждовна вечер съм на винце.Иначе в другите дизита може да има раздели,но в нашето с тези двама твърдоглави и инатести влюбени няма да им се отвори парашута на СЦ.

# 670
  • софия
аз доколкото знам Ел още не знае за тази заповед на Сами..тя си мисли 4е Йо и е сърдит....  newsm78
бъркам ли?  Thinking
е, тя не трябва и да знае, иначе какъв е смисълът.... Grinning

аз това със спагетите с голям страх го гледах да си призная  Laughing Laughing Laughing
само да отбележа, дебело и цветно, че аз ПЪРВА, повтарям ПЪРВА отбелязах, че Йо е сто пъти по-красив и мъжествен с брада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

обаче изтръпнах да не се помаже с тая паста маста.... #Crazy #Crazy

# 671
Миги Hug, мисля, че не бъркаш, но поведението на Йо ясно показва, че хич не й е сърдит hahaha

А за лещата и синьорината  Joy Joy Joy, крайно време е да сготви и леща, нали си знае корените и традициите hahaha

# 672
Те нещата са ясни, а и Йо толкова и ще спази заповедта на Сами-спец Wink Joy Joy Joy
[/quote

Лиа Hug  тое ясно че няма да устои до края, нали трябва и плана
да се пообърка, та и нас да ни държат в напрежение. Simple Smile

Иначе какво ще гледаме - една полицейска операция и нищо друго. Rolling Eyes
Няма да е така, и любов ще има, и екшън.....от всичко. Simple Smile

# 673
  • софия
Сложи я Спиритче,   Grinning няма да се учудя ако тоз хайван е монтирал скрита камера вътре  Thinking
Все пак е мъж, не може да няма скрити/задни намерения  Joy
малиии, не ми се мисли, кво ще види.....
Левент ще е галантен ухажор, да знаеш, ще му щръкнат на Йо мустаките .... Joy Joy Joy
"оня високия"  Joy Joy

# 674
  • В Града на Липите
малиии, не ми се мисли, кво ще види.....
Левент ще е галантен ухажор, да знаеш, ще му щръкнат на Йо мустаките .... Joy Joy Joy
"оня високия"  Joy Joy

Ще му натика букета в устата, направо ще му го сервира суров на Дългуча  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт