След колко време дойде предложението за брак и как?

• 36 440
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Бяхме гаджета 5 години , 3 от тях живяхме заедно. Предложението дойде съвсем неочаквано за мен-
Бяхме кумове на сватбата на наши приятели , и на края на кумовата реч ,той изтърси '' Аз всъщност видях ,че не е толкова страшно да се ожени човек,така че много бих искал и аз да си направя едната такава сватба затова......(и се строполи на земята и извади пръстен при което аз  #Crazy) -Мило,ще ме вземеш ли? ''  и така приех след 7 месеца се оженихме Heart Eyes

Аз много се бях притеснила ,че сме отнели вниманието0 от младоженците,ама то се оказа ,че те били информирани Grinning

# 47
Дима Бонева
Предложи му ти!!! Все пак е време да направите тази стъпка за развитие на връзката ви,  ако планувате деца.... време си е отвсякъде ... Пък ако и тогава откаже, не мисля,че това е причина за раздяла, накарай  го да разбере колко е важно това за теб. Колкото до финансите, може и малка семейна сватба, ако нямате парички...може и само с кумовете, варианти винаги има - желание се иска.. Simple Smile Simple Smile
Успех!!  bouquet

# 48
Много ми стана мило като прочетох вашите предложения  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По темата: аз си мисля, че не е от такова значение бракът, след като сте заедно от 7 години. Наистина можеш ти да организираш нещата да се случат, ако желаеш.  Peace Иначе това, че сте по цял ден заедно още от самото начало, също според мен има значение- така човек понякога не може да си даде сметка за нещата и да погледна ситуацията отстрани. Може би на твоя приятел това просто не му липсва по никакъв начин при това положение.

# 49
След около 6 години.
Съвсем внезапно дойде в офиса ни с букет цветя, аз си мислех, че е в друг град и се стреснах адски много..

След време и двамата си признахме, че без да споделяме, сме мислели за брак след 1-та, втората година и че е трябвало да го направим още тогава. Simple Smile Heart Eyes

# 50
  • Германия
При нас нещата бяха тип "любов от пръв поглед", само че заради възрастова разлика от 12 години и двамата си мълчахме цяла година.  Запозна ни майка ми с думите "това е моят зет, него съм си избрала"  Joy В последствие обаче се оказа, че той ме е избрал на парти на общи познати много преди да се запознае с майка ми. И така, веднъж щом признахме един пред друг какво чувстваме нещата се случиха светкавично. Заживяхме на семейни начела седмица след като се целунахме за първи път. Година по-късно се нанесохме в наш общ апартамент и седмица след това забременях. Heart Eyes Предложението дойде на Коледа миналата година, докато бях бременна в третия месец. Сега имаме най-прекрасната дъщеря, но тъй като живеем в Германия сватбата има да чака още 2 години..

# 51
  • София
Аз получих пръстен 6-7 месеца от както бяхме гаджета . Но 5 години и едно дете по - късно сватба няма.
Мисля , че при нас момента мина ,сега той не иска да се женим . И аз като всяка жена искам сватба и да бъда булка ,но не и ако е един вид на сила. Не пришпорвам никой за нищо, по -  приятно ще ми е ако знам ,че сам го е избрал и решил ,иначе за мен няма да има смисъл. Прекалено си му сигурна най- вероятно и за това..

# 52
И аз искам да кажа, че не е вярно, че ако не стане в началото, после няма да стане. Ние сме заедно от десет години, като живеем заедно през 9 от тях. Той знае, че аз винаги съм искала да се омъжа, но подозирам, че той не вярва много в брака. Нас също ни скъсваха от базици, защото сме заедно от цяла вечност и честно казано май всички бяха загубили надежда, съдейки по това, че дори родителите ни спряха да настояват. И така, аз постепенно също се примирих, защото смятам, че това е въпрос на лично светоусещане и ако един човек не го чувства, другият не бива да настоява. Винаги съм знаела, че съм една безкрайно обичана жена и ми го показват всеки ден!
На 10-тата ни годишнина ми предложи, без да го очаквам, което го направи още по-красиво! За мен също беше ултимното доказателство за любовта му, но после си дадох сметка, че това съвсем не е най-важното! Оказа се, че е чакал както подходящият момент, така и преди всичко финансовата си стабилност и наистина го направи при първата удобна възможност. Така че моят съвет е да обичате половинките си и да не ги пресирате за каквото и да било. Ако те са достатъчно зрели и преценяват трезво ситуацията, нещата рано или късно ще си дойдат на мястото!

# 53
  • София
Ако те са достатъчно зрели и преценяват трезво ситуацията, нещата рано или късно ще си дойдат на мястото!
А дано , а дано .... Grinning

# 54
Заедно сме от началото на лятото, предложението дойде на Коледа. Гледаме в една посока, той ме балансира, аз го допълвам душевно. Дано сме щастливи, желая същото на всички !   Hug

# 55
  • Варна
След 1 година и 4 месеца.

# 56
Заедно сме от 8 години и 4 месеца. Получих предложението си на 29.12.2014г. Доста си почаках, тормозех се, мислих си какви ли не неща. Макар, че много пъти бяхме говорили и много добре знаеше с какво нетърпение очаквам да ми предложи, все ми се струваше, че времето си минава и ние сме си просто гаджета. Сега спокойно мога да кажа, че чакането си е струвало. Определено това е най-хубавото нещо, което съм преживявала до този момент.
За пореден път се уверих, че до мен е най-правилният човек, този който ме обича, подкрепя ме във всеки един момент, уважава ме и ми мисли само доброто. За секунда не съжалявам за избора си.  Two Hearts
Когато човек обича, той е готов на всичко. Няма нищо лошо и странно, че в един определен момент, човек иска някакво развитие във връзката си. Лошо е да се тъпче на едно място. Всеки сам преценява кога е дошъл този момент, но той със сигурност идва. Както човек трябва да се развива като личност, така и връзката трябва да се развива.

# 57
Заедно сме  от 3 години и пловина . Предложението дойде на втората година и половина , като от 1 година живеем заедно. Отидохме на разходка на Бачково и хоп докато си пусках аз стотинките в фонтанчето , той падна на колене в калта (беше валяло) и ми се обясни в любов с прекрасен пръстен  Heart Eyes

# 58
Ние се запознахме началото на 2012 г. август месец ме пратиха на 20 дневна командировка и когато се върнах, той ми беше преместил багажа в тях.Юли 2013г. ми подари екскурзия в Гърция с водолазно гмуркане и там на дъното получих вълшебното си предложение за брак - написано на водоустойчива табела и прекрасен пръстен (добре, че не се удавих, гмуркахме се за първи път). На брега ни чакаше романтична масичка - чаши и шампанско. Всичко беше мн добре организирано с подводни снимки и видео по време на всичко, което е мн хубаво защото от вълнение съм изпуснала мн моменти и сега като гледам винаги се вълнувам. Аз не съм голям привърженик на брака, за мен е по-важно разбирателството и децата и никога не съм си мислила, че ще искам да съм булка, но все пак решихме, че приятелите ни и ние заслужаваме един купон-празник на любовта ни. Сега организираме сватба за юни.

# 59
След близо 3 години... в невероятен, но малко студен басейн Grinning Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 18:56 от Меичка

Общи условия

Активация на акаунт