Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят събраните пари и какви са опасенията относно вземането от занималнята?
-
Къде родителите водят бъдещите първокласници за очен преглед и къде се препоръчва да заведат детето при вроден птозис на клепачите?
-
Къде мога да заведа дете, което гледа телевизия всеки ден и има таблет, но се тревожи за зрението му?
-
Какви са препоръките за редовни прегледи при деца, включително ортопедични и УНГ?
-
Какви са различните техники за къдрене на коса и какви са препоръчителните лечения при проблеми с ушите?
Къси и криви
И на мен би ми се искало да надзърна да видя какво става в клас, в междучасията... Моята девойка сякаш е сестра на синчето на feel_the_rush. Не се обяснява много-много, държи се сякаш с години е била в училище, но усещам че вътре в нея ври. И се чувствам безпомощна да я предразположа да си излее чувствата. И аз имах притеснения (и още имам) дали ще си взима всичко, дали ще си намира нещата из раницата, дали ще се ориентира - за сега се справя идеално. Но защо не мога да се отпусна и да се успокоя? Все си мисля, че случайно се е справила първите 2 дни...

та ще има записване в понеделник, имало страшно много деца от района, та не се знаело какво ще е. В краен случай ще си намеря някой срещу заплащане и това е
Синчето от снощи плаче, било му мъчно за в къщи, нямало да ходи на училище вече, било му по-хубаво в детската градина. Тази сутрин не искаше да става, плака много докато влезе в училище. Сестра му се държи, но снощи и тя си поплака... Явно им идва в повече на децата - ново място, нови другарчета, нова госпожа. За сега седят на един чин, но имало проблем - дъщеря ми искала да седи с момиченце, брат и се натъжил... след това госпожата ги събрала отново, дащеря ми се разсърдила....

Успокоявам се много от факта ,че ходи с удоволствие на този етап.