БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 56 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Казанлък
Да представя на вашето внимание новите дрешки на зашитите гоблени
http://elka52.snimka.bg/tapestries/2014.799519.34244440
Мъчих се много време да направя хубава снимка на есента, е не мога това е  newsm78, за фотографа е това #Sniper

# 571
pepen, специално за теб:

Скрит текст:

# 572
mibobo, че то селцето си е с ДМЦ  Crazy

Аз си шия, достатъчно, просто нямам време да покажа. Напредъка който ви показвам е от преди няколко седмици. Останаха ми няколко бода и всички китки ще са готови, само масичката остана -    и   

Относно кончетата, и аз си ги събирах в една торбичка малка. Сега от Лидл намерих една кутийка от смучещи бонбони (понеже е с капаче ми допадна много), и сега нея пълня, точно поради причината да не размотавам на всякъде конци. Когато гледах мама да бродира, все си събираше конците в джобовете по анцузи, елеци и бъркаш в джоба - вадиш конец Simple Smile За мен е по-практично да ги събирам някъде в кутийка. И си знам всеки конец от кой гоблен ми е  Crazy Crazy Crazy

# 573
mibobo, че то селцето си е с ДМЦ  Crazy

Аз имам оригинална комплектовка на Доме и конците са си техни Доме Simple Smile

# 574
  • БЪЛГАРИЯ
                  Момичета, аплаузи за красивите ви гоблени!
        Благодарности за приятните думи за... задните части... на бродерията ми! Wink
        Искам да споделя празника си с вас- днес, има- няма, стават двадесет години, откакто прегърнах топлото крехко телце на дъщеря ми, чух първия й плач и изпитах онова, което  с думи не се описва лесно- Всемирна Любов, може би! Всъщност, знаете какво имам предвид!... Как се търкаля времето, нямам представа къде се дяна!... Пожелавам ви здраве и щастие!

# 575
ФинЕти пожелавам много здраве, щастие и късмет на дъщеря ти  Hug

# 576
Оленка, само съм минала покрай счетоводителите Simple Smile

Роси, и аз правя като твоя мъж - събирам боклучетата от конците, както им викам, в една кутийка пластмасова от фъстъци, и от време на време ги хвърлям  Peace

Финети, честит празник, да ти е жива и здрава  Hug

# 577
Ето и новите придобивки:

Финети, честит празник.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:05 от olenka63

# 578
ФинЕти, честит празник! Пожелавам ти да виждаш само щастие в очите на дъщеря си!
Реа, много весели картички.
Ще взема и аз да си събирам конците в кутийка. Обикновено бродирам на бюрото пред компютъра, нали свикнах да си гледам схемите от него. Конците си ги трупам на купчинка и хвърлям, когато ставам. Понякога изпада някой, но не е фатално Simple Smile

# 579
Финети,жива и здрава да ти е !

Оленка,ако не е тайна,колко струва РТО-то?Честито...

# 580
Ина, не е тайна колко струва, но за 3 совички и РТО- 57, 73лв. Само РТО мисля, че беше 23-24 долара.
Това беше първият гоблен, който разтворих и извадих колекцията конци ДМЦ и започнах да правя проверки кой конец какъв номер има. На около половината открих номерата, ще открия и на другите. Това при мен е диагноза. Joy

# 581
  • с.Николово, обл. Русе
olenka63 честито за новите придобивки. Ти директно от сайта на RTO ли пазаруваш или от друг сайт? Аз си харесах едни овчеци от новите им дизайни, но не съм ги виждала още по другите сайтове да се продават.

# 582
Коте Ваня, аз съм на Вие с пазаруването, но Росито  от форума, е моя личен закупчик, тази добра моя фея. Обади ми се преди месец и половина, че ще прави групова поръчка от Муркините за 150 долара и ако искам да се включа. Аз си бях избрала мъниците и това РТО, ако поръчката не достига тези 150 долара да го включи и него. Тя го е включила и още е поръчала иглички, вдевачки за да достигне заветната сума, за да не плащаме доставка. Обади ми се да каже, че поръчката ще закъснее, защото е поръчала гоблен, който не е наличен. Това е всичко, около моите придобивки.
Относно крайчетата, аз понеже съм пушач, си ги пускам там. При мен обаче, гоблена прилича на китеник отгоре, много рядко забучвам конец веднага. Понякога забучвам по 15-20 конеца (водя и точно счетоводство Joy) изрязвам ги отзад, броя ги по 10 и ги хвърлям в пепелника.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 09:47 от olenka63

# 583
  • София
ФинЕти да ти е жива и здрава дъщерята, много късмет и щастие и пожелавам.

olenka63 четстити ти придобивки, всички са много хубави и със здраве да си ги ушиеш. Колкото до диагнозата, май е вярна и заразна - и при мен първата работа като получа нов гоблен е да извадя конци и каталози на ДМС и Анхор и да си направя ключ (да сравня всички конци и да открия кой конец с какъв номер е)  Mr. Green

А конците и аз ги събирам в кутийка, но при мен е от конци Анхор, дадоха ми я като си купувах едни конци и сега я използвам за остатъци.  Simple Smile

# 584

Това е две трети от гоблена...добре,че няма контур поне.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт