БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 56 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Първият ми ДИМ- без екстрите

# 661
  • с.Николово, обл. Русе
Да покажа и аз нещо на коледна вълна:

Този Снежко ми е подарък от Деси за РД-то. Остана само да го сглобя на торбичка. Единственото нещо, което не ми хареса е, че заготовката беше зашита отдолу и аз трябваше да го разшия за да може да го избродирам спокойно. Иначе е на 18-ка и по вечерно време малко трудно се шиеше.
Имам идея да го направя и на 14-ка в червено да видя как ще се получи и по може да стане в него да сложиш подарък.

# 662
Хайде и аз да покажа малко нашити дребоси, че иначе не знам кога ще ги оформя  Crazy

имах зелена панама за оползотворяване и сега вече ще преминавам на бяла  Simple Smile

# 663
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Носферата, появи се!  Hug

Да си кажа - снощи свърших шева на  Пазара... и като се почнаха едни френски възли... ум да ти заЙде...  ooooh!  Ама пък ми стават суперски #Silly

# 664
  • с.Николово, обл. Русе
Бачийска кога ще го видим?

# 665
Бачийска кога ще го видим?

Чакай да нацвъкам всички френски възли  ooooh!

# 666
Дотук - добре. Сега са наред контурния бод и френските възли.

Само се чудя, сега ли да го изпера или след това, че е станал мърлявичък  newsm78

# 667
Дотук - добре. Сега са наред контурния бод и френските възли.

Само се чудя, сега ли да го изпера или след това, че е станал мърлявичък  newsm78

Аз през пост - днес съм в чата .

Птица, супер е.
Аз правих контурният бод успоредно с шева и наистина ми беше не толкова натоварващо. А за мен контура си е натоварващ. Още повече, че така е по-сигурно, че няма да се пропусне някоя и друга чертичка.

Забравих да поздравя Мибибо и Котето за коледните истории. Аз нещо последно не мога да се настроя коледно.
Дано сега покрай Коледната игра и след като приключвам с Пазара да се настроя. Мисля да направя нещо коледно за елхата - всяка година по една играчка и ще си имам елха само от шити играчки.  bowuu

# 668
  • Плевен
Хайде време не остана .Тук погледнете и се запишете за да стане весело и коледно  santa2 Close-mas: Nature Snowman cheers Хич не му мислете ,смело пристъпете, другарче за Коледа си изберете и подаръче му направете

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806413.msg29326740#msg29326740

Я какви красоти сте сътворили ,направо ме  Shocked

nosferata  -  /нямате и изведнъж -красота показваш /     bouquet

mibobo  -  smile3501 smile3525 ти си готова за играта  Peace

коте  -  обичам снежковци    newsm51

pticasprujina  -  щом си избродирала тази красота , ще боцнеш и някое мини за играта  на бързо  newsm10 smile3501 smile3525

Мисля да направя нещо коледно за елхата - всяка година по една играчка и ще си имам елха само от шити играчки.  bowuu

E нема лошо.Дори ще е красива и уникална такава елха.Пожелавам ти го от сърце  HugИ да ни я покажеш! Peace

Поздравления и предложения и за всички други които се спотайват,но има време помислете и все пак се пишете .Заедно е по-весело   Hug

# 669
Момичета, здравейте! Искам да ви попитам дали сте шили гоблен на Dome. Скоро попаднах на тях и имат някои много хубави, примерно този:
http://sellina.eu/dome-корея/111006%20a-cottage-home
но панамата е Аида 14 - няма ли да стане много грубо с нея? Не съм шила на толкова едра и не знам дали ще стане хубаво, а и размерът ме плаши малко - доста е голям, също не пише и с колко цвята е гоблена и дали е оригинален.
Извинявайте за многото въпроси, но ще се радвам ако някой може да ми помогне.

# 670
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Искам да ви попитам дали сте шили гоблен на Dome. Скоро попаднах на тях и имат някои много хубави, примерно този:
http://sellina.eu/dome-корея/111006%20a-cottage-home
но панамата е Аида 14 - няма ли да стане много грубо с нея? Не съм шила на толкова едра и не знам дали ще стане хубаво, а и размерът ме плаши малко - доста е голям, също не пише и с колко цвята е гоблена и дали е оригинален.
Извинявайте за многото въпроси, но ще се радвам ако някой може да ми помогне.

Селина внасят Доме и би било редно да си е оригинал. На 14-ка кръстче ще стане перфектно.

# 671
 seto4e, гоблена е оригинал на Доме.  Панамате е 14-ка, шие се кръстче с 2 или 3 ката конец според указанията на производителя, може да има и полукръстче , и контур, и френски възли.
Да, големички са, но има и по-големички. Но ако Селцето на Деси ми е критерии то означава, че Доме си заслужават.
 Аз лично те съветвам да пробваш - само така би разбрала дали ти харесва или не. Ние тук сме различни - една харесва цветя, друга харесва вода, трета дървета и т.н, една предпочита кръстчета, друга гобленов бод. Но само ти си знаеш какво искаш или харесваш.
А като гледам цените им са приемливи.
Вече зависи ти какво си свикнала да шиеш. Защото аз след тази 18-ка в момента направо съм като алкохолик в абстиненция - умирам за 14-ка. #2gunfire

# 672
Аз съм виждала доста ушити гоблени на Доме и малки и големи и всичките ми харесват, получават се 1:1 със снимката. Аз лично имам ушити 2 малки коледни и станаха много добре Peace.

seto4e преди месец имам купена комплектовка на Доме точно от този сайт и си е оригинална, бъди сигурна.

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 14:06 от mibobo

# 673
Благодаря ви, момичета за отговорите. Аз имам два ушити на Dimensions и сега мисля да пробвам от тази фирма. А за цените направо се изнанадах, че са такива. Значи ще си избера някой от сайта и ще си го поръчам. Благодаря ви много  Hug

# 674
  • Ловеч
Здравейте,
аз не съм писала скоро, но това не означава, че не следя какви красоти излизат изпод сръчните ви ръце. Следя етапчетата н аселцето на Деси, гоблена на Джема, на Ина и всички други които няма да споменавам за да не пропусна някого.  Д нес искам да покажа изненадата която сем. Цакови спретнаха за рожденния ми ден
Скрит текст:
. Благодаря ви Роси.
и за да не съм съвсем без нищо да покажа над какво се трудих аз:
малко ,,приятелки на чай"
Скрит текст:
подаръчета от Дечко и Нели от миналогодишната игра за рожден ден
Скрит текст:

И тъй като нашето хоби е ,,заразно" моята Макуш
Скрит текст:
и двете кубчета за синовете
Скрит текст:
и