БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 56 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчик
Ето най-после рамкирана воденицата, много е сполучлива и ужасно красива на живо. не мога да я снимам добре. Рамкирах си и пумата.

На тия крушки не мога да направя хубава снимка, фотографът е много, много зле, простете. Simple Smile Сега отивам да видя и вие какво сте показали. Hug

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 09:03 от Джемма

# 676
  • с.Николово, обл. Русе
Джемма просто нямам думи за "Воденицата". Перфектна е.

# 677
Ох, Джемма, тая воденица....Седя и зяпам, седя и зяпам.... Ще закъснея да взема малкия бог от училище... Като истинска е!   bouquet

# 678
  • Балчик
Благодаря ви, момичета. На живо е 100 пъти по-хубава. А колко е огроомна в рамката. Rolling Eyes Не мога сама да я закача, чакам мъжа ми да дойде. Simple Smile

darinaia, честити подаръци, много хубави.

pticasprujina, много е красив твоя пейзаж. Hug

nosferata, чуден е и твоят първи ДИМ.

KoteVania, и твоят Снежко е очарователен.

mibobo, чудни дребоси.

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 16:33 от Джемма

# 679
Инат, може ли да кажеш от къде си купила пластмасовата панама. Има в 8888bg.com не изобщо не изглежда като твоята. И в магазина на Милена стил в Пловдив има, но е още по-рехава от тази в 8888.

Не знам, тази ми беше подарък. Аз пък харесвам една друга, която не е прозрачна, защото може да не се шие фон. Само не знам дали са еднакво твърди, с тази си пробих пръстите няколко пъти, защото трябва с тънка игла, да минава през дупчиците.
Пак сте изсипали един куп красиви творения  Hug Аз си бродирам едни мотивчета за коледни чорапчета, но ще покажа, когато ги сглобя. Имам и някакви други дреболии, но те не са за показване Wink

# 680
Джема, поздравления!!! Уникален гоблен е тази воденица! Очите ми останаха Simple Smile
Поздравления и за pticasprujina, darinaia, nosferata, Коте Ваня, Реа,  ИнаТ (моля за извинение, ако изтървам някой, но то толкова красоти.... човек да си изгуби ума  Crazy ). Прекрасни са ви нещата!

Аз стигнах до контура на моя гоблен и направо ми иде да скоча от моста. Той е нескончаем просто. Скоро няма да го направя, едвам издържам половин-един час и го оставям. Следващият път смятам да опитам да го правя паралелно, макар и да ми е странно.

# 681
  • София
Джемма, нямам думи!!!   bouquet
Аз купувах пластмасовата от 8888. Прозрачната е като гумена, а непрозрачната е като пресован картон.

# 682
Черпя ви виртуално за рождения ден на моето малко слънчице

Скрит текст:

Да не изброявам, на последните страници само красоти видях    bouquet

# 683
Hrisi, малкото слънчице се е превърнало в голямо слънчице, аз си спомням, че си показвала снимка, на която си е почти бебе Simple Smile Да ти е жива и здрава, безгрижна, щастлива, усмихната! Весел празник Simple Smile

# 684
  • Пловдив
Hrisi, да ви е жива и здрава малката госпожица и много да ви радва   bouquet

# 685
  • с.Николово, обл. Русе
Хриси да Ви е жива и много здрава младата госпожица. От сърце и пожелавам весело и безгрижно детство.

# 686
Добро утро и приятен ден на всички!

Хриси, честит празник да дъщеря ти. Какви подаръци получи? Wink

# 687
  • Балчик
Хриси, честит рожден ден на малкото слънчице. Да ви е живо и здраво.

# 688

Хриси   ,жива и здрава да  ви е малката рожденичка!

# 689
Благодаря ви  Hug

Реа, получи така желаното колело, обаче заради снега навън остана при баба и дядо и още не го е видяла. Но се зарадва е на дребните подаръчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт