БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 56 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
st. Dobri, и ти ли като мен шиеш от дясно на ляво?
Колко трябва да съм била заплесната, че да не се сетя да погледна в нета за бродиране и даже този форум! ooooh! Как мислите грешно ли е да продължавам да шия от дясно? (естествено спазвам винаги еднакъв наклон)

# 646
Здравейте.
Честит имен ден на празнуващите.
Галя , преди време някой го показа котаранчо в темата. Доста се чудих дали да си го закупя, но накрая си го събрах. Гледах различни рамки в интернет. Има го разделен на три отделни гоблена. Детето много го хареса и пожела да е разделен. Давам само идея. Не съм го почнала още защото нямам никакво време. Шия един друг в момента.
Лека вечер.

# 647
Две ключодържателчета от мен Simple Smile Цветовете не са много реални, защото снимах на лампа, но утре сутрин ще ги предам и няма да мога да снимам на светло.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 20:52 от ИнаТ

# 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri, и ти ли като мен шиеш от дясно на ляво?
Колко трябва да съм била заплесната, че да не се сетя да погледна в нета за бродиране и даже този форум! ooooh! Как мислите грешно ли е да продължавам да шия от дясно? (естествено спазвам винаги еднакъв наклон)

Blush като се знам откога не съм шила, чак се стреснах  Blush

предполагам, че питането ти е за снежкото - той е от нета, хареса ми, малък е и смятам да направя (от екран) поне веднъж  Laughing

за питането ти: наклона трябва да е в една посока, много малко дизайнери имат препоръка точно накъде да е  Peace

довършвам овцата, ако някой иска да преброи колко френски възли има - да свирне  Whistling

http://i.ebayimg.com/00/s/MTIzOFg5MDA=/z/ERYAAOxyKsZRteNF/$T2eC16hHJGUFFh1bIIu0BRteNE2(V!~~60_57.JPG

# 649
Здравейте.
Честит имен ден на празнуващите.
Галя , преди време някой го показа котаранчо в темата. Доста се чудих дали да си го закупя, но накрая си го събрах. Гледах различни рамки в интернет. Има го разделен на три отделни гоблена. Детето много го хареса и пожела да е разделен. Давам само идея. Не съм го почнала още защото нямам никакво време. Шия един друг в момента.
Лека вечер.
Хексилина ще очаквам да го започнеш и ще следя етапи Simple Smile и аз имам друго за шиене за сега няма да го почвам и аз .
Camino и аз шия о дясно на ляво и започвам гоблена от десен долен ъгъл така ме научиха и така си шия.
Мили дами да ви се оплача започнах слънчогледите на Алиса направо ме изнервят как могат да нарежат конците едно към гьотере както казват бабите  #2gunfire направо ужас като шия мартениците се чудя как да нагласям конците не мога да намеря две еднакви дължини от цвят сега на едната мартеница се налага да отрязвам от единия конец за да ги изравня на дължина .На ДИМ конците са нарязани на еднаква дължина вземаш конец и шиеш а на Алиса губя поне по три минути да меря конци и да напасвам докато започна да шия #Cussing out и започвам да се притеснявам дали ще ми стигнат конците

# 650
galia69, грешиш, и аз режа от конеца за да стане мартеницата една дължина. Шия на ДИМ ( по мой предположения китайски ДИМ  Mr. Green ) и понеже са n на брой мартениците хич и не се впечатлявам вече - ако не стигне ще се моля, че търся, ще викам, ще им пиша..............кво да правиш!?!? galia69, дързай, па каквото сабя покаже  Wink

# 651
  • София
Галя, баш за същото мрънках Simple Smile. Накрая просто вадих два произволни конеца и ги подстригвах Simple Smile. Останаха много конци, а аз шия щедро. Ако някой не ти стигне, не се притеснявай - имам останали Simple Smile.
За посоката на шиене - няма значение откъде накъде, всичко е до навик и удобство Simple Smile

# 652
Деси аз съм голям спестовник откъм конци шия така че да ми остане от конеца само за подпъхване като го завършвам все си мисля че няма да ми стигнат конците .Благодаря за успокоението сега мога да си шия спокойно като знам че са ти останали конци и да си ги подравнявам на воля  Hug

# 653
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
То не е контур, то не са френски възли,то не е чудо !  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 654
  • София
Добри нали няма да ме биеш newsm47 но знам че имаш по-здрави нерви от мен  love001  :love001
А за протокола уших дооста неща ама тоолкова ме мързи да снимам ама ще се поправя.

# 655
  • София
Майка ми, като ме видеше как шия някой гоблен с гобленов бод (не се е случвало от години) и все ме питаше защо го шия наобратно (с обратен наклон), пък аз така съм си свикнала просто Mr. Green А и какво значи правилен и обратен наклон на гоблен с гобленов бод или кръстче? Важното е да е в една посока и да е удобно, другото е суета Mr. Green

# 656
Реа, страхотно етапче, доста си напреднала  Grinning

# 657
  • Пловдив
CeluFka, аз това съм шила и даже бих казала, че подарилата ми го от Аксиома си купуваше и за нея, така че е най-вероятно от там. Did_tag,  какво му е на полукръстчето, както са показали на инструкцията, така и си го изработих, а тройната нишка ми беше от страх да не прозира, ама сигурно и с двойна ще е добре. Сложих метъра от страни да се види размера: мъничък е и както писах - нежен, сега гледам в нета, че са даже серия.

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.34268361

dinkov2, нямам нищо против полукръстчето, просто досега не ми се е случвало Ланарте да е само полукръстче. Но щом е дадено така в схемата - значи е така............
Аз вчера цял ден се каних да шия и така и не седнах,

Хубав ден Ви пожелавам и успешна седмица Simple Smile

# 658
  • Пловдив
Здавейте!
Аз напоследък нищо не съм ушила, че съм се захванала с плетенето на една блуза.
Да се включа за наклона. Аз шия както  ми е удобно. Долната чертичка ми е \ , горната / , доколкото съм забелязала вашите работи са на обратно. Но и според мен е по-важно всички да са в една посока. И полукръста го шия / , т.е. като горната половинка на кръстчето, защото реших (започнах да шия кръстчета и полукръстчета на фантазия,  без да гледам никакви картинки), че така ще се вижда всичко в една посока.

Инат, може ли да кажеш от къде си купила пластмасовата панама. Има в 8888bg.com не изобщо не изглежда като твоята. И в магазина на Милена стил в Пловдив има, но е още по-рехава от тази в 8888.

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 08:32 от smarfietka_13

# 659
Аз шия полукръстът като долна чертичка на кръстчето  Peace И аз като Смърфиетка шиех в началото, но после видях някаква инструкция и смених наклона.

Общи условия

Активация на акаунт