БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 57 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Да се запиша и аз в новата тема.
Шошка, да е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва.

# 76
Здравейте!
Аз отново се включвам за помощ.
На програмата ПМ схемата е с нормални символи, мога да ги заменям с други ако реша, но в легендата си остават йероглифи. На какво се дължи това?

# 77
  • София
Здравейте!
Аз отново се включвам за помощ.
На програмата ПМ схемата е с нормални символи, мога да ги заменям с други ако реша, но в легендата си остават йероглифи. На какво се дължи това?

Даде ли save?

# 78
Ивонче, искаш да кажеш, че в програмата сменяш някой символ и в информацията не се променя?

Пробвах това и при мен се сменя автоматично, даже без да записвам. Опитай отново, не знам на какво може да се дължи. В краен случай ги остави както са си.

# 79
Хайде да раздвижа малко темата. Показвам до къде стигнах с Къщата на езерото.
Последно съм ви показвала това

А сега съм до тук

# 80
Здравейте ,момичета!Имам нужда от помощ ,като се надявам с вашия голям опит да ми отговорите.Подариха ми гоблен-панамата и конците само ,че не знам какъв е .Гоблена е с размери 70х30см и се казва пролет  а може и есен да е в някакъв немски град или село не знам повече.Просто цветовете са повече зелени и ми прилича на пролет.Нямам схема нищо друго.Е това ако не е гатанка -това си е чисто предизвикателство за Вас.Дано ме упътите какво да правя.Благодаря Ви предварително!Само знам ,че имало и къща.Благодаря Ви още веднъж

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 17:33 от liliapz

# 81
И какво сега? Търсим схема на пролет или есен или търсим само картинка на гоблена?

# 82
  • Плевен
Здравейте ,момичета!Имам нужда от помощ ,като се надявам с вашия голям опит да ми отговорите.Подариха ми гоблен-панамата и конците само ,че не знам какъв е .Гоблена е с размери 70х30см и се казва пролет  а може и есен да е в някакъв немски град или село не знам повече.Просто цветовете са повече зелени и ми прилича на пролет.Нямам схема нищо друго.Е това ако не е гатанка -това си е чисто предизвикателство за Вас.Дано ме упътите какво да правя.Благодаря Ви предварително!Само знам ,че имало и къща.Благодаря Ви още веднъж

Снимай и покажи тук това което са ти подарили пък ние белким му открием картинката
 Peace newsm78

# 83
Ами и двете.Ще снимам и ще кача каквото имам Благодаря Ви

# 84
  • София и там където не се пуши
Има ли оригинално име и номер на конците  newsm78

# 85
Аз залагам на Вилер 2003-7. Името не мога да преведа от каталога.

Ако е това Пепен ще си задейства търсачката.
В каталога на Вилер е даден с размери 65:27 см и 37 цвята.

# 86
  • До сърцето...
Аз залагам на Вилер 2003-7. Името не мога да преведа от каталога.

Според Гугъл гоблена се нарича "Потока".

# 87
  • sf
Е как се подарява гоблен без схема, само панама и конци  Thinking

# 88
Е как се подарява гоблен без схема, само панама и конци  Thinking

И аз това се питам, ама явно може....че до колкото разбирам и картинка няма  ooooh!

На мен са ми давали схема без легенда, което пак е тъпо...ама без схема  Crazy

# 89
  • sof
Охоо, нова тема и колко сте бързи, толкова нови и красиви страници! Специално поздрави на Джемма, а на =Деси= улицата с къщички май съм ги изтървала. Е, отивам да снимам да се представя и аз ( има ли първенство за Охлювка, аз печеля? ) И много други красиви неща и Честито Бебе! Прекрасно е тук.

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.34023908

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 21:29 от dinkov2

Общи условия

Активация на акаунт