БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 57 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте ,момичета!Имам нужда от помощ ,като се надявам с вашия голям опит да ми отговорите.Подариха ми гоблен-панамата и конците само ,че не знам какъв е .Гоблена е с размери 70х30см и се казва пролет  а може и есен да е в някакъв немски град или село не знам повече.Просто цветовете са повече зелени и ми прилича на пролет.Нямам схема нищо друго.Е това ако не е гатанка -това си е чисто предизвикателство за Вас.Дано ме упътите какво да правя.Благодаря Ви предварително!Само знам ,че имало и къща.Благодаря Ви още веднъж
Това ли търсите ?                                                                                                                        http://www.wiehler-gobelin.com/index.php/de/2013-02-06-12-42-26/ … oduct/view/10/477

# 91
  • Балчик
Специално поздрави на Джемма,
Hug Hug Hug

# 92
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много специални поздрави за малкия Шушулчо и за мама Шошка Simple Smile
да се радвате взаимно Simple Smile и ако може да го нагушкате и намачкате от мен Simple Smile

поздрави за малкия Бог на Носферата Simple Smile все така да ти е умен и послушен  Hug

лиле, инче - поздравления за първолачетата Simple Smile да са живи и здрави и много да ви радват

джема, Simple Smile честит утрешен празник Simple Smile ако има и други учителки в темата  Hug поздрави и за вас, момичета

сватбата мина и замина, натропкахме се, повеселихме се и от утре започваме училище 
 Blush стискайте палци утре, че малчо казва стихче, а мамка му чете реч  Laughing ако пак я загубя ще се наложи да импровизирам, а това е опасно  Laughing

динков2 Simple Smile следя те, да знаеш  Hug

# 93
  • Сливен
Здравейте ,момичета!Имам нужда от помощ ,като се надявам с вашия голям опит да ми отговорите.Подариха ми гоблен-панамата и конците само ,че не знам какъв е .Гоблена е с размери 70х30см и се казва пролет  а може и есен да е в някакъв немски град или село не знам повече.Просто цветовете са повече зелени и ми прилича на пролет.Нямам схема нищо друго.Е това ако не е гатанка -това си е чисто предизвикателство за Вас.Дано ме упътите какво да правя.Благодаря Ви предварително!Само знам ,че имало и къща.Благодаря Ви още веднъж
Това ли търсите ?                                                                                                                        http://www.wiehler-gobelin.com/index.php/de/2013-02-06-12-42-26/ … oduct/view/10/477
Звучи като да е това - пролет в немско градче, и къща. Много сте добри, признах Ви bowuu

# 94
Честит рожден ден на всички малчугани, майките им, и учителките им. Бъдете живи и здрави и се учете едни от други   bouquet  bouquet

Снощи до 23ч завършвах цветето, че да имам какво да покажа и аз 

Довечера като местя гергефа ще направя и една цялостна снимка, не знам защо не се сетих по-рано...  Thinking

# 95
  • БЪЛГАРИЯ
                             Здравейте, другарки! Да са ни честити всички поводи за радост и гордост!  bouquet Моята система за виртуална комуникация е много сложна-
Скрит текст:
пиша в Скайп (само там поддава на БГ!), копирам и ... поствам... Ще направя последен опит да отстраня повредата, но ако не се получи, ще се видим след някоя и друга... петилетка!

Сега ще се похваля само с прясно рамкирани, известни неща, които вече са при своите собственици:

Много се радвам на добрите вести и красивите неща, пожелавам да е все така! Бъдете здрави! Специални благодарности Вам, г- жо Бачийска! Laughing

# 96
Благодаря ви, момичета!
Аз все още се мъча с гоблена, но съм упорита  Grinning
Преинсталирах няколко версии ПМ, сега е ред на Office. Вероятно от там идва проблема да ми отваря легендите с йероглифи..
Същевременно наместих схемата в ПМ, защото не беше центрирана  Crazy
Остава да започна да шия и да замажа започнатото от няколко схеми кръстчета Grinning
Надявам се скоро да се похваля с добър напредък   bouquet

# 97

Честит първи учебен ден на всички първолачета! Много здраве, успехи и добри приятели!

# 98
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит първи учебен ден на всички ученици и  учители! Лека и спорна!   bouquet

# 99
Момичета пак съм аз.Благодаря за отзивчивостта.Броя на конците са 36 и да ви кажа ми стана неудобно да Ви притеснявам .Отказвам се .Това си е търсене на игла в купа сено .Много Ви благодаря още веднъж.

# 100
  • sf
А защо не попиташ този,който ти го е подарил  Thinking

# 101
Отказвам се. Това си е търсене на игла в купа сено.

Е нали по-горе ти го намериха - вече знаеш конкретно кой гоблен търсиш. Едно голямо браво за Голямата Берта, на това се казва познаване на материята. thumbsup

# 102
Шошка, честито ти бебче. Дано да е кротичко и послушно, че да си имаш време да шиеш.
За нашата учителка Джема , честит първи учебен ден, да и върви по вода и по-малко да я ядосват нейните питомци.
И Роси, пожелавам ти и една ръка, с която да си държиш чашата бира. Joy Joy

# 103
  • с.Николово, обл. Русе
Добър ден!

Успешна нова учебна година и на учениците и на учителите.

Имам въпрос: Някой поръчва ли от този сайт? И ако да - дали ще ме включи в следващата си поръчка? http://crossstitchworld.com/new-cross-stitch-products-releases.php

# 104
Ваня, Ася Стефанова прави колективни поръчки, можеш да я намериш във фейсбук. Тук май скоро не е писала.

Аз се получих поръчката от китайците. Всичко е хубаво, само опаковката беше много лоша и смачкана. Снимки днес не мога да направя, защото фотоапарата отказва да работи, утре вечер ще си получа телефона и в четвъртък на дневна светлина ще ви покажа какво съдържа. Иначе продавачът е сложил някакъв символичен подарък(който не разбрах какъв е  Blush) и писъмце на английски. На самата схема също пишеше видовете бодове на английски.

Направо ми се прииска да го почна  Grinning Ама съм си обещала, докато не завърша фарчето, няма да почвам друго. Вдругиден ще покажа и малък етап от него. Сега се сещам, че не съм показвала и Къщата на езерото, ама като ми дойде телефона тогава.

Общи условия

Активация на акаунт