БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 126

• 56 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Момичета нова съм при вас. Шила съм 7-8 гоблена преди време и сега пак ми дойде ентусиазъм. Като се записах да следя темата и преглеждах, случайно отворих една страница, на която имаше гоблен на кошница, прекатурена и пълна с момини сълзи. И сега не мога да го намеря, нито на коя страница, нито в коя от темите. А много ми хареса и щях да се моля за схемата  Rolling Eyes  Simple Smile Имате ли идея в коя от темите да го диря?

Това ли е

ако да утре ще видя за схемата Peace

# 601
  • София
Не съм Добри, но мисля, това е много добра сделка...
Това също.
Аз се подмотквам... А се записах в другия форум за коледна игра, като тук никой нищо не казва... Blush

# 602
Моля, да ми кажете за гоблен 17 на 17 нормално ли е да ми вземат 17 лв? Тънка дървена рамка и паспарту  ooooh!

# 603
Самият гоблен ли е 17 см, с паспартуто се увеличава дължината на профила на рамката. Да ти кажа има ги всякакви атилиета за рамкиране. На едно място за гобленче като картичка 10 х 15 ми искаха около 11 лв, на друго за по-голямо гобленче 15х35 ми взеха 12 лева. И двете без паспарту.

# 604
  • с.Николово, обл. Русе
Според мен е нормална цена, тъй като профила ти е от естествен материал. Тук в Русе той е по-скъп, отколкото пластмасовите.

# 605
  • София
Моля, да ми кажете за гоблен 17 на 17 нормално ли е да ми вземат 17 лв? Тънка дървена рамка и паспарту  ooooh!
За тази рамка е съвсем нормално, тя е от скъпите. На мен за 10х10 скъпа рамка последния път ми взеха 14 лева, но пък е несравнимо по-красива от по-обикновените Simple Smile

# 606
mibobo да този е Simple Smile Много ти благодаря. Когато можеш, не се притеснявай. Достатъчно си отзивчива. Ако знаеш как се зарадвах  Hug

# 607
mibobo да този е Simple Smile Много ти благодаря. Когато можеш, не се притеснявай. Достатъчно си отзивчива. Ако знаеш как се зарадвах  Hug

тук в ПМ http://www.igolka.in.ua/load/landyshi_v_korzinke/1-1-0-4053

тук в графика, но трябва да се регистрираш http://www.stranamam.ru/post/2717720/

# 608
Благодаря ви, момичета!
Това беше единствената рамка, която подхождаше на гоблена..
Ще ви го покажа във вторник рамкиран  Simple Smile

mibobo Благодаря за сайта  Hug

# 609
  • Димитровград
Ина,много ми харесва това РТО и чакам да го видя готов. И другите с чадърите-също.
Аз да си представя новия Риолис- на 14 каунт лен с вълнено-акрилни конци. Уших го точно за 8 дни. С това не искам да кажа,че съм светкавица, а че схемата е перфектна и се шие супер лесно и бързо.

# 610
  • с.Николово, обл. Русе
Поли след още една седмица май ще покажеш и другия на Риолис с цветята. Светкавица си.  Joy

# 611

Ми светкавица си Heart Eyes

# 612
В унисон със зимното време навън няколко коледни картички от мен:

Снимката е линк към албума.

Един Спондж Боб, благодарение на Пепен:

Етапче от коледното чорапче:

# 613
Момичета, имам питане. Започнах този гоблен

С какъв бод се шие? Панамата е 27 каунт, уж по инструкции виждам че трябва полукръстче, но отзад като се получат линии и се смачква панамата (сещате се какво става като шиеш полу кръст на дребна панама). Мисля си че гобленов 1:1 е най-удачно, тъй като и гърба се покрива... Помогнете, моля  Praynig

Подарък ми е от Деси за миналогодишния РД. След този гоблен ще съм приключила всички подаръци от миналата година  Crazy

# 614

Един Спондж Боб, благодарение на Пепен:

да помоля за схемичката  Simple Smile

аз за сега съм направила набързо няколко коледни дребоси, но ще сглобявам после че нямам картички а и време Crazy

Общи условия

Активация на акаунт