Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 224
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Някой печелил ли е по нощите от Милка newsm78 Имам последен шоколад / от общо 4/ и с чудя дали теглят през нощта? Повече няма да купувам, че ми се отразяват зле на кръшната снага Mr. Green
Някой да знае англ.сайт за томболи и награди /по поръчка на една приятелка питам newsm78/

# 16
Имам няколко кода на Милка, от които съм регистрирала само 2 и нищо... уж чакам да видя някакъв алгоритъм и да регистрирам и другите, но почвате да ме демотивирате  Mr. Green

# 17
на милка регистрирах общо 16 кода, като 8 са ми посред нощите и нищо - даже флашка няма  Cry

# 18
Много късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

от Милка нищо засега

# 19
Добре де, как е възможно от толкова спечелени награди в Милка ние съфорумките да не успяваме... Доколкото си спомням до тук има спечелен 1 таблет, 1 телефон и десетина флашки от форумки. Нещо започвам да съмнявам в цялата тази работа. Аз от код 30+, не ги броя вече, спечелих великата флашка. Добре, че вкъщи се консумира всеки ден шоколад, защото в противен случай отдавна щях да се откажа. Между другото не съм се обаждала по телефона да си давам данните, защото ги попълних в интернет. Надявам се да няма проблем.

# 20
Добре де, как е възможно от толкова спечелени награди в Милка ние съфорумките да не успяваме... Доколкото си спомням до тук има спечелен 1 таблет, 1 телефон и десетина флашки от форумки. Нещо започвам да съмнявам в цялата тази работа. Аз от код 30+, не ги броя вече, спечелих великата флашка. Добре, че вкъщи се консумира всеки ден шоколад, защото в противен случай отдавна щях да се откажа. Между другото не съм се обаждала по телефона да си давам данните, защото ги попълних в интернет. Надявам се да няма проблем.
Не знам, и аз това се чудя  newsm78 Имам 28 рег кода  Embarassed и не печеля нищо.
Иначе знам, че трябва задължително да се обадиш да си оставиш данните.  Naughty

# 21
  • Пловдив
Момичета, съжалявам,че чак сега пиша за играта на Якобс и Нова бразилия - бях номер 2790, обадих се в четвъртък вечерта (към 18ч) да си дам адреса, наградата ми дойде във вторник. Ще снимам след малко, моята е червена.  Crazy
Фотоапаратът ни се зарежда, но пък намерих снимка в сайта на фирмата,която ги прави : http://www.tashev.bg/shop/big_pictures/pic6290.jpg и http://www.tashev.bg/shop/show_pics.php?idpics=4627

Момичета и аз спечелих от тази игра,но за съжаление дни преди това изхвърлих касовата бележка ( помислих,че тегленето отдавна е минало) ,обадих се на телефоните и ми казаха,че без касова бележка не мога да си получа наградата  Cry Толкова ме е яд!

# 22
  • Под Слънцето
32 кода от продукти милка
- регистрирани от 2 ай пи та
- 4 различни мобилни номера
0 печалби

спирам,че не мога си закопчея гащите...

# 23
Хайде много успешна и късметлийска да ни е новата темичка   bouquet

# 24
32 кода от продукти милка
- регистрирани от 2 ай пи та
- 4 различни мобилни номера
0 печалби

спирам,че не мога си закопчея гащите...

Мале, мале, аз съм едва със 6 регистрирани...

Ама що ги ядете тези шоколади, пазете ги резерв и само регистрирайте кодовете  Peace

# 25
  • Под Слънцето
не са само шоколади

в метро са по 2 опаковки на джафа бисквитите , криспелото е по-евтино също , шоколадите са по 5 в стекче..
 имат стикери и се изкуших и напълних количката ..
освен тва  купувах продукти миналата седмица от бяла и плеен , но и от там  .. нищичко..
мрънкам неистово  #Cussing out #Cussing out

# 26
  • Nesebar
оф почвам да мрънкам за таблет 16:0  #Cussing out

# 27
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Явно този път драмата с Милка е голяма...  Mr. Green

# 28
  • София
Благодаря за новата тема.    bouquet Късмет на всички.

Като чета колко много кодове регистрирате на Милка и направо се отказвам.  ooooh!  Аз регистрирах 6, спечелих флашка и мисля да прекратя. Вчера имах желание да си купя шоколад, но в Пикадили имаше само с Тук ( другите бяха без кодове) и се отказах.

# 29
оф почвам да мрънкам за таблет 16:0  #Cussing out

Аз мрънках за телефон без резултат, освен да памрънкам за таблет-може и да ми върже!Пречупи ми се мерака вече, ще се отказвам и аз отМилка ooooh!
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт