Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 938
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Като чета колко много кодове регистрирате на Милка и направо се отказвам.  ooooh!  Аз регистрирах 6, спечелих флашка и мисля да прекратя. Вчера имах желание да си купя шоколад, но в Пикадили имаше само с Тук ( другите бяха без кодове) и се отказах.

Не си гледала добре. Бяха с бисквитки, но не само с ТУК, а и с ЛУ. Аз купих от вторите и много ми харесаха. Обаче не са 100 гр. Sad 

Днес видях, че и в Била имаше доста шоколади на цена 1,29. Според брошурата са само тези с бисквитките, но в действителност имаше и други.

На въпроса за нощните печалби - не мога да схвана какъв е алгоритъма този път, но май наистина е съвсем произволен. Преди 3 нощи гледах печалбите. Около 2 ч. раздадоха 10-12 флашки (една от тях е моята) през 1-2 минути. След това около 3 ч. дадоха 3 таблета в рамките на 10-15 минути. И нито един телефон. Снощи пак будувах (само не си мислете, че е заради томболата  Mr. Green - освен, че съм нощна птица, напоследък и ЕГН-то си казва думата  Laughing). Преди 1 ч. имаше даден 1 телефон. Пак стоях до 3 и нещо. Раздадоха 3-4 USB-та, но почти през час. Освен първия телефон, друга голяма награда нямаше.

И аз засега приключвам с Милка. Регистрирах 5 кода. Мисля, че си платих флашката.  Laughing Е, ако се появи някоя промоция, на която не мога да устоя, сигурно пак ще купя, но не и заради участието.

За обаждането по телефона - момичето каза, че е желателно, защото понякога има бъг в системата и при тях не идват данните. Но не каза, че е задължително.

# 31
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря за темата! Много късмет на всички!  bouquet

# 32
  • София
Късмет и от мен в новата тема   bouquet

# 33
Току-що регистрирах код.Пак нищо...

# 34
2те раници от нова бразилия са дошли..много са бързи Simple Smile

# 35
Късмет и от мен в новата тема

# 36
  • София
И аз съм с повече от 20 кода и нищо  Rolling Eyes А някой включи ли се във фейсбук играта на Милка.Аз нещо не мога да го открия това приложение.Влизам в страницата на Милка,където е публикувана играта,има един сайт,където най-вероятно е приложението,но ми дава че страницата не може да бъде намерена. newsm78

# 37
аз се регистрирах..ето пробвай от този линк- дано ти се отвори
https://www.facebook.com/milka.bg/app_1497806720465507

# 38
Раниците от играта на Нова Бразилия са супер - http://www.tashev.bg/shop/show_pics.php?idpics=6288. Вчера я получих. Много се зарадвах  Simple Smile. Не очаквах толкова добра награда.

# 39
  • Велико Търново
Раниците от играта на Нова Бразилия са супер - http://www.tashev.bg/shop/show_pics.php?idpics=6288. Вчера я получих. Много се зарадвах  Simple Smile. Не очаквах толкова добра награда.
Моята е същата - ММ чака и той раница и се надявам да е в друг цвят - раниците наистина са страхотни

# 40
  • Sofia, Младост 3
Получих този мейл днес : Привет,

Във връзка със спечелената от теб футболна топка от играта на TUC Rio те молим да потвърдиш адреса си за доставка. Моля, последвай линка тук и попълни нужните полета.

Поздрави,
Екипът на TUC

Сега се чудя, тази игра не свърши ли отдавна ? Аз веднъж регистрирах код, не получих мейл , че печеля, после не се намерих в печеливши и сега изведнъж идва това ? Не знам и опаковка пазя ли, то мина мнооого време , цяло лято  Laughing Има ли други така изненадани ?

# 41
Еха вярно много хубави раници. Скоро нищо не съм играла, не съм и печелила, дано счупя каръка в тази тема.

# 42
15:0 за милка

някой знае ли от Нова Бразилия,  неполучените раници ще ги раздават ли имам непечеливша бележка ,много искам раница

# 43
15:0 за милка

някой знае ли от Нова Бразилия,  неполучените раници ще ги раздават ли имам непечеливша бележка ,много искам раница

Това е от правилата:
"Награди, непотърсени в 20-дневен срок от спечелване на наградата, ще бъдат разиграни на специално организирана игра във Facebook страницата на Nova Brasilia. Играта ще бъде организирана най-късно до 3 месеца след края на промоцията."

Това за непотърсените награди, друго не намерих.

# 44
  • на 4-ия етаж до асансьора
Честита нова тема и успех на всички!   bouquet
И аз се отказах от Милка след 24:0

Общи условия

Активация на акаунт