Аз регистрирах 6, спечелих флашка и мисля да прекратя. Вчера имах желание да си купя шоколад, но в Пикадили имаше само с Тук ( другите бяха без кодове) и се отказах. Не си гледала добре. Бяха с бисквитки, но не само с ТУК, а и с ЛУ. Аз купих от вторите и много ми харесаха. Обаче не са 100 гр.
Днес видях, че и в Била имаше доста шоколади на цена 1,29. Според брошурата са само тези с бисквитките, но в действителност имаше и други.
На въпроса за нощните печалби - не мога да схвана какъв е алгоритъма този път, но май наистина е съвсем произволен. Преди 3 нощи гледах печалбите. Около 2 ч. раздадоха 10-12 флашки (една от тях е моята) през 1-2 минути. След това около 3 ч. дадоха 3 таблета в рамките на 10-15 минути. И нито един телефон. Снощи пак будувах (само не си мислете, че е заради томболата
И аз засега приключвам с Милка. Регистрирах 5 кода. Мисля, че си платих флашката.
За обаждането по телефона - момичето каза, че е желателно, защото понякога има бъг в системата и при тях не идват данните. Но не каза, че е задължително.