Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 728
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Аз термоса го пробвах като го получих .. бях го напълнила с гореща (не вряла) вода от бойлера и през няколко часа проверявах как е.. първите часове си седеше гореща, на следващия ден сутринта все още беше леко топла. От тогава си седи и не е ползван.  Mr. Green
За ментос все се каня да питам на полето за град какво пишете, че на мен като пробвах преди няколко дена да си регистрирам бележката пишеше, че пощенския ми код е невалиден, а то няма поле за него.  newsm78

# 376
леле, по случай първия сняг ще взема и аз да пробвам моя термос

# 377
  • Телиш/Плевен
Не съм на себе и от радост!!! newsm44 newsm44 newsm44
Спечелихме комплект от проходилка, кошарка и столче за хранене от играта на Бочко. Не мога да повярвам!!! Heart Eyes Crazy Party

# 378
Не съм на себе и от радост!!! newsm44 newsm44 newsm44
Спечелихме комплект от проходилка, кошарка и столче за хранене от играта на Бочко. Не мога да повярвам!!! Heart Eyes Crazy Party
Супер награда,със здраве и усмивка да си я ползвате.Коледа при вас май по-раничко дойде...хихи

# 379
  • Телиш/Плевен
Супер награда,със здраве и усмивка да си я ползвате.Коледа при вас май по-раничко дойде...хихи
Благодаря ти!  bouquet
Да, ние тъкмо някое от тези неща щяхме да й купим за Коледа, а евентуално другите щеше да получи от бабите и дядовците. Laughing Сега ще умуваме други подаръци. Thinking
Цял ден се гушкаме и се смеем с дъщеричката, ще си каже човек, че и тя разбира каква голяма късметлийка е. Heart Eyes

# 380
И аз днес съм в отбора на спечелилите...
Спечелих таблет от играта на Якобс 3в1, са ме изтеглили в магазин Карфур и вече си го взех даже Simple Smile
Много съм щастливаа  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 381
Здравейте,от нова бразилия звънят ли след като сме спечелили или е нужно да си напишем само адреса след като спечелим?

# 382
Благодаря ти!  bouquet
Да, ние тъкмо някое от тези неща щяхме да й купим за Коледа, а евентуално другите щеше да получи от бабите и дядовците. Laughing Сега ще умуваме други подаръци. Thinking
Цял ден се гушкаме и се смеем с дъщеричката, ще си каже човек, че и тя разбира каква голяма късметлийка е. Heart Eyes
Дано и върви така късметлийски в живота Hug

честито и на Дани А.
много ви се радвам ейй,дано и на нас ни потръгне скоро Joy

# 383
Някой да има проблем при влизане в играта на кока кола My SPARX?

# 384
  • София
Някой да има проблем при влизане в играта на кока кола My SPARX?

И аз не мога да вляза.

# 385
А, добре, реших, че проблемът е само при мен.  bouquet

# 386
Благодаря ти!  bouquet
Дано и върви така късметлийски в живота Hug

честито и на Дани А.
много ви се радвам ейй,дано и на нас ни потръгне скоро Joy

Дано на всички да ни върви...аз от колко време не бях печелила, а от Милка бях регистрирала около 50 кода и нищо..а много исках таблет....та късметът ми се усмихна Simple Smile

# 387
Дани А. как разбрахте, че сте спечелили от Якобс 3в1? По телефона ли ви се обадиха или вие присъствахте на тегленето?

# 388
Аз пък спечелих от тук Екомер, вчера, и днес ми го донесоха
Много се радвам, поне спечелих нещо полезно, от което имаме нужда  Peace

# 389
  • I want it all and I want it now.
Браво , момичета   bouquet
Все така да върви  Wink

Общи условия

Активация на акаунт