Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 725
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
... и ние бяхме за таблет ...

# 451
Днес звънях на 080012345 и попаднах на неучтива служителка, която на всичкото отгоре не беше и в час. Твърдеше,че е приключила промоцията,август се били раздавали таблетите. После уж се светна, но каза,че нямало как да провери дали съм си въвела адреса. Питах нужно ли е да направя нещо,за да си потвърдя наградата каза не. Срокът за получаване е 30 работни дни. Малко все пак се съмнявам в достоверността на инфото.

# 452
Kak се печелят тези таблети ?
мерси

# 453
дайте номер за врьзка с Нова бразилия.Има номер,който  е като моя-за малка награда
Аз купувам нещо и хварлям бележките  #2gunfire

# 454
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
офффф при мен голяма суша, чудя се кога ще счупя каръка  ooooh!

# 455
офффф при мен голяма суша, чудя се кога ще счупя каръка  ooooh!

Повече информация може да бъде получена на телефон 024191255 и 0898150555 (стойността на разговора е спрямо вашия тарифен план Simple Smile
Заповядай Simple SmileУспех!

# 456
  • Телиш/Плевен
Ехааа, честито за таблетите!  bouquet Това е страхотна награда.
Моята Милка-флашка си работи...засега. Thinking

# 457
Как се печелят тия таблети от кока кола,какви кодове са нужни?

# 458
  • Телиш/Плевен
Под етикетите или капачките на Кока-Кола има кодове, които трябва да регистрираш в mysparx.bg. Един код е 100 кредита. Всеки месец наградите са различни. Този месец раздават 30 броя конзоли Xbox One + 2 игри. Трябват 900 кредита (т.е. 9 кода от Кока-Кола). Тегленето ще е на 1-ви декември. Peace

# 459
аз имам въпрос относно спаркс-а - хич не мога да се ориентирам в условията - на 01.12. последното теглене ли ще е или ще има и на 31.12. ? нали тогава е крайният срок на играта...

# 460
  • Телиш/Плевен
За Кока-Колата и аз това се чудя. newsm78 Предполагам, ще разберем на 1-ви, като изтеглят печелившите от настоящата игра. Или пък ако отнякъде изпадне информация... Peace

Да ви споделя, то не е баш игра, но все пак. Вероятно сте чули за каузата на пиле "Градус" - с всяка покупка на техен продукт, те заделят пари за строежа на къща за деца, лишени от родителска грижа. До края на месеца на страницата им във Фейсбук има нещо като игра. Купуваш техен продукт, снимаш го заедно с касовата бележка и го качваш на стената им. Всяка седмица раздават по 5 престилки и по 20 магнитчета за хладилник.
Скрит текст:

# 461
  • София
Под етикетите или капачките на Кока-Кола има кодове, които трябва да регистрираш в mysparx.bg. Един код е 100 кредита. Всеки месец наградите са различни. Този месец раздават 30 броя конзоли Xbox One + 2 игри. Трябват 900 кредита (т.е. 9 кода от Кока-Кола). Тегленето ще е на 1-ви декември. Peace

Малко уточнение- става дума за бутилките от 500мл.

аз имам въпрос относно спаркс-а - хич не мога да се ориентирам в условията - на 01.12. последното теглене ли ще е или ще има и на 31.12. ? нали тогава е крайният срок на играта...

Предполагам, че ще има теглене и на 31.12 или 01.01. Преди обявяваха следващите награди след изтегляне на текущата, но този път обявиха, че ще има Х- бокс още преди да изтеглят таблетите.

# 462
  • Стара Загора
Регистрирах 4 кода в спаркс- пише че има 400 кредита,25 опит, 1 ниво, оттам нанатък не мога да разбера какво се прави за натрупване на кредити и за какво са тези опити.

# 463
  • Русе
Събираш още 5 кода, влизаш горе вдясно на награди, после на купи билет и готово..имаш билеъ за томболата за конзолата, ако искаш втори, продължаваш в същия дух!

# 464
разбрах че таблетите и телефоните от играта на милка са доставени от емаг, но за флашките незнам, пишете им във фейса и им се оплачете

Общи условия

Активация на акаунт