Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 688
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Мислих, че само моята флашка на Милка е дефектна.Записах си песни, слушах ги в колата.Отварям ги после на компютъра - имената им излизат с йероглифи, пише, че са от 2050г.И не мога да ги изтрия.Трябваше да я форматирам.А след това като си качих песни, даже не тръгнаха...

# 436
Мислих, че само моята флашка на Милка е дефектна.Записах си песни, слушах ги в колата.Отварям ги после на компютъра - имената им излизат с йероглифи, пише, че са от 2050г.И не мога да ги изтрия.Трябваше да я форматирам.А след това като си качих песни, даже не тръгнаха...
Joy Двете флашки, които спечелих от Милка са същите....  Joy
Като се сетя каква борба беше за тях  Joy Представям си таблетите и телефоните, ако са такива  Joy

Днес ми донесоха ваучера от Нова Бразилия  Hug

# 437
  • София
Изтеглиха тениските на Кока кола. Проверете профилите си.  Wink Дали и за таблетите идват в същия ден известията?  newsm78 Има ли смисъл да се проверява отново?

Имам проблем. Пише да проверя адреса за доставка. Със сигурност при регистрацията съм написала целия адрес. Сега пишеше само "гр. София ул.". Допълних името на улицата, излезе и потвърдителен надпис, че са приети промените. След малко пак отворих полето с данните и отново не я пишеше. Не знам дали в крайна сметка имат адреса ми.

И въпрос към тези, които вече са печелили тениски - след колко време идват?

Мислех си, че подаръците на Милка са по-качествени. Не съм ползвала флашката, но кравата-възглавница отиде като подарък за едно бебче. Не я бяхме разопаковали и се оказа, че шевовете са през доста голямо разстояние и ватата се вижда по ръбовете. А на едно място имаше и дупка. Sad

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 15:59 от Тaня67

# 438
Здравей, нека и аз да се похваля.Днес ми се обадиха от играта на "20 години Нова" че съм спечелила таблет Laughing Дано и някой друг да се похвали.

# 439
Къде се виждат спечелилите в кока колата. Къде трябва да получа известие? newsm78

# 440
  • София
Къде се виждат спечелилите в кока колата. Къде трябва да получа известие? newsm78

Тук - http://mysparx.bg/  До името ти има удивителна с малка цифра. Ако малката цифра е различна от нула, кликни и виж.

# 441
Нула е .МРЪН!

# 442
  • Варна
Аз не успях да открия номер на Милка, на който да им се обадя.  Crossing Arms Дайте някакъв, да ги засипем с оплаквания - не може така да раздават дефектни флашки! Сигурно са ги купили за по 1 стотинка... Close

# 443
Публикувани са печелившите на големите награди в Нова Бразилия.
Няма ме, мрън.

# 444
Таня67 на мен заедно ми изпратиха известия, че печеля тениска и таблет. Но с адреса и при мен така стана. Мисля утре да звънна за всеки случай.  Ако на някой му се е налагало да се обажда би ли споделил телефон.

# 445
  • София
Таня67 на мен заедно ми изпратиха известия, че печеля тениска и таблет. Но с адреса и при мен така стана. Мисля утре да звънна за всеки случай.  Ако на някой му се е налагало да се обажда би ли споделил телефон.

Честито! Късметлийка!   bouquet

Моля те, сподели какво са ти казали за адреса!  Аз само за 0800 12345 се сещам.

# 446
От предишното теглене на кока кола спечелих тениска, въведох адреса, но въпреки това след няколко дена ми се обадиха, за да дам точен адрес. Не съм звъняла, а самата тениска я получих около десетина дена след обаждането от страна на кока кола Simple Smile
Не са ми искали и никакви кодове.

Peace Peace Peace

# 447
  • София
Юхуууу, имам таблет от Кока- кола Спаркс.  Party

Таня67, аз бих им се обадила точно на този телефон, при предишни игри там правеха справки, а и са любезни и ще ти дадат информация.

И моята флашка от Милка не става за нищо.  Mr. Green

# 448
и аз имам таблет..и тениска..супер! вече бях изгубила надежда...хубава вечер на всички- яз май няма да мога да спя #Crazy

# 449
  • Русе
Ехааа...и аз съм с таблет!!!!

Общи условия

Активация на акаунт