Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 744
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
По принцип ми трябват 35 точки за матрака + 2 х 10 за възглавниците, тоест общо 55 точки Simple Smile до момента имаме събрани 5 точки Simple Smile

# 511
  • София
По принцип ми трябват 35 точки за матрака + 2 х 10 за възглавниците, тоест общо 55 точки Simple Smile до момента имаме събрани 5 точки Simple Smile

Имам само 8-9 точки. Ако опреш до тях, с удоволствие ще ти ги дам. А ако си харесаш нещо от промоциите на Била, от техните точки имам много.  Grinning  Пиши и в темата за Кауфланд. Там са многото пазаруващи.  Laughing

# 512
В Кауфланд на касата като кажеш колко точки ти трябват и ти дават. Поне в нашия е така. Ако случайно не ти дадат, пиши ми, ще ти взема колкото искаш.

# 513
   Здравейте момичета,

искам да попитам някоя от вас дали има излишни точки от Кауфланд, тъй като сме харесали матрака, който е на промоция и имаме намерение да си го купим, а условието е да имаш събрани 35 точки, които нямаме. Sad Много ще съм благодарна, ако някоя от вас има и не й трябват  Hug Hug Hug Hug
В нашия също дават,аз даже ги събрах на две ходения,въобще не ми ги броят.Аз също имам излишни. Peace

# 514
и мойте ги изхвърлих бяха доста, няма да се включа и в томболата с талоните

# 515
И аз имам 20 точки, даже съм ги залепила, ако ги искаш ми пиши.

# 516
Просто от интерес: някой печелил ли е досега от играта на pochivka.bg ?

# 517
Аз играя всеки път,но досега не съм печелила. Sad

# 518
  • Sofia, Младост 3

От Почивка не, но спечелихме от VsichkiOferti през септември, бях писала тук   Simple Smile

# 519
  • Русе
Получих си таблета от кока-кола..бях приготвила една торбица с капачки, че не знаех кои са, ама куриера вика..."Не ми трябват  Laughing"

# 520
Днес ми се обадиха от Нес кафето, от скрит номер, да сверят данните за доставка.... Казаха до края на другата седмица, че ще получа наградата.

# 521
  • София
И аз си получих таблета от Кока-кола. Бях като за реклама- излизам с бутилка Кола  в ръка и засичам куриера.  Laughing

# 522
Пуснах си в един от магазините Кауфланд талон за участие в играта им.   Hug

# 523
Днес си получих ваучера за Айко, още в понеделник ми звъняха но нямаше как да го взема.Остава да измисля за какво да го похарча.
Успех на всички, аз не чакам други награди а и не съм участвала де

# 524
И аз получих таблета от Кока Кола като освен, че не поискаха капачките го дадоха на мъжа ми без да поискат какъвто и да било документ.Можеше да го вземе всеки. Тениската обаче не ми я донесоха. Дали ще се разкарват пак или ще остана без нея? Не, че ми е много важна.

Общи условия

Активация на акаунт