Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 213
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Досега уведомили ли са някой, че печели от mysparx  за октомври, че много се надявам, но май пак нищо.

# 421
  • София
Досега уведомили ли са някой, че печели от mysparx  за октомври, че много се надявам, но май пак нищо.

Те уведомяват само в профила ти в играта, така че ако нямаш съобщение там, не се надявай. Списъци с печелившите обикновено качват доста по- късно.

# 422
И аз много се надявах за там, но нямам съобщение все още  Sad

# 423
Таях надежда от гледна точка на това, че 1-ви беше събота и мислех, че може от понеделник да започнат да уведомяват,затова и попитах.

# 424
  • София
Някой играе ли в играта на Своге - Малки удоволствия? Последните печеливши са от 31.10, а вчера и днес не мога изобщо да вляза да играя, само при мен ли е проблемът?

# 425
Дойде ми ваучера oт Нова бразилия за пазаруване на стойност 100 лв, Тип топ ги носят Simple Smile

# 426
  • Под Слънцето
 newsm44
Получих си перлите от Nivea , днес са ги доставили у дома.Малки, ситни, жълти

# 427
  • Телиш/Плевен
Пристигнаха наградите от Бочко, много сме щастливи вкъщи. newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

# 428
  • София
Като от реклама сте, направо!  Wink

# 429
Пристигнаха наградите от Бочко, много сме щастливи вкъщи. newsm44 newsm44 newsm44

Много сте сладки.  Heart Eyes

# 430
  • при късмета
Лале, честито! Много полезна награда, да си я ползвате със здраве с детето. Много сте сладки

# 431
Скрит текст:

Ееееей, супер! Честито! Страхотни сте, наистина!

# 432
  • Телиш/Плевен
Много, много ви благодаря!!! Blush Hug

# 433
  • Варна
Лаленце, и аз много ви се радвам! Това се казва подходяща награда!  Party

# 434
  • Телиш/Плевен
Лаленце, и аз много ви се радвам! Това се казва подходяща награда!  Party
Благодаря ти! Hug
Абсолютно подходяща, че и съвсем навреме, иначе тия неща планувахме да ги купим за Коледа. Laughing И пристигна точно днес, когато дъщеричката ми стана на 4 месеца. Много се зарадвах като ми се обадиха, че ги носят. Heart Eyes

В последно време печеля от някоя и друга игра, през годините също се е случвало, но на тази награда се радвам най-много. Heart Eyes То си е късмет на щерката, де, аз само "асистирах". Laughing Дано да е такава късметлийка цял живот.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Хм, толкова съм щастлива, че вече не ми пука, че е тотална суша при мен откъм печалби, а преди все мрънках от време на време. Laughing

Извинете ме за дългия лигав пост... Embarassed И ви благодаря отново за милите думи, много ме зарадвахте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт