Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 702
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
chocholinka - и при мен като при теб..тъкмо щях да питам за тениските....таблета пристигна,аз бях на работа и го дадоха на свекърва ми..беше много отзивчив куриера- само и сам ода не се разхожда до другия адрес..но тениска няма- ще се видим пак явно... честито на всички и със здраве да си ги ползваме таблетите. другият ми въпрос - според вас,след като няма касова бележка- как би трябвало евентуално да се ползва гаранцията му?

# 526
  • София
другият ми въпрос - според вас,след като няма касова бележка- как би трябвало евентуално да се ползва гаранцията му?

Запази си бележката от куриера, но само някои признават това. Едно време бях ходила до представителството на Филипс заради спечелен електроуред и ми подпечатаха гаранционната карта, която беше в кутията.

# 527
Кока кола пак раздават чаши  но само на мен ли ми се струва че капачките са абсолютно същите като от миналата година ... ако някой си ги е запазил сега е момента да отиде да си вземе чаша  Peace   .....Съберете 8 точки и ги обменете срещу наградата Всяка златиста капачка носи 2 точки, а всяка сребриста – 1 точка.....

# 528
Добре, че си запазих точките от миналата година.

# 529
Здравейте, ето една игра http://www.aroma.bg/90Y/collage/ .

# 530
Кока кола пак раздават чаши  но само на мен ли ми се струва че капачките са абсолютно същите като от миналата година ... ако някой си ги е запазил сега е момента да отиде да си вземе чаша  Peace   .....Съберете 8 точки и ги обменете срещу наградата Всяка златиста капачка носи 2 точки, а всяка сребриста – 1 точка.....

какви са чашите, виждали ли сте ги

# 531
  • София

Все още ги няма в магазините.  Grinning В Пикадили не знаеха кога ще започне играта.

# 532
  • София

Все още ги няма в магазините.  Grinning В Пикадили не знаеха кога ще започне играта.

Има чаши, днес ги видях. Същите като миналата година, със снежинки.  Peace

# 533
  • София
И аз днес питах в Пикадили в ЦУМ. Освен само тях да са забравили.  Laughing Цветни ли са? От червените не бях успяла да направя комплект.  Grinning

# 534
  • София
И аз днес питах в Пикадили в ЦУМ. Освен само тях да са забравили.  Laughing Цветни ли са? От червените не бях успяла да направя комплект.  Grinning
Само безцветни имаха в ЦБА. Confused

# 535
  • София
Благодаря, Магси!

Донесоха ми тениските на Кока кола. Едно време изпращаха само големи номера, този път са малки, включително и за мъжкото име.  Sad

# 536
Здравейте, при печелившите за тази седмица в играта на 3в1 фигурира името ми с награда нес кафе комплект. Въпросът ми сигурно ли е, че съм аз. Може ли да има съвпадения на имената. С две думи да се радвам ли или още не  Laughing

# 537
  • при късмета
Здравейте, при печелившите за тази седмица в играта на 3в1 фигурира името ми с награда нес кафе комплект. Въпросът ми сигурно ли е, че съм аз. Може ли да има съвпадения на имената. С две думи да се радвам ли или още не  Laughing
Ако си ти ще ти се обадят след няколко дни, може би към края на седмицата, да сверят адреса. Звънят от скрит номер, така, че вдигай на всички

# 538
Благодаря. Ще чакам. Аз така или иначе вдигам телефона наред  Peace

Пожелава успех на всички, без значение, в кои игри играете  Hug

# 539
  • Варна
И аз спечелих комплект от 3в1 Mr. Green най-после да спечеля от някъде, вече бях забравила какво е.

Общи условия

Активация на акаунт