Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 696
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, Магси!

Донесоха ми тениските на Кока кола. Едно време изпращаха само големи номера, този път са малки, включително и за мъжкото име.  Sad

мисля,че в условията пише- тениската е размер-М, т.е нямаш право на избор. току-що и на мен ми звънна куриера,че носи тенсиката

# 541
  • Русе
За нескафе 3 в 1, влез си в профила и после на моите бележки..ако срещу номера на някоя от бележките ти има купа, да ..ти си! И аз печеля комплект с името на ММ Joy

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 14:45 от cvete7575

# 542
Благодаря за информацията. Спечелила съм  Flutter

# 543
  • Русе
А така..Честото!!! Simple Smile

# 544
  • София
Това да не е дето купуваш 3в1 за 3 лв.? Става ли за пакети или трябва да са такива единични?

# 545
Да попитам за играта на Кауфланд: Като пусна бележките сега,ще участвам ли във всички тегления или е само месец за месец .
Всеки месец се теглят само за месеца ли тези дето са пуснали или и от предния месец участват останалите.
Питам,защото едва ли ще има още 3 месеца такива бланки за попълване....Който работи в Кауфланд нека сподели дали да си запазя 2-3 за следващия месец

# 546
Това да не е дето купуваш 3в1 за 3 лв.? Става ли за пакети или трябва да са такива единични?

Да, това е. 4 бележки имам регистрирани. Условието е на бележката да има покупка на нес кафе поне за 3 лв.  Peace

# 547
  • София
Да се похваля и аз с три награди за последните две седмици-от томбола в сайта на бг мама спечелих таблетки за имунната система Екомер,от играта на Своге ваучер за 50лв. в грабо и от томбола за детски рисунки днес подаръчен комплект,който все още не знам какво включва  Simple Smile Играх и в Нескафето,но там не съм в печелившите    bouquet

# 548
Още първата седмица спечелих от 3в1,но никой не ми се е обадил.Има ли и други,с които не са се свързали все още?

# 549
Още днес са звънна ли от Нес кафе.
Мъжът ми е отговорил на позвъняването, че бях ангажирана.
Не е имало проблем, казали са му, че другата седмица наградата ще е при нас и са сверили адреса за доставка.

# 550
Здравейте, получих отговор на запитванията относно играта на Кауфланд. Дали може един участник да получи повече от една награда от вид . И талоните в  едно теглене ли участват? Ето и отговора им.

"Бихме желали да Ви информираме, че за участието си в томболата за целия период на играта е необходимо да попълвате талон всеки месец.

Също така един участник може да спечели награда само веднъж."

Е успех.

# 551
Здравейте, получих отговор на запитванията относно играта на Кауфланд. Дали може един участник да получи повече от една награда от вид . И талоните в  едно теглене ли участват? Ето и отговора им.

"Бихме желали да Ви информираме, че за участието си в томболата за целия период на играта е необходимо да попълвате талон всеки месец.

Също така един участник може да спечели награда само веднъж."

Е успех.
Hug Hug Hug
Благодаря много  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 13:37 от `Деси`

# 552
На някой донесоха ли му вече комплекта от 3 в 1? Днес получих смс, че на 20-ти ще дойде пратка от Спийди за мен. Не чакам нищо друго, но предните пъти Тип топ носиха наградите, та затова съм малко озадачена?  newsm78

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 22:15 от L0v3d

# 553
  • при късмета
И аз имам SMS от Спиди за вдругиден. И аз не чакам друго освен един ваучер от mingle, но за него вече и надежда нямам. Минаха 2 месеца и на писмата с въпросите не отговарят, така, че надали ще го пратят изобщо

# 554
Хм, сега ми стана още по-интересно...  Crazy
В сайта на Спийди подателят е от Пловдив. Ще видим на 20-ти Wink
zornich, благодаря за отговора Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 09:01 от L0v3d

Общи условия

Активация на акаунт