Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 665
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Момичета, регестрирала съм се в някоя игра /не помня на кого, имам съмнения, че е игра на Мтел, но не намирам такава в момента/ и всеки ден получавам по 2 СМС-а дали съм готова и съответният въпрос за деня. Още първият път съм отговорила с Изход, както беше указано, ако не искаш да играеш, пробвах наскоро пак, но това води само до нови въпроси. Никога не съм отговаряла на въпроса на деня. Тези СМС-и вече са много досадни и търся начин как да ги спра. Идват от № 883. Някаква идея как да ги спра или към кого да се обърна?  newsm78

# 646
  • Под Слънцето
Момичета, регестрирала съм се в някоя игра /не помня на кого, имам съмнения, че е игра на Мтел, но не намирам такава в момента/ и всеки ден получавам по 2 СМС-а дали съм готова и съответният въпрос за деня. Още първият път съм отговорила с Изход, както беше указано, ако не искаш да играеш, пробвах наскоро пак, но това води само до нови въпроси. Никога не съм отговаряла на въпроса на деня. Тези СМС-и вече са много досадни и търся начин как да ги спра. Идват от № 883. Някаква идея как да ги спра или към кого да се обърна?  newsm78

*35*код*16# е за ограничаване получаването на SMSи
#35*код*16# е за отмяна на забраната за получаване на SMSи.
Код стандартно (и за трите оператора) е 0000.

после ги включваш като решиш  на един път, гледаш и триеш

тва е спасението..

# 647
Още първият път съм отговорила с Изход, както беше указано, ако не искаш да играеш

Изобщо не е трябвало да отговаряш. Триеш и не обръщаш внимание. Има опасност да ти се таксуват и входящите СМС от оператора, има доста теми във форума за този проблем. Нито им отговаряш на въпросите, нито отговаряш с СМС за спиране- това е.  Peace

# 648
  • Русе
Благодаря за отговорите. Звъннах на *88 и по техен съвет изпратих СМС "Спри" /вариант беше и "Стоп" / и утре ще видим резултата.

# 649
Нова игра в един от модерните напоследък блогове www.indiebeaver.com:

Спечели Ваучер (E-mail Delivery Gift Card) за Amazon.co.uk на стойност £15

Иска се регистрация за месечен имейл бюлетин, има и бонуси за повече участия в тегленията.  newsm18

# 650
  • Телиш/Плевен
В петък спечелих 50 лв. от билет "Мега милиони" на Националната лотария. Party

# 651
# 652
В петък спечелих 50 лв. от билет "Мега милиони" на Националната лотария. Party
Браво, лаленце!

Някой да е получавал спечелени ядки от "Алфа"? Регистрирах 4-5 касови бележки и сега не знам коя от всички е печелившата.

# 653
Здравейте,

Някой от вас да има проблем с купуването на билети в играта на Coca-Cola Sparx? От 3 дни се опитвам да използвам въведените кодове и не успявам. Предишните месеци не съм имала никакъв проблем. Днес е последният ден за регистрация и явно ще ми изгърмят кодовете...  Sad

# 654
  • София
Здравейте,

Някой от вас да има проблем с купуването на билети в играта на Coca-Cola Sparx? От 3 дни се опитвам да използвам въведените кодове и не успявам. Предишните месеци не съм имала никакъв проблем. Днес е последният ден за регистрация и явно ще ми изгърмят кодовете...  Sad

Дано се справиш с проблема! Но за кодовете не се притеснявай, защото играта продължава и през декември. Ще можеш да ги използваш тогава. Само не се знае какви ще са наградите.  Wink

# 655
На мен пък sparx.coca-cola.bg не ми отчита дневния опит, имам си всеки ден съобщение за 25 опит бонус за постоянство, но нямам промяна в сбора. Търсих из условията някъде да им пиша, но не намерих и зарязах вс както е, така и така сегашната награда не ми допада, а и закъде да събирам още кодове, като почти приключва играта.

Peace Peace Peace

# 656
http://www1.koketna.com/content/rules-wf

Игра на кокетна, но интересното е,че аз не мога да открия нито един продукт, под който да има този надпис "искам го безплатно" newsm78 newsm78

# 657

Игра на кокетна, но интересното е,че аз не мога да открия нито един продукт, под който да има този надпис "искам го безплатно" newsm78 newsm78

Няма смисъл- излишна зарибявка. Спечелих болеро, но не ми дава да добавя нищо друго в кошницата и иска 5лв. за доставка. А го няма в сайта, не може да се види добре, но е наметка за раменете, бабешки истории... Ай мерси. Уж се играе за избран продукт, но ти дава съвсем друг. А маркетинговият трик да изръшкаш сайта, докато намериш нещо с бутон за игра, е направо уникален- признавам ги. Покрай това немалко народ са се зарибили да купят нещо.

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 16:58 от Coolmummy

# 658
  • София

Няма смисъл- излишна зарибявка. Спечелих болеро, но не ми дава да добавя нищо друго в кошницата и иска 5лв. за доставка. А го няма в сайта, не може да се види добре, но е наметка за раменете, бабешки истории... Ай мерси. Уж се играе за избран продукт, но ти дава съвсем друг. А маркетинговият трик да изръшкаш сайта, докато намериш нещо с бутон за игра, е направо уникален- признавам ги. Покрай това немалко народ са се зарибили да купят нещо.
Пробвах го и аз, не спечелих. Като дадеш на някой продукт и под надписа ДОБАВИ В КОШНИЦАТА ще ти излезе едно синьо прозорче ИСКАМ ГО БЕЗПЛАТНО. Иначе в правилата ясно е написано, че не всички продукти участват и че ако спечелиш, си плащаш само доставката. Иначе пишеше, че можеш да продължиш да поръчваш, след като си спечелил нещо и си го добавил в кошницата си. Thinking Имаш право на 1 опит на ден, а до кога е тази игра? Иначе си е на оферта да платиш само доставката!  Wink

# 659
  • Sofia, Младост 3
Аз избрах една рокля, завъртях колелото, но ми се падна, че печеля боти Tally Wejl, които пък ми харесаха и ги поръчах, реално ще платя 5 лв и съм доволна. Ще пробвам пак утре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт