Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 116 008
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Второ от рождения ден на Сара

Дано не се повтарям!!!

Много ти благодаря за всички прекрасни снимки! Тези са върха - Сара и Ангад са уникално сладки ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Хубава и успешна седмица ...
Hug Hug Hug

# 106
Добро утро!
С един от любимите ми танци на Сара и Ангад ви пожелавам хубав и усмихнат ден и успешна нова седмица.

https://www.youtube.com/watch?v=bvLSvRJfA08&list=FLVDN37Umlc … cvFQ&index=12

Благодаря ти много за прекрасния танц на Сара и Ангад! На мен също ми е супер любим. Толкова са сладки двамата - танцуват уникално и в пълен синхрон. Пълнят ми душата ...   txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts   Kissing Heart newsm76

Ето и една невероятна снимка от танца ... Flushed ppp  Hands Clap

# 107
Марвела,отговарям ти =Не!Не сме ходили,просто нямахме физическата възможност за  клуб.Когато бяхме в Каджураху вечерта имаше представление на фолколорна формация,демонстрация на народни танци от почти всички области на Индия.Хубаво беше,костюмите,настроението -изведнъж започваш да си тананикаш и потропваш с пръсти под ритъма на ГАРБА данс.

Последната вечер в Делхи отидохме на музикално преставление в Гаргаон-град-сателит на Делхи,където е съсредоточено новото строителство,седалищата на компании,молове.Кингдъм оф Дриимс се нарича увеселителното място.Има ресторанти,театри,кафенета,театрални сцени.Там имаше преставление на мюзикъла Зангора-принцът на циганите=много светлина ,цветове,красиви костюми,пушеци и ефекти,полети над зрителите.Единствен недостатък,представлението беше на ....хинди. Mr. Green #Crazy

Една снимка на Ангад със щерката-излезли са заедн0 на модния подиум.

https://www.facebook.com/126072107421982/photos/a.12610083075244 … =1&permPage=1

Благодаря за отговора  bouquet, дори и на хинди, все пак сте мернали нещо. Нашето пътуване ще е почти самоорганизирано и сме решили на всяка цена да отидем както на нощен клуб, така и на някакъв спектакъл - опера, балет или театър.

Roxis толкова снимков материал на двамата не съм виждала до сега. Благодаря за труда и времето, което отделяш за да ни вкараш в детайлите.

Приятна и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug

И един палав танц на Парул :
http://www.youtube.com/watch?v=qLw8_u-2tNM

# 108
Добро утро!
С един от любимите ми танци на Сара и Ангад ви пожелавам хубав и усмихнат ден и успешна нова седмица.

Благодаря ти много за прекрасния танц на Сара и Ангад! На мен също ми е супер любим. Толкова са сладки двамата - танцуват уникално и в пълен синхрон. Пълнят ми душата ...   txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts   Kissing Heart newsm76

Наистина са супер сладки двамата! Невероятни! Много си ги обичам! love001  love001  love001

# 109
Аз това с изтриването на сериите от цветовете нещо не го разбирам. Имам чувството, че е някаква дискриминация относно точно този сериал. Защо всичко се трие? Тъпото е, че дори и във войо като свърши сериала ще махнат сериите

# 110
Днес Ангад и жена му имат годишнина! По този повод нашия е решил да се прави на поет - такива слова е написал, че човек би казал - лелеееее, ето това е! Само където си мисля, че го прави точно заради повода - да покаже един вид на хората какво уж чувства към жена си. До колкото разбрах вече 7 години брак - това означава, че майка му го е оженила малко преди началото на снимките на Цветовете. Човека се е съгласил - пък там после си е срещнал Сара ...  Mr. Green

Освен това сега ако не напише нещо по-така - няма кога! Може и майка му да му е казала - хайде сине покажи се ...  newsm78

Незнам защо, ама аз не му вярвам особено на думите! Пък и като гледам не само аз, ами и близките приятели на него и жена му. Всички са учудени и изненадани. Въобще не го били познавали в тази светлина ...  Joy Joy Joy

Щом те не вярват, как ние да му повярваме. Преди време в интервюто за Свети Валентин го питаха дали е романтичен, дали прави романтични изненади на жена си - той само се засмея, че не - Сара се включи и каза, че той не е по тези неща, затова много често тя му помагала с изненадите и т.н. Представете си и тук да му е помогнала в съчинението - не бих се учудила ...   hahaha

Признавам съобщението е много чувствено. Беше пуснал и една снимка на жена си. После жена му пусна една обща с него и детето и тортата. Интересното е, че Сара хареса общата, а не снимката дето нашия лее слова. Освен това писа под общата, като честити годишнината. Но според мен ще им честити и лично. Може направо да празнува с тях  ...  newsm12

Както и да е! Това са си мои разсъждения - не ангажирам никого с тях. Може и да греша. Вие също може да си кажете мнението, стига да искате ...  Hug

Реших да пусна общата снимка, романтичното съобщение, това на Сара, както и реакциите на близките им приятели. Ангад може за пръв път да пише такова за тези 7 години. Щом и приятелите му са изненадани ...  Peace

В скрит текст ще пусна и снимката на жена му. Под нея беше писъл ...
  Thinking

Скрит текст:

angadhasija
❤️I wana grow old with u ...and die in ur arms ...I pray to the Gods of Love to shower us with infinite love n togetherness ...❤️🎂thankx 4 beautifullll 7 years❤️👼

parihasija
Happy anniversary

ssarakhan
Anni anni anniversary to u babies @angadhasija @parihasija

anantikasahir
@angadhasija wow!! I am impressed.. Never saw this side of you.. @parihasija bless you both 😘

niveditabasu

Wow @angadhasija super impressed with your kind words for @parihasija

Ангад: Искам да остарея с теб и да умра в ръцете ти ... Моля се на Боговете на любовта да ни изкъпят в безкрайна любов заедност ... Благодаря за хубавите 7 години

Пари: Честита Годишнина

Сара: Годишнина за вас скъпи Ангад, Пари

Ето и съобщенията на едни от най-близките приятелки на Пари - тя е почти всеки ден с тях. Едната е майка на едно момченце, с което дъщерята на Ангад си играе всеки ден. Тя жена му е все с тези ... newsm10

anantikasahir: Уау!!! Впечатлена съм ... Никога те съм виждала тази твоя страна. Пари, благословени да сте и двамата

niveditabasu: Уау, Ангад - супер впечатлена съм от милите думи към Пари  

# 111
Ето и едно селфи, което пусна Сара тази вечер - невероятна сладурана е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 112
Аз това с изтриването на сериите от цветовете нещо не го разбирам. Имам чувството, че е някаква дискриминация относно точно този сериал. Защо всичко се трие? Тъпото е, че дори и във войо като свърши сериала ще махнат сериите

Не мисля, че е само за този сериал! В последно време с всички сериали на БТВ правят така - явно от телевизията заради авторските права. Но какво им пречат епизодите на хинди. Това е тотална подигравка с нас зрителите. Надявам се поне във Войо да ги оставят и след края на сериала ...  Praynig Praynig Praynig

# 113
Добро утро!

Наистина са супер сладки двамата! Невероятни! Много си ги обичам! love001  love001  love001

И аз! Обожавам ги - те са изключителна двойка ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Roxis толкова снимков материал на двамата не съм виждала до сега. Благодаря за труда и времето, което отделяш за да ни вкараш в детайлите.

Приятна и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug

И един палав танц на Парул :
http://www.youtube.com/watch?v=qLw8_u-2tNM

Радвам се, че снимките ти харесват! Това е нищо - двамата имат още много. Постепенно ще кача и тях - уникални са ...  txtloves txtloves txtloves  newsm76 Two Hearts

Благодаря за хубавия танц - Парул е страхотна. Танците й се отдават отлично ...
  Hug Hug Hug

# 115
С тази прекрасна снимка на Сара и Ангад ви пожелавам лека нощ ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 116
  • София
  Хайде, честита годишнина!!!!!

Roxis, дано не съм сбъркала булката и това да е Пари, че като се нагласят така са трудни за разпознаване.

И в същия дух снимки от сватбата на Киншук:

И от сватбата на Сара:

# 117
А, така! Днес сме явно на вълна сватби  Mr. Green

Между другото, искам да попитам Бандитка, ако ни чете - защо им ги слагат тия огромни обеци на булките на носовете като се женят? Съжалявам, но жената на Ангад прилича на крава, поведена на паша с тази обеца  newsm78 Гледам, че и Дивия има на едната снимка, а и в Цветовете и двете сестри ги бяха оборудвали така, като се женеха - каква е символиката?

Също така да продължа с разсъжденията за бижутата, очевидно там са много важни. Чувала съм, че обеците са ужасно тежки и деформират много ухото - вярно ли е това? Също така се присетих, че Малти размяташе разни бижута в началото на сериала - уж истински, пък уж копия - Там има ли магазини за имитационна бижутерия, както тук и ако да, личи ли много кога едно бижу е истинско и кога не - понеже на мен всички ми изглеждат мнооооого пищни. И искам да попитам за брачното колие (забравих как се нарича на хинди, пък и то май в различните райони има различни имена) - всички мъже ли дават такова и жените наистина ли си го носят постоянно? Гледах, че Васу май не носеше такова, докато Амбика, Кошалия, както и Садна и Рагини си ги носеха. И наистина последно - наистина ли си лягат с цялата аранжировка - гривни, обеци, сари и всичкото му. Щях да падна от смях в една серия, където Пракаш се буди посред нощ по пижама, а жена му цяла-целеничка си е легнала барабар със сари на главата  Laughing Както и Садна си  спеше на диванчето с всичките му бижута, грим, бинди и дрехите от през деня.

Съжалявам, че толкова разпитвам, сигурно и друг път си обяснявала, но аз съм пропуснала, а ми се струва, че там всяко нещо (в облеклото, в жестовете, в начина по който си говорят) има символика и ми е любопитно да разбера  bouquet

# 118
Тереза, благодаря за снимките! Правилно си преценила кой - кой е. От сватбата на Киншук има най-много - била е доста пищна. newsm10

Между другото, искам да попитам Бандитка, ако ни чете - защо им ги слагат тия огромни обеци на булките на носовете като се женят? Съжалявам, но жената на Ангад прилича на крава, поведена на паша с тази обеца  newsm78 Гледам, че и Дивия има на едната снимка, а и в Цветовете и двете сестри ги бяха оборудвали така, като се женеха - каква е символиката?

Също така да продължа с разсъжденията за бижутата, очевидно там са много важни.

Мисля, че Бандитка говори точно за тези неща в една от миналите теми за индийски сериали. Обецата явно я слагат като символ на чистотата на булката, на нейната невинност и т.н. А с колкото повече бижута е окичен мъжа или жената било по-добре. Това е за по-голям късмет. Затова по всяко време те са окичени с всякакви пръстени и гривни ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 119
Намерих един хубав клип на Парул от 2010 година, в който е заедно с приятеля си и дава интервю. Тук може да го видите. Незнам дали още е с него, но и до сега Парул твърди, че си има приятел с когото е много щастлива. Може да е същия ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=qmPZzyC5US8

Общи условия

Активация на акаунт