Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 116 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
haksev, благодаря за прекрасните снимки.
Аз за съжаление не мога да попадна на нищо ново, затова ви пускам един танц на Ангад и Сара (за съжаление качеството е много лошо). В края на клипчето има моменти от награждаването на Ангад и Сара (мисля, че за най-добър актьор и актриса).

Сарита май нещо му се кара на Ангад, ама като не и разбирам.
Двамата сладури пак си се закачат.
Grinning

http://youtu.be/BL_d_ZlPjoM?list=FLVDN37Umlclo7QDn2ewcvFQ

Хубав ден ви желая! newsm10

Хиляди благодарности за прекрасния клип! Напълни ми душата - Сара и Ангад са уникални сладури. Танцуват толкова хубаво, песента е страхотна. Винаги са в ритъм - направо едно цяло. Накрая е забавно - Ангад взе наградата за най-добър актьор и започна да благодари - благодари на майка си, на Пари, на екранните си колеги, на продуцента, на зрителите. Сара беше с тогавашния й съпруг Али, с когото после се разведе. Когато тя получи наградата за най-добра актриса излезе и благодари на Ангад - и му се поскара на шега, защо не я е споменал първо, ами екранни колеги - вика аз къде съм ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И той започна да се хили - и тя нали каза, че първо на него трябва да благодари. Страхотен партньор, после и тя на колегите, продуцентите, зрителите и Али  ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Големи сладури са - на следващата година Ангад като взе наградата първо на Сара благодари ...   grinning039 Flushed Heart Eyes

Иначе и мен ме е яд, че техните танци са с такова лошо качество. Би било уникално ако ги намерим с кристална картина - представете си тогава как биха изглеждали ...  dance  ura smile3534

Хубав ден и от мен на всички ...
  Hug Hug Hug

Наистина Сара и Ангад са много сладки и забавни.   love001
И на мен много ми се иска да намеря техните танци с кристално качество (или поне с по-добро такова). Има толкова много клипове, но за съжаление всички са с много лошо качество, а те двамата танцуват страхотно. Такава хармония и магнетизъм има между тях. Невероятни са. txtloves

newsm10   http://www.youtube.com/watch?v=2HGn8oPh5JQ

Така е! Благодаря за това клипче - то определено е едно от малкото с по-готино качество. Ангад и Сара са уникални сладури - танцуват в пълна хармония ... txtloves txtloves txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 76
Привет! Може пък в Индия да е нормално приятелство между мъж и жена. И аз първо си помислих, че е невъзможно да няма нещо повече, ама пък все пак сме толкова различни от индийците. Другата възможност е да има чувства, ама да си ги подтискат.

А всъщност Парул имала ли и връзка с Киншук? Четох, че даже щели да имат бебе, сватба, разни такива. Или са измишльотини на пресата? Ама щом бракът му е от 2011, май е второто  Grinning

Да,даааа  Laughing Laughing Laughing, то в Индия сигурно точно такова приятелство е най нормалното, особено като знаем мястото на жената в обществото. Бандитка ще каже, но за мен това граничи с абсурд.

И двамата са добри актьори, но така изиграха определени сцени, че не мога да помисля нещо друго, освен че + таланта  има и физическо привличане. Сара ми се вижда малко вей-хайвей, но Ангад се разтапя когато тя е до него, независимо че се опитва да не го показва. Струва ми се,че  на нея  хич не и пука и  се увисва на врата му при всеки удобен случай.

haksev  bouquet Много ми е любопитно - когато беше в Индия, ходихте ли на нощен клуб или някакво културно мероприятие?

Хубава и усмихната събота на всички  Hug Hug Hug

Така си е! А и като ги гледам двамата ми се струва, че когато са заедно така се захласват, че не виждат много околните ... newsm10 newsm76 Mr. Green

# 77
Ще си позволя да копирам разказа на Бандитка от другата тема по повод празника на Гюнеш. Надявам се да няма нищо против. Копирам и снимките с обясненията, които дадох тогава плюс още няколко. Дано не е проблем - така представата ще е по-пълна, пък и може някои да не е прочел ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Хаиде стига тежки дискусии.
Днес ( вече е излишно и да казвам май) отново е фестивал. Ганеш Чатурти- празник на бога-слон Ганеша. Празнува се с особена пищност и главно по улиците. Той е нещо като "стрийт фестивал"- с много музика,панаири, открити сцени и шествия с огромни статуи на Ганеш, подобно на сватбенте шествия. В Мумбай тече 7-10 дни като всеки ден има специална пуджа (празнична молитва) и различна фестивална програма. Подобно на Холи, хората обсипват статуята на божеството и себе си с, червен прах "роли" и пеят мантрата на Ганеш. Тук на север също се празнува на открито няколко дни. Има сцени на много места из града, където се разиграват сцени от индийския епос, истории с бог Ганеш, вихрят се традиционни танци, а най-големият празник за очите са пищните костюми и декори..Хората вярват, че всяко ново начинание, започнато на тоя ден се увенчава с успех и че Ганеша ще дари на семействата благоденствие и благополучие..

Ангад пусна снимка на украсата за празника, като отбеляза кой в какво е участвал. Разбира се отбеляза и Сара, която е участвала в украсата. Това жълтото готиното долу точно по средата е нейно. Днес той пусна и клип  ...  smile3534 Two Hearts  Kissing Heart

Ангад, Сара, Параш, сестра й, Пари, Киншук и съпругата му са празнували заедно. Ето и едни снимка на момичетата. Сара и Пари къртят. Жалко само, че не са снимали момчетата - щеше ми се да видя нова обща снимка на Ангад, Сара и Киншук ...  newsm51

Още снимки от дома на Ангад и украсата по повод празника - супер е ...  Oha!

Ето и няколко снимки на дъщерята на Ангад от празника ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
Още снимки на Ангад, Сара, Пари и Парас от втория ден по повод празника на Гюнеш. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Първата снимка е уникална - Ангад, Сара, Пари и Параш заедно, като Ангад и Сара пак са един да друг - много са готини и сладки. Всички са се усмихнали супер ...
Flushed Flushed Heart Eyes  Hands Clap  grinning039

# 79
Още снимки на Ангад от този празник с различни свои приятели - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 80
  • София
Да се запиша и аз. Темичката е страхотна. Браво, Roxis!!!! Докато правех индийската тема попаднах на мног интересна информация за актьорите. Надявам се другата седмица да имам повече време и да я споделя с вас.

# 81
Ето и 3 клипа на Ангад, в които говори за празника. На първия не пропуска да спомене най-напред Сара, която  му е помогнала и са празнували заедно, след това Парас и Киншук. Там където е застанал Ангад - точно отзад, това хубавото жълто над статуята на Гюнеш е дело на Сара. Тя е участвала в украсата на дома му. Самия Ангад си го каза в instagram ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=0US57f3bEPo

https://www.youtube.com/watch?v=fz2tip6-bF4

https://www.youtube.com/watch?v=Po5JpTJsGNk

# 82
Да се запиша и аз. Темичката е страхотна. Браво, Roxis!!!! Докато правех индийската тема попаднах на мног интересна информация за актьорите. Надявам се другата седмица да имам повече време и да я споделя с вас.

Здравей Тереза! Много се радвам, че се записа при нас. Добре дошла в темата. Ще се радвам да споделиш това, което си намерила, когато имаш време. Страхотна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 83
Реших да пусна и тук невероятен колаж, който Ангад качи преди няколко дни по повод празника на Гюнеш. Тук виждаме снимката на Ангад, Сара, Параш и Пари. Също и снимка на статуята на Бог Ганеш. Всички празнуваха заедно като едно семейство. Ангад е написал и съобщение. Разбира се под него Сара също му е написала прекрасни неща, които са адресирани както до него, така и до майка му и до Пари. След това и Ангад й прати сърца в знак на обич. Пускам колажа заедно със съобщенията им. Големи сладури са - много ги обичам и им се радвам ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Цъкнете на снимката и ще я видите по-голяма. Така ще може да прочетете и съобщенията. Аз пускам превода им  ...     grinning039 ppp Flushed

Ангад: Приятели/ Забавление/ Любов/ Приятелство/ Парти/ Щастие/ Живот/ Завинаги усмихнати/ Най-добрите/ Най-добри приятели/ Обичам ги/ Добри приятели/ Добро време

Сара: Най-доброто време с най-доброто семейство. Благословена съм, че ви имам Ангиииииии, Пари и Бабли Хасия - обичам ви. Благодаря, че ви има. Обичам всички ви

Ангад: Сара, обичам те

# 84
Преди малко Сара пусна нова невероятна снимка - голяма красавица е. Ангад също се е впечатлил и веднага й писа в типичния за тях стил. Страхотни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

Ангад: Сара, Хуххххххххххххххххх

# 85
  • София
На последната снимка Сара е неузнаваема. Ако не беше написала, че е тя, нямаше да я позная. Но признавам - много и отива така!!!!

# 86
  • Истанбул
Марвела,отговарям ти =Не!Не сме ходили,просто нямахме физическата възможност за  клуб.Когато бяхме в Каджураху вечерта имаше представление на фолколорна формация,демонстрация на народни танци от почти всички области на Индия.Хубаво беше,костюмите,настроението -изведнъж започваш да си тананикаш и потропваш с пръсти под ритъма на ГАРБА данс.

Последната вечер в Делхи отидохме на музикално преставление в Гаргаон-град-сателит на Делхи,където е съсредоточено новото строителство,седалищата на компании,молове.Кингдъм оф Дриимс се нарича увеселителното място.Има ресторанти,театри,кафенета,театрални сцени.Там имаше преставление на мюзикъла Зангора-принцът на циганите=много светлина ,цветове,красиви костюми,пушеци и ефекти,полети над зрителите.Единствен недостатък,представлението беше на ....хинди. Mr. Green #Crazy

Една снимка на Ангад със щерката-излезли са заедн0 на модния подиум.

https://www.facebook.com/126072107421982/photos/a.12610083075244 … =1&permPage=1

# 87
Марвела,отговарям ти =Не!Не сме ходили,просто нямахме физическата възможност за  клуб.Когато бяхме в Каджураху вечерта имаше представление на фолколорна формация,демонстрация на народни танци от почти всички области на Индия.Хубаво беше,костюмите,настроението -изведнъж започваш да си тананикаш и потропваш с пръсти под ритъма на ГАРБА данс.

Последната вечер в Делхи отидохме на музикално преставление в Гаргаон-град-сателит на Делхи,където е съсредоточено новото строителство,седалищата на компании,молове.Кингдъм оф Дриимс се нарича увеселителното място.Има ресторанти,театри,кафенета,театрални сцени.Там имаше преставление на мюзикъла Зангора-принцът на циганите=много светлина ,цветове,красиви костюми,пушеци и ефекти,полети над зрителите.Единствен недостатък,представлението беше на ....хинди. Mr. Green #Crazy

Една снимка на Ангад със щерката-излезли са заедн0 на модния подиум.

https://www.facebook.com/126072107421982/photos/a.12610083075244 … =1&permPage=1

Прекрасна снимка! Благодаря ти за хубавия и интересен разказ ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
На последната снимка Сара е неузнаваема. Ако не беше написала, че е тя, нямаше да я позная. Но признавам - много и отива така!!!!

Наистина е великолепна и неузнаваема! Голяма сладурана и красавица ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Нова невероятна снимка на Ангад и Киншук от тази вечер. Събирали са се с техни приятели - Пари и Дивия също са там. Жалко, че Сара я няма, но тези дни е доста ангажирана покрай снимките на календара. Дори мисля, че още не се е върнала. Супер щастлива съм, че виждам братята Раджванш отново заедно сплотени и в живота. И Ангад и Киншук са големи сладури ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт