НВ-ВМХ, част 84

• 47 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • SA
Vanesita, разбира се, че приемаме нови попьлнения. Добре дошла и споделяй опита си! Тук всички се учим един от друг и всяко мнение е ценно.
hjkl, аз исках да кажа, че не започваш сега протеина, както Вив е разбрала. А иначе и аз ако реша някога да пия сух протеин, сьщо не бих избрала суроватьчен, поради факта, че избягвам млечни. Но засега предпочитам протеина да си го хапвам под формата на пьржолки.
Днес в Южна Африка беше някакьв национален празник - Heritage Day. Едни наши приятели - бури ни бяха поканили на обяд. Питах ги какво точно се празнува днес и те ни обясниха, че всяка общност празнува различно, в зависимост от историческото си наследство. Бурите празнували с брай ( така наричат тук барбекюто), а даже имало наскоро предложения денят да се нарича National Braai Day.  Simple Smile
Откровено казано, като човек, който яде основно месо, аз тук се чувствам като пьлен аматьор относно месото, неговите видове и начини на приготвяне.  Embarassed
След малко ще пиша още за кетозата.

# 166
Може да си вземете протеин изолат - той си е за хора, които избягват млечни. Поне аз пия такъв и нямам проблем.

Честно казано не бих си дала никога парите за растителен протеин

# 167
  • UK
Може да си вземете протеин изолат - той си е за хора, които избягват млечни. Поне аз пия такъв и нямам проблем.

Честно казано не бих си дала никога парите за растителен протеин
    newsm10

Кам зарежи кетозата, ами напиши нешо за BBQ-то на бурите Joy
 Пък и на някоя снимка няма да се разсърдим  Laughing

# 168
Кам,
на мен ми беше много интересно какво" разказва" Джими Мур за дневния прием на протеин.
Но за жалост нямам време да синтезирам в темата.

М/у другото има ли я в библиотеката Fat fast cookbook - вмъкнат е и опит на Дж. Мур?
Мога да я пратя.

# 169
Камче, има ли визов режим при вас и горе-долу как са цените спрямо България? Embarassed Да се преселваме при теб Hug

# 170
  • SA
 Joy
Шоки, визов режим има, но на теб виза безпроблемно ще ти уредим.
Цените са мнооого добри.
 Simple Smile
Вери, пращай я тази книга, мисля че я нямаме. Ще е полезна мисля.
Ох, ще пиша по-кьсно пак.  Heart Eyes

# 171
Да, няма я тази книга на Джими Мур.

# 172
  • SA
Да допьлня само, че тук има и страхотни вина ( за алкохолната ни групичка  Simple Smile )

# 173
Да допьлня само, че тук има и страхотни вина ( за алкохолната ни групичка  Simple Smile )

Един мой познат е в Йоханесбург и от него знам и за чудесното ви говеждо и телешко  Mr. Green

# 174
  • Бургас
здравейте момичета
Бях на уникална фитнес ваканция с Милко Георгиев
Беше супер!
Ще пиша утре от лаптопа че така ми е трудно

# 175
Според мен протеинът ми премахна глада за сладко. Днес ще успея да мина без плодове. Престанах и да се храня безразборно. Нещата май се нормализират. Всъщност знам че се използват аминокиселини за премахване на глада за сладко, но не помня кои. Предполагам, че в сухия протеин се срещат и това е помогнало. Според мен също някак си ми повдигна настроението. Махнах и шоколада и зеления чай и сънят ми се нормализира.
свидничка ти си шампион - справяш се с доста месо. Аз успявам да изям половин кило на ден (сурово претеглено) и може и 4-6 яйца в добавка. Това ми стига. Случва се да изям повече, но после трябва да си почина. Според мен зависи от много неща дали един организъм може да консумира толкова месо. Дроб съвсем не бих могла да погълна в такива количества. Днес съм на консерва риба тон и 250 г. сьомга + дотук две дози протеин, освен салата и лешников тахан. Можех да изям и повече риба, но сьомгата е скъпа и се ограничавам.
кам, не знам дали се разбрахме, но протеин за пръв път взимам. Случвало се е да ползвам суроватъчен в миналото, преди да мина на вм нвх.  Аз пък си мислех няма ли ти да се преместиш по-наблизо - Англия. Знам че има много лекари там, пък и сега с облекчението за работа в ЕС вероятно не е трудно. Английския го владееш...

# 176
  • София
Ха, Мис Вал, страхотно! С нетърпение чакам да разкажеш  Hug
Дружно да се местим към Южна Африка, викам аз  Mr. Green

# 177
Група "Почитателки на южноафриканската култура" - мисля, че няма как да ни откажат визи. hahaha

# 178
  • София
Да, особено и -

Група "Почитателки на южноафриканската култура (в храненето)" - мисля, че няма как да ни откажат визи. hahaha

Joy няма отказване!

# 179
  • SA
 Joy
Абе вие само се навийте, визи ще намерим ( ако трябва и на Тим Ноукс ще пишем да сьдейства  hahaha). Тьй де, аз и без това си мислех да му пиша, че е известен и в Бьлгария чак.  Simple Smile
А в моя любим ресторант в градчето отскоро даже сервират и ястия по нашия режим:  Simple Smile

Смоуки, телешкото тук наистина е превьзходно, както ти е казал твоя познат. Абе, за любителите на месо, тук е рай направо, или поне на мен така ми изглежда, защото местните хора са си свикнали и смятат голямото разнообразие за нормално. А растителни протеини и аз не бих купувала.
svidni4ka,
Скрит текст:
Тук т.нар. брай ( барбекю) е наистина национална традиция за бурите. Дори като се започва строеж на кьща, пьрво се предвижда мястото, кьдето ще е брая и оттам нататьк всичко останало. Ако са поканили гости, обикновено голяма част от гостуването протича в градината около барбекюто, кьдето домакиньт пече разни месца ( обикновено има поне 3-4 вида), а останалите си пийват и общуват. Мисля, че не могат и да си представят да ги поканиш на гости и директно да седнат на маса с готово ядене.  Simple Smile
mis_val, ще ми е интересно да разкажеш как е протекла ваканцията с Милко.
hjkl, разбрах. Може би преди само теоретично си писала за тези конопени протеини, а аз бях останала с впечатление, че ги приемаш.
Скрит текст:
А аз сьс сигурност ще се преместя някой ден, надявам се. Честно казано, най- си харесвам работата, която винаги сьм работила в Бьлгария, много интересна и предизвикателна.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 05:34 от kameloth

Общи условия

Активация на акаунт