Есенни багри в РУСЕ

• 46 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Не е реклама , не съм ползвала услугите им, но работят от 9 часа, не знам обаче дали го праввят за външни клиенти или само за вътрешно ползане е апарата. Една позната е много доволна от доктора - само това знам.

В клиниката на д-р Дуков по "П.Д.Петков" над Тексим банк, също правят зъбни снимки.

# 76
  • Русе
Или в стоматологията, но не знам в колко отварят  newsm78

Рано отварят. И аз там щях да предложа. Мисля, че 8 ч са на линия.

# 77
Не е реклама , не съм ползвала услугите им, но работят от 9 часа, не знам обаче дали го праввят за външни клиенти или само за вътрешно ползане е апарата. Една позната е много доволна от доктора - само това знам.

В клиниката на д-р Дуков по "П.Д.Петков" над Тексим банк, също правят зъбни снимки.

Ами аз 9 и 30 имам час точно при него и исках да занеса снимка... Ще ида в 9 да ми направят.
Много благодаря!   bouquet

# 78

Ами аз 9 и 30 имам час точно при него и исках да занеса снимка... Ще ида в 9 да ми направят.
Много благодаря!   bouquet
Правих наскоро панорамна снимка в клиниката на Дуков -много съм доволна, става веднага, качиха ми я на малко СД.

# 79
от кой магазин мога да купя бейби вак, питах на някой друга аптека нямат, само по сайтове го намирам?

# 80
Преди 2 години имаше в аптека "Калинови". Там проверява ли?

# 81
  • Русе
Аз моя съм го купувала от Калинови, те са представител на продукта за Русе.

# 82
  • Русе
Привет и от мен в новата тема. Съвсем ви изпуснах. Embarassed
Относно пормонетата - навремето в Ялта имаше един магазин на първи етаж, откъм улицата, в който продаваха колани и портмонета от естествена кожа. Моето го купувах от там през 2006 г. - още ми служи вярно. Малко по-късно и ММ си купи от там мъжки портфейл и неговия е здрав все още. Помня, че и цените бяха нормални, но не знам дали съществува все още.

# 83
Откриха ли H&M в Русе?Вървеше една реклама по радиото, че в мола предстои откриването му.

# 84
Вики, радвам се, че пишеш отново.  Heart Eyes
Къде се изгуби? Липсваш и тук, и в темичката на петокласниците!   bouquet
Намини и при наборите да кажеш как сте с децата!  Hug

# 85
  • Русе
Вики, радвам се, че пишеш отново.  Heart Eyes
Къде се изгуби? Липсваш и тук, и в темичката на петокласниците!   bouquet
Намини и при наборите да кажеш как сте с децата!  Hug
Чиби  Hug 2-3 месеца през лятото си бяхме на Иваново и Русе без интернет, за това не съм писала. После като се прибрахме в Ловеч, покрай учениците, време не остава. От вчера започнах да преглеждам темите, които съм пропуснала. В най-скоро време ще се явя и в петокласната тема  Wink

# 86
Вики,  Hug
До скоро и в петокласната тема.  Heart Eyes

# 87
Ако някой иска да участва  Simple Smile 
http://ruse.topnovini.bg/node/542613

# 88
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
благодаря ти за инфото, вече го направих Wink Hug  bouquet

# 89
Ами хайде успех тогава   Simple Smile Hug

Общи условия