Есенни багри в РУСЕ

• 46 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Билети за Балкански от къде могат да се намерят, имате ли идея?

На страницата им, може да се закупят он-лайн, избираш дата, сектор, място и после избираш начина на плащане, има и чрез Изипей. Отделно, вече цирка е в града и го строят, та може и да продават вече на касата им.

# 61
Момичета, да попитам и тук, че в другата тема никой не се включи.Не откривам къде обсъждахте магазините с хубави портмонета от  естествена кожа.

# 62
  • Русе
И аз видях вчера, че го строят цирка, а в сайта им информацията е, че представленията започват от 25.09. От цените се потресох, но ще се ходи..... Единствения цирк, който си заслужава да се види.

# 63
Момичета, от къде мога да си купя красива яка като от лисича опашка от изкуствен косъм?
Миналата години си взех от коледния базар...

# 64
И какви са цените?

Много благодаря за новата темичка   bouquet

# 65
# 66
Благодаря!

# 67
Добро утро.  Hug
И аз се стреснах от цените на Балкански.  #Crazy Вярно е, че се единствения цирк , който заслужава да се гледа, но ще минат без нас.  Crossing Arms

# 68
Момичета, да попитам и тук, че в другата тема никой не се включи.Не откривам къде обсъждахте магазините с хубави портмонета от  естествена кожа.

На ул. Петко Д. Петков

# 69

На ул. Петко Д. Петков

# 70
Мерси   bouquet

# 71
В двата магазина за чанти на Борисова, които са един до друг също има портмонета от естествена кожа  Peace

# 72
Къде в района на пресечката на Борисова с Мария Луиза мога да си направя снимка на зъба? Да работи от 8.30-9. И за колко време горе-долу става?

# 73
За снимка се сещам само за Евас, а живея точно в района за който питаш, а не мога да ти помогна Cry

# 74
Или в стоматологията, но не знам в колко отварят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт