СЕДМИ КЛАС

• 42 261
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Pomakova като ви гледам програмата за утре, щях да си помисля че са в един клас  с моя тийн. Laughing  И  те са с изцяло нови учебници, и седмокласника и сестра му в 3 клас- не ни се беше случвало такова чудо!
Засега имат програма само за утре.  И да не се стресирам като видя останалите дни, някой би ли ме подготвил по колко часа седмично са им разказвателните предмети? newsm78

# 61
  • Варна
Честит първи учебен ден, съфорумки, учители и деца! Grinning
Нека децата да са здрави и да се постараят колкото трябва, за да успеят!

И моята се похвали с чисто нов комплект учебници. В един от дните имали струпани три разказвателни. Изпя ми на един дъх по телефона как е минало днес, после ще си поговорим спокойно.

# 62
  • Пловдив
този срок имат: география 2 ч., история 1 ч, химия 2 ч., физика 1 ч., биология 2 ч.
Не знам обаче защо историята им е 1 час, може би има някаква грешка. Вторият срок химията ще е 1 ч, физиката 2 ч., географията 1 ч. При нас БЕЛ е 8 ч. /редовни + СИП и ЗИП/, МАТ 5 ч.

Но така дадената програма ми се струва поносима.

Vague, при нас това с подписването на заявленията за ЗИП и СИП от учениците, е практика. Децата са изключително разсеяни и несериозни и, за да се избегне напомнянето и преследването им за връщане на въпросните заявления, ги карат да ги подпишат и предадат на класната веднага. Родителската среща при нас ще е най-рано през октомври, когато са втора смяна, та време за губене по отношение на документацията няма.   

Някои от учебниците са преработени. Това най-вероятно е причината за цялостната им подмяна с нови.

# 63
И ние сме с нови учебници, като на всички пише, че са преработена версия, от февруари 2014г. Явно това е причината.
Синът ми също има един час История  Peace
Програмата им ми се вижда добре, няма струпване на разказвателни предмети.
Доволен е от първия учебен ден, със съученици са ходили на пицария, разхождали са се и иска всеки ден да е така  hahaha

# 64
  • sf
И на моята са нови учебниците, направо ми се доходи на училище  Joy
Забравих да я снимам преди да замине, а утре обещах да предам попълнените бележник и карта, та и казвам,че ще ползвам едни миналогодишни снимки- лелеее, като викна това дете по телефона, тая грозна снимка, съсипвала съм й социалния живот   ooooh!  Joy

# 65
  • София
И на моят учебниците са нови. Ще трябва да ги подвържем по-добре. Ще ми е жал само с найлонова подвързия да останат, че ще ги съсипе Sad Мисля си за паус. Вие с какво подвързвате?

# 66
  • sf
Аз само с прозрачна подвързия. Но моята си пази нещата, ако беше брат й щях с ламарина да ги подвържа  Joy

# 67
  • София
Новите учебници винаги ги подвързвам с някаква хартия + найлонова подвързия, по-старите - не. Но сега, като всички са нови, ще трябва много, много хартия Simple Smile

# 68
  • Пловдив
Винаги ги подвързвам с хартия и отгоре слагам найлонова подвързия. Купувам от Метро регулиращи се подвързии, защото са подходящи за всякакъв размер на учебниците, помагалата и тетрадките. Залепят се върху хартията и после изрязвам с ножица, ако найлонът настърча.

Скрит текст:
учебникът тази година е в сребриста хартия

# 69
  • Sofia
И аз сега видях програмата. Добре, че нямат по осем часа. Два дни по 7, два по 6 и един 5. Само два часа ФВС видях и два часа биология. ДБТ пак са му сменили името, сега е Технологии. Тъкмо запомня едното...

# 70
  • Варна
Нашата родителска среща е сега в четвъртък. Тогава ще  видя по колко часа са заложени в програмата по различните предмети. Утре програмата е  ЧК, Математика, АЕ, ИИ, Биология, Физика, БЕЛ. Надявам се да ги направят тук там по 2 часа в постоянната програма.
И при нас учебниците са нови. По принцип не подвързваме но когато го правим, ползвам самозалепващо прозрачно фолио.

# 71
  • Пловдив
Това го видях във фейсбук, не мога да се сдържа и го споделям с вас.

# 72
Оцеляхме днес, нашият седмокласник сутринта тръгна сам / с брат му са в едно училище/  обаче заваля и в крайна сметка се примири и тръгна с нас.
Брат му днес има рожден ден, детско тържество, баби, дядо цял ден тържества, накрая подвързване на учебници и попълване на читателски дневник с малкия.

Програма има само за утре, временна е и не и обърнах голямо внимание.

# 73
Успешна учебна година на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Дано наборчетата преминат леко и спешно през годината, а ние да запазим здравият си разум  Crazy Mr. Green

# 74
Честит Първи учебен ден на малки и големи, ученици и учители  bouquet

И ние сме с нови учебници. До преди малко ги подвързва ooooh!
Утре седем часа, с два разказвателни, доколкото видях руски и английски, БЕЛ, математика и музика.

ДБТ пак са му сменили името, сега е Технологии.

и аз се чудех отначало какво е това ново нещо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт